Draagbare airconditioners zijn handig voor het koelen en soms ontvochtigen van kleine ruimtes in huis of op kantoor. Draagbare airconditioners kunnen raamunits aanvullen en zijn vaak programmeerbaar om op bepaalde tijden of bij specifieke temperaturen te werken. Draagbare airconditioners zijn uitstekende keuzes voor kleine appartementen omdat andere airconditioningunits, vergelijkbaar met een raamunit, verboden kunnen zijn door de anders particuliere huisvestingsregels van de verhuurder.

Populaire draagbare airconditioners in India:

Vandaag schrijven we in dit artikel over en vertellen we u over de top 9 draagbare airconditioners die beschikbaar zijn in India.

1. Honeywell MN10CESWW draagbare airconditioner:

draagbare airconditioners

Honeywell MN10CESWW de milieuvriendelijke Honeywell MN10CESWW verplaatsbare airconditioner koelt gelijk aan 400 vierkante meter. Deze Honeywell-airconditioner heeft een drie-in-één-schema voor koeling, ontvochtiging en ventilatorkeuze. LED-bedieningselementen plus een programmeerbare timer maken het gebruik van de unit eenvoudig en handig, plus een invloedrijke luchtstroom van 174 CFM houdt de lucht circuleert.

Prijs: INR 26550

2. Newair AC12000E draagbare airconditioner:

Nieuwe Air AC12000E draagbare airconditioner

Newair AC12000E is niets anders dan een 12.000 BTU-airconditioner die gelijk staat aan 425 vierkante voet ruimte. Het is multifunctioneel en maakt gebruik van een competente automatische verdampingstechnologie die de elektriciteitskosten verlaagt. Voor mensen die in vochtige omgevingen leven, is de luchtontvochtiger bovendien een succes, terwijl de hoogwaardige vervuilende en geurfilters wasbaar en verbruiksartikelen zijn. De 24-uurs timer is programmeerbaar. Het compacte en draagbare ontwerp werkt ook prima in alle huizen, terwijl het ergonomische wiel goed is ontworpen.

Prijs: INR 26444

3. SHARP gerenoveerde draagbare conditioner:

SHARP Gerenoveerd

Door zijn slanke, dichte ontwerp neemt deze SHARP airconditioner niet veel ruimte in beslag, geschikt voor kleine kamers. Het hoge vermogen van de koelpresentatie kan de kamers echter koelen die gelijk zijn aan 410 vierkante voet. Het functioneert als ontvochtiger en kan gelijk aan 50 liter vocht per dag verwijderen. Er zijn bovendien een digitale thermostaat plus een afstandsbediening.

Prijs: INR 10.500

4. Soleus Air SG-PAC-08E4 draagbare airconditioner:

SoleusAir SG-PAC-08E4

Deze draagbare airconditioner met verdamping heeft een 24-uurs timer met drie ventilatorsnelheden. De machine koelt ruimtes gelijk aan 200 vierkante voet met 8.000 BTU’s, en schakelt uit om energie te besparen bij een zekere temperatuur. De Soleus Air-unit is slim om door ramen te ventileren om warme lucht aan te zuigen en om te zetten in koele lucht.

Prijs: INR 25054

5. LG LP1213GXR draagbare airconditioner:

LG LP1213GXR

LG LP1213GXR Regel de vochtigheid en houd ruimtes gelijk aan 400 vierkante voet koel door de LG LP1213GXR draagbare airconditioner. De draaibare ventilatieopening circuleert de lucht rustig door de ruimte plus een programmeerbare timer zorgt ervoor dat de temperatuur 24 uur per dag kan worden geregeld, waarbij een automatische uitschakelfunctie wordt geteld.

Prijs: INR 12.000

6. American Comfort ACW500C draagbare airconditioner:

American Comfort ACW500C

Wie op zoek is naar een compacte airconditioner met een krachtige luchtontvochtiger, kan aan de American Comfort ACW500C denken. Het kan gemakkelijk van kamer naar kamer worden vervoerd en wordt geleverd met wasbare filters, een afstandsbediening en 13.000 BTU’s. Het is niet nodig om de American Comfort ACW500C te ondermijnen, daarom is hij onophoudelijk te gebruiken. Dit is de beste airconditioner in India.

Prijs: INR 33161

7. Frigidaire FRA053PU1 draagbare airconditioner:

Frigidaire FRA053PU1

De Frigidaire FRA053PU1 5.000 BTU draagbare airconditioner is perfect voor kleine kamers met een gemiddelde koelbehoefte, en beschikt over drie ventilatorsnelheden die een kamergrootte van 216 vierkante voet koelen. Een frisse lucht-ionisator verwijdert pollen en andere onzuiverheden uit de lucht, plus een energieverhouding van 8,6 om geld te besparen op de energierekening.

Prijs: INR 19271

8. Koldfront PAC701W draagbare airconditioner:

Koldfront PAC701W

Het is ideaal voor slaapkamers, anders andere kleine kamers, de Koldfront PAC701W slank ontwerp 7.000 BTU draagbare airconditioner koelt stil, gelijk aan 250 vierkante meter aan ruimte. Een automatisch afvoersysteem elimineert condensatie en maakt handmatig aftappen overbodig. De airconditioner heeft een ontvochtigingsoptie, drie ventilatorsnelheden en een wasbaar filter.

Prijs: INR 23857

9. Shinco 10.000BTU draagbare airconditioner:

Shinco 10.000BTU

Succesvol in het koelen, kan deze Shinco draagbare airconditioner AC de kamers snel koelen gelijk aan 300 vierkante voet. Het gaat om Digital Control waarmee u de precieze temperatuur kunt regelen, het zelfverdampingsschema vereist dat de tank niet regelmatig wordt leeggemaakt, plus een 4-weg luchtrichting die de lucht rustig door de kamer verspreidt. Het is ook beschikbaar in India.

Prijs: INR 16547