Knutselen waarbij handen worden gebruikt, zijn rommelig maar leuk. Bij deze ambachten moet je je handen in verf dopen en deze vervolgens op papier stempelen. U kunt dat vervolgens gebruiken om verschillende afbeeldingen en landschappen te maken. Dit soort knutselwerkjes maken plezier en van jong tot oud genieten ook van deze handafdrukken. Onze creativiteit ontwerpen we op onze eigen manier en drukken we ook graag op papier uit.

Beste handafdrukambachten en ontwerpideeën voor kinderen en vaders:

Hier zijn enkele geselecteerde top 9 handafdrukideeën en collecties voor kinderen en volwassenen.

1. Vogels aan een boom:

Vogels in een boom

Dit leuke idee voor het schilderen van kinderen is een handafdrukambacht dat gemakkelijk kan worden bereikt. De vogels maak je door je handen te beschilderen en vervolgens op papier te zetten. De takken van de boom kunnen dan ook worden gekleurd en versierd. Deze zal goed staan ​​op de muur van je slaapkamer, kinderen kunnen dit schilderij ook cadeau doen aan hun vrienden of hun ouders.

2. Hongerige rups:

Hongerige rups

Hier is een mooie rups, allemaal gemaakt met handafdrukken. De handafdrukken voor peuters zijn indrukwekkend omdat ze verschillende handafdrukken op papier kunnen maken. Kleur de ogen en de voeten met kleine stippen of vingerafdrukken. Het kost weinig tijd, maar deze zal altijd een goede keuze zijn op een andere manier.

3. Prachtige pauw:

Prachtige pauw

Maak een prachtige pauw met een blauwe handafdruk. Deze handafdruk voor kinderen is gemakkelijk te doen. Het enige wat je hoeft te doen is de vingers versieren met streken voor de veren. De pauw ziet er schitterend uit met alle prachtige kleuren paars, blauw en groen. Kinderhanden zijn zacht, dus deze ene foto geeft een uitstekende uitstraling terwijl je pauw maakt als een handafdrukambacht.

4. Stamboomkaart:

Stamboomkaart

U kunt een mooie stamboomposter maken met de handafdrukken van uw gezinsleden. De boom is beschilderd met takken die naar buiten uitsteken. Elk lid legt zijn geïnkte hand op een van de takken. Dit handwerkidee is ook geweldig als cadeau. Kinderen kunnen dit aan hun ouders cadeau doen op hun huwelijksverjaardag, handgemaakte ambachten zijn altijd een mooie keuze als cadeau.

5. Boeket bloemen:

Boeket bloemen

Laat kinderen dit boeket bloemen maken als handafdruk voor vaderdag. Het boeket is gemaakt met handafdrukken van de kinderen in verschillende kleuren. Je kunt dan een strik onder aan de pagina kleuren om het op een boeket te laten lijken.

6. Aandenken vlinder:

Aandenken vlinder

Deze prachtige aandenkenvlinder is een perfect cadeau-idee. De handafdrukken van baby’s zijn erg populair bij volwassenen en dit is ook een mooie kaart. Je kunt deze mooie foto inlijsten en cadeau doen aan ouders of grootouders.

7. Handafdruk Flamingo:

Handafdruk Flamingo

Je kunt allerlei dieren maken met handafdrukken. Deze flamingo’s zijn een leuke handafdruk voor kinderen die je kunt proberen. De ontwerpen kunnen alle vogels bevatten en je kunt de achtergrond ook met penselen schilderen.

8. Handafdrukboom:

Handafdruk boom

Deze prachtige kerstboom is gemaakt met handafdrukken in groene verf. Er is ook een kleine gele ster op de top van de boom geschilderd.. Het kan ook handafdruk voor Kerstmis zijn en als cadeau worden gegeven.

9. Olifant handafdruk:

Olifant handafdruk

Help kinderen deze handafdrukken voor vader te maken door witte handafdrukken van het kind en de vader te schilderen. De handafdrukken van de vader en de kinderen worden vervolgens omgezet in olifanten. Dit is ook nog eens een leuke vaderdagkaart.

Handafdrukken zijn perfecte cadeau-opties en ze laten de creatieve kant van kinderen zien. De handafdrukken van Halloween kunnen ook heel indrukwekkend zijn met monsters en geesten.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.