St. Patrick is de patroonheilige van Ierland. Hij wordt ook beschouwd als de patroonheilige van Nigeria. Hij bracht het grootste deel van zijn leven door met het opzetten van de school, hogescholen en zelfs kloosters in het hele land van Ierland. 17 maart wordt over de hele wereld gevierd als St. Patrick’s Day om alle prachtige dingen die hij had gedaan te herdenken.

Beste St Patrick’s Day-ambachten en doe-het-zelfideeën voor kinderen en kleuters:

Laten we een paar St. Patrick’s Day-ambachten voor volwassenen en kits bekijken die worden gebruikt om St. Patrick’s Day te vieren,

1. Regenboog met palmprint:

Regenboog met palmprint

Dit zijn de mooie St Patrick’s Day-ambachten voor kleuters. Je hebt alleen verf nodig in alle kleuren van de regenboog en een kaartvel volgens het formaat dat je nodig hebt. Verf de handpalmen van je kind met verf – begin met rood en begin hetzelfde op het kaartvel af te drukken en vorm het in de vorm van een boog. Herhaal met alle kleuren en echt kleurrijke kunst die een kleurrijke glimlach op het gezicht van je kind zal toveren.

2. Voetafdrukklaver:

Voetafdruk Klaver

Dit zijn de leuke activiteit en de leuke Sint-Patricks-knutsels voor peuters. Houd gewoon de volgende dingen klaar – groene verf en kaartpapier. Verf de voetzool van je kind – laat de tenen – met groene verf en print deze op het kaartvel. Dit zal de stengel van de klaver maken. Verf voor de bladeren de zool samen met de tenen en print twee voeten samen driemaal zoals weergegeven in de afbeelding. Voila, je voetafdruk klaver is klaar.

3. Regenboogklaver:

Regenboog Klaver

Wat je nodig hebt – Kaartpapier in regenboogkleuren, een schaar, elk gekleurd lint, plakband of lijm, potlood. Neem een ​​vel A4-formaat en teken het sjabloon van de Shamrock over. Plaats de sjabloon op al het gekleurde kaartpapier en knip ze uit. Plak ze naast elkaar op lint met behulp van lijm of plakband. Zorg ervoor dat je ze in de volgorde van de regenboogkleuren plakt. Nu hoef je hem alleen nog maar op te hangen.

4. Regenboogketting met een pot met goud:

Regenboogketting met een pot met goud

Dit zijn de zeer eenvoudige St Patrick Day-ambachten voor kinderen. Knip stroken van het gekleurde kaartpapier – regenboogkleuren. Rol ze in cirkels en je kunt ze nieten of aan elkaar lijmen. Knip een pot uit een zwart kaartpapier en ook een strook voor het handvat. Knip veel cirkels uit geel karton of zelfs uit een gouden vel dat gemakkelijk verkrijgbaar is in een cadeauwinkel. Plak de goud/gele cirkels aan elkaar en plak ze bovenop de pot. En je pot met goud aan het einde van de regenboog is klaar.

5. Paper Cup Kabouter:

Papieren Beker Kabouter

Dit zijn de schattige St Patrick’s Day Craft-ideeën voor jonge kinderen. Alles wat je nodig hebt is een kleine plastic bal, een papieren beker, roze en groene verf, wiebelogen of je kunt ook knopen gebruiken, groen, zwart, geel, oranje, rood en roze craft foam, zwarte stift of schetspen en lijm. Verf de plastic bal roze en de beker groen. Nadat het is opgedroogd, plak je de bal op de bodem van de beker. Knip vormen van de hand, baard, riem, hoed enz. uit het schuim zoals weergegeven in de afbeelding en lijm ze aan elkaar. Je kunt kronkelige ogen plakken of je kunt zelfs zwarte knopen als ogen gebruiken.

6. Klaver van papieren bord:

Klaver van papier

Dit zijn de zeer gemakkelijke St Patricks-ambachten waarbij een beetje knippen, veel schilderen en dan eindelijk plakken nodig is. Je hebt alleen 3 kleine papieren bordjes nodig, Groene verf, Groene glitterlijm, Plakband en Groene kaart. Verf het voorste deel van de papieren borden met groene kleur en laat ze drogen, knip ze uit ?? V”?? vorm vanaf de rand van elk papieren bord, trek met de groene glitterlijm een ​​centrale ader. De papieren borden drogen volledig, schik ze in een klavervorm en plak ze aan elkaar met lijm of tape. Plak een groene kaart rechthoek als steel.

7. Collageregenboog:

Collage Regenboog

Dit zijn de zeer nette st patrick knutselideeën om je kleintje bezig te houden. Geef hem gewoon vellen van alle regenboogkleuren een voor een, zoals hij ze in kleine stukjes scheurt. Teken de omtrek van een regenboog op een wit vel en vraag uw kind om de stukjes erop te plakken volgens de regenboogkleuren. Hij zal het heerlijk vinden om te scheuren en te plakken.

8. Gemakkelijke Shamrock-hoed:

Gemakkelijke Shamrock-hoed

Deze Shamrock-hoed is heel gemakkelijk te maken en ziet er schattig uit voor kinderen. Laten we een strook van een groen laken knippen – groot genoeg om het hoofd van het kind te omcirkelen en ze aan elkaar te nieten. Knip twee stukken groene pijpenragers en niet ze of plak ze zo op de zijkant van de hoed dat ze boven de oren komen. Knip twee klavertjes uit groen papier en plak ze aan het andere uiteinde van de pijpenrager. Hey Prest!!! De muts van je kind is klaar.

9. Toiletrolkabouter:

Toiletrol kabouter

Om deze st patrick-knutsels voor te bereiden, neem je gewoon de buis van de toiletrol en schilder je deze groen – laat wat ruimte over voor het gezicht. Plak zwarte knopen of wiebelige ogen en teken de mond met een rode schetspen. Bedek het bovenste uiteinde van de tube met een groene hoed en schilder een oranje baard met een schetspen.

Vier St. Patrick’s Day met kleurrijke ambachten die je gemakkelijk thuis met je gezin kunt maken. Kinderen vinden het heerlijk om te stotteren met de Shamrock-hoeden en regenboogslingers die trots hun creatie laten zien.

Afbeeldingen Bron: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.