Heb je je ooit voorgesteld dat wc-papierrollen ook kunnen worden gebruikt om decoratieve items te maken! Ja, de kunst- en handwerkafdeling in scholen en kleuterscholen bevat ook toiletpapierrollen als ingrediënt voor het maken van handwerkrollen voor toiletpapier. Door hun stevigheid geven ze een perfecte vorm en structuur aan de knutselspullen.

toiletpapier rol ambachten

Beste handwerk- en ontwerpideeën voor toiletpapierrollen:

Hier zijn enkele populaire handwerkartikelen van toiletpapier die voor iedereen snel en gemakkelijk te maken zijn,

1. Toiletpapierbij:

Toiletpapier Bij

Ja, bijen zijn de beste handwerkjes voor toiletpapierrollen voor kinderen op scholen. Bedekt met decoratief kleurrijk papier, krijgen ze kartonnen vleugels en antennes met ogen en lachende gezichten erop.

2. Kandelaars:

Kandelaars

Kaarsenstandaards gemaakt met toiletpapierrollen geven scherpe en ontwerpende stekken. Hiervoor hoef je alleen maar wc-papierrollen voor handwerk te kopen die een mooie kleur kunnen krijgen met de juiste vorm. Rood gekleurd zal altijd geschikt zijn voor elk ambachtelijk ontwerp.

3. Toiletpapier Minions:

Toiletpapier Minions

Minions zijn trending toiletpapierrollen voor peuters. Bedekt met geel en blauw papier, krijgen ze tekeningen in zwarte inkt die erop zijn geschilderd. Ze worden gebruikt voor decoraties op feestjes of als cadeau.

4. Toiletpapierhutten:

Toiletpapier Hutten

Huizen en hutten zijn geweldige knutselideeën geweest met lege wc-papierrollen. Bedekt met driehoekige, kegelvormige kartonnen ontwerpen, krijgen ze schetspenontwerpen voor het maken van ramen en deuren. Dit is de beste manier om een ​​ontwerp te maken; u kunt ze gebruiken voor uw halvitrine. Dit is een leuk idee om de hoek van je huis te versieren.

5. Wc-papieruilen:

Wc-papier uilen

Ideeën voor het knutselen van toiletrollen omvatten ook uilen die zijn versierd door de bovenkant van de rollen te vormen en een binnenwaartse curve te vormen en die schetspenontwerpen in zwart hebben gekregen om het de decoratie van een uil te geven. U kunt ontwerpen volgens uw keuze van het gezicht van uilen, op een grappige of serieuze manier maken.

6. Kerstelfen:

Kerst Elfen

Kerstelfen zijn vrij populaire kerstambachten op wc-papier die worden gebruikt om de bomen en de kamers met Kerstmis te versieren. Ze zijn verder verbonden met kartonnen texturen die elv-gezichten en petten krijgen, enz.

7. Halloween met toiletpapierrol:

Halloween met toiletpapierrol

Wanneer Halloween wordt gevierd met handwerk van toiletpapierrollen, geven ze een geweldige decoratie. Gedecoreerd met kleurrijk papier of tissuepapier, maken ze verschillende gevaarlijke gezichten, die kunnen worden verlicht met kaarsen erin.

8. Toiletpapierrolkikkers:

Toiletpapierrol Kikkers

Kikkers zijn eersteklas handwerkjes voor wc-papierrollen voor volwassenen die zijn gemaakt met behulp van kartonnen papieren die ook benen en gezichten vormen, vooral ogen. Ontworpen in groene kleur en zwarte stift, ze geven ook een springeffect.

9. Potloodhouder van toiletpapierrollen:

Potloodhouder van toiletpapierrollen

Toiletpapierrollen zijn goede potloodhouders die aan de onderkant zijn verbonden met stevige kartonnen vellen. Je kunt ook houders van verschillende afmetingen maken om verschillende spullen in op te bergen, zoals potloden, pennen, scharen, enz..

Knutselen met toiletpapierrollen wordt aangeleerd in de kleuterscholen, waar ze beginnen met basisontwerpen. Omdat de wc-papierrollen gemakkelijk te gebruiken ingrediënten zijn voor handwerk, worden ze veel gebruikt voor het maken van items zoals wanddecoraties, fotolijsten, wandkleden en nog veel meer. Je kunt deze papieren patronen ook in verschillende kleuren vinden, krijg een paar rollen om een ​​ambacht te maken volgens je creativiteit. Laat uw kinderen genieten van het maken van dit vaartuig op een gemakkelijke manier.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.