Проектът Arts District Loft е построен на площ от приблизително 190 м2. Тук е имало завод, построен през 1924 г. Arts District се намира в центъра на Лос Анджелис. Архитектурното бюро, въведено в експлоатация, се нарича Мармол Радзинер. Ремонтът беше извършен през 2016 г. и водещи архитекти бяха Лео Мармол и Рон Радзинер.

Двете нива са много модерно решение за тавански помещения

таванско помещение голяма площ

От какво всъщност беше направена реконструкцията??

По -голямата част от ремонта в таванско помещение включва премахване на някои от стените. В резултат на това беше създадено типичното модерно отворено жилищно пространство. В този случай две спални са комбинирани. Това доведе до главна спалня. Холът и спалнята също бяха до голяма степен преустроени. Операционните зали също получиха модерен вид.

Индустриалният стил напомня за първоначалната функция на сградата

дизайнерски светлини на таванско помещение

Целта: таванско помещение с позната атмосфера

Модерната и оригинална атмосфера винаги е част от модерното таванско помещение. По същия начин художествената връзка с историческата архитектура. В допълнение, дизайнерите и жителите, разбира се, могат да определят допълнителни приоритети в своите проекти. В този случай голям акцент беше поставен върху създаването на позната атмосфера.

Поради тази причина част от жилищното пространство е издигната малко над нивото на земята. Освен това прозорците с южно и източно изложение бяха оптимизирани. По този начин се постигна желаната атмосфера на сигурност. Това също допринесе за доброто осветление и структуриране на цялото таванско помещение. Това всъщност са задължителни свойства за този тип интериорен дизайн.

Идеите за декорация имат скулптурен, архитектурен характер

таванско помещение синьо и кафяво

Мебели и разделител на помещения едновременно

В интериорния дизайн на таванско помещение мебелите, които се използват и като разделители на стаи, са много популярни. В този случай библиотеката отделя дневната от спалнята. Това устройство за съхранение може да се завърти на 90 градуса. Когато направите това, естествената светлина идва от хола. Интересни многофункционални мебели могат да бъдат намерени и в самата спалня.Колона от оригиналната конструкция е превърната в използваема площ. Това служи като гардероб и работно пространство едновременно.

Индустриалният стил е идеален за интериори в таванско помещение

бежово и синьо таванско помещение

Подчертани стилистични контрасти

Стилистично, интериорният дизайн на това таванско помещение е погрижен за висококонтрастния външен вид. Той идва на първо място в стилистично ниво. Там имаме индустриален фон и модерен интериорен дизайн и декорация. Умелото използване на акценти гарантира, че и двете съответстват помежду си и че всичко е заварено заедно. Също така откриваме контраст на нивото на цветовете и текстурите. Всичко това говори много за начина на живот на жителите. Те успяват да създадат оазиси на познатост и сигурност сред дивия градски живот.

Кафявото и бежовото във всичките си нюанси съответстват на индустриалния стил на интериорния дизайн и в същото време имат уютен ефект

таванска екзотична атмосфера

Открити елементи и тежък, благороден текстил. Такава оригинална луксозна концепция

светла спалня на таванско помещение

В тази част на таванското помещение е избрана изключително модерна концепция

таванско промишлено съоръжение

Черните рамки по стените служат като място за съхранение и правят стаята по -удобна

таванско интелигентно зониране

Таванното осветление осигурява страхотен контраст с мрачната атмосфера

таванско помещение със страхотни сини мебели

Черно и кафяво са за граница и преход на тази преграда

таванско помещение красив интериор

И тук осветлението поставя интересни акценти в интериора

таванско помещение с много пешеходно пространство и три прозореца

Мебелите поемат основната роля в зонирането

таванско помещение с отворен план

Принципът на сдвояване на модерното и новото става особено видим на стената

страхотно обзавеждане на стаята таванско помещение