Ieder van ons denkt wat te doen tijdens vakantie, dus hier is een goed idee om dat te doen en dat is familieambachten. Men kan zijn vrije tijd of vakanties besteden aan het doen van ambachtelijk gezinswerk. Het is echt zo leuk om te doen dat je het je niet kunt voorstellen. Als u op zoek bent naar het verjaardagsfeestje, dan kunt u het specialer maken door een aantal goede decoratieve items met thema’s voor te bereiden.

Beste familiehandwerkontwerpen en -ideeën voor kinderen en kleuters:

Hier zijn enkele van de ambachtelijke ideeën of ontwerpen voor het hele gezin,

1. Familie handafdrukken Ambacht:

Familie handafdrukken ambacht

Dit soort handwerk is goed voor kleuters, waar men de handafdrukken van elk van de gezinsleden kan hebben. Hiervoor heb je ook de paar dingen nodig zoals papier, potloden, schaar, familieprint. Trek de hand van elk gezinslid over, knip de handafdruk in het midden uit, men kan voor zijn gezin schrijven. Pons het gat aan de boven- en onderkant van elke hand en bind ze samen om een ​​lange ketting van handafdrukken te vormen en nu is het klaar!

2. Glow en Dark Message Family-ontwerp:

Glow en Dark Message Family Design

Als iemand geïnteresseerd is om een ​​speciaal persoon in dit huis te verwelkomen, kan hij dit plannen door een lichtgevend en donker berichtbord te ontwerpen. Hiervoor heb je glowsticks nodig en dan kan je dit vaartuig voor de persoon voorbereiden.

3. Stamboomambachten:

Stamboom Knutselen

Dit zijn leuke gezinsknutsels voor peuters die hun gezinsleden herkennen en klaar zijn om de relatie te begrijpen. Hiervoor heb je papier, schaar, plakband en familiefoto’s en krijt nodig. Knip de foto van oma of opa uit en plak deze op. Knip en plak dan weer de foto van andere familieleden en plak zo je stamboom klaar.

4. Slaapkamer Sticker Achtergrond:

Slaapkamer Sticker Achtergrond

Als men zijn of haar slaapkamer wil decoreren dan kan men denken aan het plakken van verschillende soorten stickers op de muur. Het zou echt zo leuk zijn om te doen. Druk gewoon de sjabloon naar keuze af en plak stickers op de sjabloon en het zou een coole foto zijn.

5. Kabelbaanambacht:

Kabelbaan Ambacht

Dit eenvoudige voertuig helpt kinderen om te spelen en wordt ook het speelgoed voor hen. Hiervoor moeten aan alle vier de zijden van de doos raamopeningen worden gesneden. Vouw vervolgens een van de stukjes karton en lijm deze aan de bovenkant om een ​​kabelbaan te maken. Gebruik vervolgens tape om het korte rietje aan de onderkant van de kabelgoot te bevestigen. Lijm ijslollystokjes nu je kabelbaan klaar om gespeeld te worden.

6. Familiehandafdruk en voetafdrukambacht:

Familie handafdruk en voetafdruk Craft

Het is een van de familieambachten voor kinderen waarbij ze de handafdruk en voetafdruk van hun gezin in kleur op een stuk papier kunnen plaatsen. Kinderen zullen genieten en ze je laten helpen bij het maken van dit idee.

7. Zeemeermin- en sprookjeslantaarns:

Zeemeermin en Fairy Lanterns

Door gebruik te maken van voedselpotten, op batterijen werkende lampjes en andere decoratie dingen kan men een prachtige sprookjeslantaarn maken zoals de zeemeermin. Ze helpen ook bij het inrichten van de kamer of bij een diner bij kaarslicht met familie.

8. Familiepoppen:

Familiepoppen

Dit soort handwerk met een familiethema is in feite voor kinderen, waar ze een foto van het gezinslid kunnen uitknippen en het veelkleurige papier kunnen gebruiken en dan kunnen de kinderen alle gezinsleden toevoegen die ze willen. En bevestig ze aan ijslollystokjes en daar ga je.

9. Familiehuis:

Familiehuis

Kleine kinderen zullen veel plezier beleven als ze een huisje hebben dat van een ambacht is gemaakt. Voor deze ambachtelijke familie moeten ze de vorm van het huis op karton uitknippen en het huisontwerp maken en foto’s van familieleden erop plakken.

Verras je ouders met de unieke handgemaakte familieambachten; je krijgt alle spullen in je budget. Probeer een aantal gepersonaliseerde familieambachten voor kinderen met behulp van uw familiefoto’s. Dit zijn enkele soorten familiehandwerkontwerpen en familiehandwerkactiviteiten die u ook krijgt door online internetonderzoek.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.