Viltambachten zijn de ambachtelijke artikelen die zijn gemaakt met behulp van textielmateriaal. Het ambachtelijke item wordt gemaakt door de vezels, zoals wol, synthetische vezels, katoen, houtpulp rayon en nog veel meer, te matteren, persen en condenseren. Viltstof wordt gemaakt wanneer de vliesvezels of acryl met elkaar verweven of verward zijn, zodat ze een dikke textuur vormen. Populair bij iedereen zijn de gemengde vezels die gemakkelijk kunnen worden gevormd voor de gewenste vorm.

Verschillende viltambachten ontwerpideeën en patronen voor volwassenen en kinderen:

Hier zijn enkele snelle vilten knutselideeën die worden gebruikt om uw favoriete ambacht te maken,

1. IJshoorntje:

Ijshoorn

Wolvilt geeft het ontwerp van een ijsje de beste decoratie voor verjaardagsfeestjes of kamers. De kegel is gemaakt met dubbele kleuren en kleurrijke kralen aan de bovenkant voor decoratie.

2. Mayo-schedels:

Mayo Schedels

Dit soort viltambachten voor volwassenen is erg populair voor Halloween-maanddecoratie. De schedels zijn gemaakt van materiaal met gestikte versieringen om het uniek te maken in verschillende kleuren.

3. Uilkussens:

Uil Kussens

Uilen zijn de gemakkelijke vilten handwerken die zijn gemaakt in verschillende schattige ontwerpen. Gevuld met zachte spons erin, worden ze over het algemeen gebruikt voor decoratiedoeleinden voor banken of op muren.

4. Kerstboomversieringen:

Kerstboomversieringen

Kerstviltambachten zijn op grote schaal gebruikt om de kerstbomen te versieren met een groot aantal ontwerpen en vormen. Ze krijgen ook verschillende charmante versieringen met behulp van sterren, kralen, linten, enz.

5. Vilt haarlint:

Vilt haar lint

Haarlinten zijn de beste vilten ambachten voor kinderen om decoratieve haarbanden te maken. Het kan worden gemaakt met behulp van verschillende vormen zoals hart, watermeloen, cirkels, ballen, enz. Een band vormen;.

6. Angry Bird-feesttassen:

Angry Bird-feesttassen

Retourcadeaus geven in een decoratief zakje op het kinderfeestje! Hier zijn ambachten van viltpapier die zijn gemaakt in de vorm van tassen voor het opbergen van cadeauartikelen. Geïnspireerd door boze vogels, worden ze alom gewaardeerd. Je kunt dit soort knutselwerkjes cadeau doen aan je kindervrienden.

7. Vormen gemaakt met vilt:

Vormen gemaakt met vilt

Bereid om je peuter een nieuwe manier te geven om vormen te leren! Vilten vormen voor knutselen gemaakt met verschillende kleuren helpen je daarbij. De vormen krijgen ook verschillende kleuren voor het herkenningsspel.

8. Hartzakjes voor cadeau:

Hartzakjes voor cadeau

Wil je je meisje iets anders cadeau doen deze Valentijn! Hier zijn ambachtelijke patronen van vilt die worden gebruikt om zakjes met hartvormige openingen en andere ontwerpen te maken. Ze kunnen ook worden gebruikt om schoonheidsmuren te versieren. Krijg dit ambacht om je vriendin cadeau te doen op een informele dag of speciale valentijnsdag.

9. Viltkat:

Vilt Kitty

Kitty-speeltjes gemaakt met ambachten van viltmateriaal zijn favoriet als cadeau, sleutelhangers, bureaubeer en dergelijke toepassingen. Het is gemaakt van wol en versierd met andere bedels om het een decoratieve uitstraling te geven. Je kunt dit mooie handwerk cadeau doen aan je geliefde, het zal een goede creativiteit zijn om je vrije tijd aan het werk door te brengen.

Dit type vaartuig is meestal gemaakt voor traditionele dagen, maar weinig mensen ontwerpen dit viltambacht voor hun toeristische marketing. Vilten sokken zijn speciaal gemaakt voor eerste kerstdag, dit is een speciaal cadeau voor iemand op de komende kerstviering. De vilten knutselideeën zijn de beste cadeau-ontwerpen voor kinderen, en vooral de peuters. Ze zijn wasbaar en daarom het beste om thuis op te bergen als decoratieve items. Meestal zijn ze bedekt met katoen of wollen materiaal voor een perfecte touch.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.