Geen wonder dat de vooravond van het Diwali-festival elk jaar voor iedereen speciaal zou zijn. Het dragen van de speciale outfits zoals op die dag, zou iets opmerkelijks en opmerkelijks moeten zijn. Hier zijn de beste en trending modellen van kurta voor mannen bij het dragen in diwali.

Beste en stijlvolle Diwali Kurta-ontwerpen voor heren in India:

Dus, hier is de gedenkwaardige Top 9-collectie van herenkurtas voor Diwali.

1. Bruiloftszijde heren Kurta:

Bruiloft zijden mannen Kurta voor Diwali

Houd je adem in om deze Diwali speciale kurta voor mannen in een prachtige tint zeeblauw over het hoofd te zien. Dit is een kuitlange Kurta met bijpassende sjaal en pyjama om de look af te maken. Het heeft verleidelijke borduursels op de borst met een hals van het kraagtype. Geniet van het festival met zo’n soort zijden geborduurde Kurta-outfits.

2. Punjabi Silk Kurta-pyjama:

Punjabi Silk Kurta Pyjama voor Diwali

Ontdek de crèmekleurige kurta voor mannen met jacquardmateriaal met rechte snit. Het heeft verticale lijnborduurwerk in de nek en ook in de mouwen, wat het hoogtepunt is van deze Kurta. Het is verkrijgbaar in alle maten om de meeste mannen te passen en heeft een opmerkelijke uitstraling waardoor het geschikt is om te dragen bij een speciaal evenement.

3. Oranje etnische kleding Kurta:

Oranje etnische kleding Kurta voor Diwali

Kijk eens naar deze ruwe zijdebrokaatstof van Diwali Kurta voor heren. Deze oranjekleurige kleding is zo excentriek en glamoureus dat het de ideale keuze is voor een speciaal evenement als Diwali. Het past niet goed bij een lichte mosterdtint van een pyjama. En is natuurlijk het soort etnische kleding.

4. Royal Blue Dupion Silk Kurta:

Royal Blue Dupion Silk Kurta voor Diwali

Hier komt nog een sensationeel gewaad van diwali Kurta voor mannen. Het is in pure koningsblauwe kleur met volledige mouwen en heeft een dikke gouden kleur kant op de hals en de mouwen. De gekozen stof is opnieuw een Dupion Silk-materiaal dat meestal geschikt is voor herenkurtas. Dit komt ook in verschillende maten.

5. Indiase vrijetijdskleding Kurta:

Indiase vrijetijdskleding Kurta voor Diwali

Kijk eens naar deze kastanjebruine, gearceerde korte Kurtafor-heren, de perfecte vrijetijdskleding. Het heeft nog steeds de voorkeur als een speciale Diwali-kurta voor mannen die niet kan worden gecombineerd met een normale pyjama of het Patiala-type, zoals weergegeven in de afbeelding. Het geeft het volledige comfort en de verleidelijke look voor degenen die niet de voorkeur geven aan veel fancy outfits.

6. Traditionele Kurta voor Diwali-festivals:

Traditionele Kurta voor Diwali-festivals

Heb je ogen gericht op deze rijke crèmekleurige kurta die er volledig uitziet. Deze diwali Kurta voor mannen is van het type Kurta en kan ook worden gedragen voor een speciale dag zoals een huwelijksreceptie. Het is geweven met een puur zijden katoenen materiaal en heeft een prachtig borduurwerk van witte zijden draad op de borst.

7. Nieuwste etnische ontwerper Kurta:

Nieuwste etnische ontwerper Kurta voor Diwali

Het is een eenvoudig en duidelijk basisontwerp Kurta voor heren dat is gemaakt van jacquardmateriaal. Het heeft een prachtig patroon met een goudoranje tint met driekwart mouwen en een kraag van het type hals. Deze Kurta wordt beschouwd als de beste perfecte keuze als DiwaliKurta, waardoor het comfort voelt wie het draagt.

8. Trendy kastanjebruine Kurta:

Trendy kastanjebruine Kurta voor Diwali

Kies nu deze unieke kastanjebruine kleur Kurta die niet past bij dezelfde tint pyjama. Het is voor de mensen die niet kiezen voor de contrasterende looks. Deze diwali Kurta voor heren is gemaakt van ruwe katoenzijde en is ook gegraveerd met opvallend borduurwerk op de borstzijde.

9. Stijlvolle groene Kurta-pyjama:

Stijlvolle groene Kurta-pyjama voor Diwali

Het is van lichtgroene tint Kurta, volledig geweven met Jacquard-materiaal. Het heeft volledige mouwen en heeft een opvallend patroonontwerp op de kraaghals en mouwrand. Deze lange Diwali Kurta is de ideale keuze voor perfecte Indiase etnische kleding.

Pak een van de nieuwe selectiereeksen voor speciale Diwali-kurtas voor heren. U kunt uw favoriete kleur en het materiaal kiezen dat bij uw keuze past. Elke soort is bijzonder in zijn soort en heeft een onderscheidende combinatie van verschillende tinten. Ze passen perfect bij de vraag naar de outfit voor een speciaal feestseizoen.