Als het op knutselen aankomt, kun je alles maken. Er zijn veel ideeën die gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Je kunt ook knutselen met borden, nu vraag je je misschien af ​​wat je met borden kunt doen. Welnu, er zijn veel opties voor het maken van borden, zoals het maken van papieren borden, het maken van keramische borden, het maken van houten borden, enz..

Verschillende en creatieve plaatambachten met afbeeldingen:

Laten we eens kijken naar de top 15 ambachtelijke ideeën voor papieren borden.

1. DIY Cartoon Plate Craft:

DIY Cartoon Bord Knutselen

Iets maken voor kinderen is eenvoudig en kost minder tijd. Dergelijke items die ze leuk vinden, moeten eerst worden gemaakt. Welnu, hier heb ik het over eenvoudig te borduren. Dit idee voor het maken van borden kan heel gemakkelijk worden gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is een stripfiguur maken die je kind leuk vindt.

2. Verjaardagsbordambachten:

Verjaardagsbord Ambachten

Als het gaat om het maken van papieren bordjes, dan is dit het gemakkelijkste ambacht dat kan worden gedaan. Dit vaartuig kan worden gebruikt op themafeesten, u hoeft alleen maar op de borden te plakken of te schilderen wat u maar wilt. Alsof je een minion-themafeest hebt, dan kun je wat gele borden regelen en ze in minions veranderen.

3. Dierenplaatambachten voor kinderen:

Knutselen met dierenborden voor kinderen

Een ander vaartuig dat kan worden gemaakt, is het vaartuig met dierenplaten. Met papieren borden kun je dieren, karakters, enz. maken. Deze ambachten zijn heel eenvoudig en gemakkelijk te maken. Dit soort visambachten met papieren bordjes kan ook op school worden gedaan.

4. Gepersonaliseerde plaatambachten:

Gepersonaliseerde Bord Craft

Dit is het meest voorkomende soort plaatwerk dat kan worden gedaan. Een gepersonaliseerd bord maken is er een van. Dit kan voor iedereen zijn die je leuk vindt, of het nu een broer, moeder, vriend, minnaar, enz. is. Laat dit bord een gebaar van herinnering zijn voor een speciaal iemand.

5. Mozaïekplaatambachten:

Mozaïek Bord Knutselen

Er zijn veel objecten die gemaakt kunnen worden van gebroken stukken plaat zoals deze, het ziet er uniek uit, scherp en iets dat uit het oude hunkert. Dit kan het perfecte antieke cadeau zijn dat aan iemand kan worden gegeven. Wat zou het specialer maken als het handgemaakt is?!

6. Ontwerperplaatambachten:

Designer Bord Ambachten

Dit is echt bordambacht dat wordt gebruikt om unieke bordambachten te maken. Je kunt van dit ambacht een designercadeau maken. Probeer het bord te versieren met kleine stukjes oude borden en het zal het bord in iets nieuws veranderen. Dit versierde bord kan worden gebruikt als kunstwerk in uw kunstcollectie.

7. Designer plaat nekstuk:

Designer plaat nekstuk

Een ander bordambacht dat kan worden gemaakt, zijn de plaatjuwelen. Maak je geen zorgen als je een antiek bord breekt, je kunt het altijd gebruiken voor het maken van sieraden. Ja, het is eenvoudig en elegant tegelijk. Je kunt het gebroken stuk in een nekstuk snijden of aan een armband bevestigen.

8. Mozaïekmuurambachten:

Mozaïek Muur Knutselen

Als je het mozaïekambacht naar een ander niveau wilt rekken, dan kun je dit zeker doen, versier de lege muurruimte met gebroken stukjes borden. Je kunt er iets nieuws uit halen, iets creatiefs, iets nieuws en iets nieuws.

9. Kerstambachten met papieren bordjes:

Kerstknutsels met papieren bordjes

Dit is het meest voorkomende ambacht van papieren borden dat ooit is gedaan. Iedereen op scholen moet zulke ambachten hebben gemaakt. Je kunt er kerstbomen, hulzen, bellen en dergelijke van maken. Dit soort knutselen komt vaak voor bij knutselactiviteiten op school, wat niet betekent dat je het niet thuis kunt doen.

10. Papieren bordjes:

Papieren bordjes ophangingen

Als je iets creatiefs probeert te maken, zul je terechtkomen bij het overwegen van dit ambachtelijke idee. Ja, je kunt papieren bordjes maken en ze gebruiken waar je maar wilt. Dit kunnen geweldige ambachten zijn voor kinderen. Kinderen zullen genieten van het maken van deze ambachten, groen gekleurd ziet er goed uit voor bordambachten.

11. Geciteerde plaatambachten:

Geciteerde plaat ambachten

Dit is een eenvoudig bordspel waarbij het bord is versierd en er een citaat op staat. Dit kan als decoratief item in huis worden gebruikt. Het kost minder moeite om één bord te maken en kan ook een goed cadeau zijn voor iemand. Je kunt dit ambacht aan je moeder presenteren en zij zal dit ambacht zeker in haar keuken plaatsen en citaten helpen de innerlijke kracht van de geest te verbeteren als motivatie, zodat je moeder dit soort idee voor het maken van citaten zal verliezen.

12. Dieren van papieren bordjes:

Dieren van papieren bordjes

Wat kan er nog meer met papieren borden? Natuurlijk kan het worden gebruikt om er dieren van te maken. Papieren borden vouwen en er dieren van maken leek nooit gemakkelijk, toch? Nou, dat is het zeker! En hiermee kun je ook wat papieren bordjes maken voor 2 jaar oud. Leer uw kinderen met behulp van dit soort dierenbordambachten, kinderen vinden het ook leuk om op een grappige manier te studeren.

13. Bewerkte papieren borden:

Bewerkte papieren borden

Als je ontwerpen wilt maken dan kan dat zeker. Het maken van creatieve ontwerpen op papieren borden maakt van de eenvoudige borden iets creatiefs. Deze kunnen worden gebruikt als gepersonaliseerde cadeaus voor iemand of kunnen sommige ideeën zoals deze aan kleine kinderen leren.

14. Maskers voor papieren borden:

Maskers van papieren bordjes

Ja, dit is de meest efficiënte manier om een ​​gezichtsmasker te maken van papieren borden. Je kunt zeker geweldige gezichtsmaskers maken en ze ook gebruiken voor een kinderfeestje.

15. Houder voor biljetten:

Notitiehouder

Last but not least is het papier geen houder. Het is een heel eenvoudig vaartuig dat notities of berichten vasthoudt. Het is licht van gewicht en kan ook als wandkleed worden gebruikt, het zou leuk zijn om een ​​notitiehouder in huis te hebben zodat alle belangrijke gesprekken worden bijgewoond.

Dit zijn enkele ideeën voor het maken van borden die gemakkelijk thuis, op school, enz. kunnen worden gedaan. Deze ambachten zijn ook voor kinderen en volwassenen. Sommige zijn gemakkelijk te maken en sommige zijn artistiek en perfect afgewerkt.