De periode van knutselen is favoriet bij de leerlingen van de basisschool. Het biedt hen de mogelijkheid om hun gedachten te uiten door iets te maken met behulp van oud papier, kralen, zilverdraad, enz. Onder hen zijn ambachten van kartonnen dozen behoorlijk populair geweest om het de gewenste vormen te geven.

Beste kartonnen doosambachten voor kinderen en volwassenen:

Hier zijn enkele van de beste ideeën die zijn gemaakt met kartonnen dozen,

1. Kartonnen auto’s:

Kartonnen auto's

Een leuk idee om met kartonnen knutselideeën te spelen is de auto en benzinepomp. De kinderen maken een auto en een benzinepomp van het karton dat hen een uniek speelplezier geeft. Het helpt om kinderen te leren, kinderen houden ervan om hun dingen op een andere manier te maken.

2. Kartonnen kastelen:

Kartonnen kastelen

Kastelen zijn de beste kartonnen knutselideeën die door de kinderen en de volwassenen werden beoefend. Het kasteel hier is gemaakt met behulp van verschillende vormen van karton en fijne verfkleur waarop de koningin en koning zijn opgesteld. Geen kosten meer en uw kind zal genieten van het maken van dit vaartuig.

3. Kartonnen wandplank:

Kartonnen wandplank

Ja, dit is een van de ambachten van kartonnen dozen voor volwassenen. Het gebruik van karton is fijn gemaakt door het aan elkaar te plakken voor een sterke textuur, waardoor planken van verschillende afmetingen en ruimte ontstaan. Kinderen kunnen dit ambacht aan hun ouders cadeau doen, dit helpt om alle spullen bij elkaar te krijgen op de wandplank.

4. Kartonnen lamplicht:

Kartonnen lamplicht

Lamplichten zijn de nieuwste kartonnen knutselideeën voor volwassenen. Het lamplicht wordt gemaakt door verschillende stekken, die een vierkant patroon vormen op het karton dat gecentraliseerd is met een lamplicht dat zichtbaar is door de kleine openingen. Schoolkinderen krijgen dit soort opdrachten voor een speciale gelegenheid of kersttijd.

5. Thuisgolf van karton:

Home Golf Van Karton

Doelgolf is de favoriete kartonnen ambacht voor volwassenen, vooral mannen. Het karton wordt gebruikt om verschillende golfdoelen te maken met punten erop. Dit maakt ook het oefenen van golf gemakkelijk. Als je wilt dat je kinderen thuis moeten spelen, geef dit dan aan je kinderen, ze zullen dit zeker leuk vinden.

6. Marmeren labyrint van karton:

Marmeren labyrint van karton

Het marmeren labyrint is een van de gemakkelijke kartonnen ambachten gebleken die met een enkel karton worden gemaakt. Het spel is gemaakt met verschillende stops en gaten in de dozen om het interessanter te maken om te spelen.

7. Kartonnen stoelen:

Kartonnen stoelen

Kartonnen knutselen voor kinderen krijgt een nieuwe innovatie met het ontwerp van een stoel die is gemaakt van karton. De stoel heeft verschillende sneden en ruimtes waardoor hij sterk genoeg is voor je pop of speelgoed.

8. Kartonnen kraampjes:

Kartonnen kraampjes

Dit zou het beste zijn om te maken als het gaat om kartonnen kunst en kunstnijverheid. Gemaakt met behulp van verschillende formaten karton, de kraam is gemaakt met verschillende stands om verschillende ingrediënten op te slaan die te koop zijn met een naambord erop.

9. Kartonnen schoolbus:

Kartonnen schoolbus

Het eenvoudige en gemakkelijke item gemaakt met behulp van kleine kartonnen doosambachten is de schoolbus. Gemaakt met een combinatie van twee verschillende dozen, het krijgt ook sneden voor ramen en staalfolie voor wielen.

Met de toename van de trend van kartonnen kunst en handwerk, worden ze ook op verschillende manieren gebruikt om het huis te versieren, zoals planken, brievenbussen, spelletjes, enz. Het kan de beste manier blijken te zijn om uw kinderen bezig te houden tijdens vakanties naar houd ze bezig met iets creatiefs.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.