Екстравагантен бял дизайн – стилни сгради

Къщи за книги Nakameguro House от LEVEL Architects

бял Дизайн изглежда са „в“ през последните няколко дни и знаем, че повечето от вас са луди по това. Това ни даде идеята да създадем публикация, която да отговаря на вашето желание за „неизползваните бял дизайн„Ще отговаря. Решихме да съберем 15 красиви бели къщи, които представят стаите си тук и ни напомнят за отделни детайли.

Ако кликнете върху всяка снимка, можете да видите още снимки и подробности за всеки проект. Насладете се на картината и ни кажете коя къща ви харесва най -много.

къща leiria manuel aires mateus weisse designs

manuel aires mateus portugal leiria weiss designs

Първият ни избор е къща, построена от Архитект Мануел Айрес Матеус е проектиран и разположен в Португалия, на хълм с изглед към град Лейрия. Минималистична и съвременна, къщата е разделена на две отделни зони, едната за забавление, а другата за спане. Спалните са разположени под земята с достъп до частни тераси, които водят към задния двор.

Вила р бял дизайн обича архитект

Архитектура на идеята за дизайн на Villa-P weiss

Вила П е оригинален проект, създаден от австрийското студио Обичам архитектурата е проектиран. Външната част на тази къща е просто прекрасна, от много оригиналната форма до разфасовките и цветовете, избрани от архитектите. Тук са представени силни визуални контрасти: тюркоазеният басейн допълва голямото дървено стълбище, което свързва градината с басейна и по -нататък цялата пътека, която води към горния етаж.

YSY Къща от weiss design architektur

ysy къща дизайн бяла архитектура

Ysy къща е проектиран от Studio Auas, разположен в Нагоя, и се намира в Сето, Япония, в красива, но обитавана гора, на върха на малък хълм. Очарователната асиметрична форма на резиденцията е добре адаптирана към сградата и е интересна за разглеждане от всяка гледна точка. С матово бяло покритие, тази къща е много различна в квартала си и привлича много внимание. Малък и креативен, това е прекрасен пример за умна малка къща.

denish mills bungalow white designs pool

denish mills бунгало бял дизайн фасада

Ето още един проект, който се отличава с модерен дизайн. Бунгало Dinesh Mills е проект на atelier dnD и се намира точно извън град Вадодара, Индия. Отвън е доста прекрасно, тъй като къщата изглежда плува върху великолепен басейн, допълнен от прекрасен декоративен фонтан. Неговият тюркоазен цвят контрастира с белите стени на резиденцията, придавайки на къщата невероятен естетически ефект.

godward guthrie архитекти плажна къща бял дизайн

След това имаме един грандиозна къща на плажа, това със сигурност ще се хареса на вашата екзотична страна. Първо от Рон Санд през 80 -те проектирани, настоящите собственици наскоро си сътрудничиха Джулиан Гутри от Godward Guthrie Architects реновиран. Всичко в тази сграда е примамливо, вдъхновяващо спокойствие и пълен релакс. Просто кликнете върху снимката за повече визуални подробности.

Фасадата на 24-та улица в бяло проектира архитектура

Проектиран от архитекта Стив Кент и разположен в Санта Моника, следващата къща изглежда е скочила от пощенска картичка. С проста квадратна форма, бели стени и множество цветове, Къща на 24 -та улица изглежда като огромна подаръчна кутия.

вила валентина маями плаж бял дизайн

villa valentina miami beach white designs

Вила Валентина е модерна жилищна сграда, разположена в Маями Бийч, Флорида, САЩ. Този бляскав дом съдържа поне 6 бани и 6 спални. Неговите тераси на няколко етажа и широки прозорци позволяват непрекъсната гледка към красивия залив, докато стратегически разположените мебели на верандата осигуряват незабравими мигове навън – сякаш плажът не е достатъчно близо.

Деветдесет7 къща дизайн архитектура бял

Деветдесет7 бяла дизайнерска архитектура

Вижте този интригуващ архитектурен проект, който изглежда е скочил от научнофантастичен филм! Че “Ninety7 @ Siglap ”къща е проектиран от Aamer Architects и се намира в Сингапур. Че бяло дизайн се казва, че е вдъхновен от очарователните гледки, на които може да се насладите на хълма Сиглап.

луксозна резиденция бяла фасада архитектура дизайн

Резиденция архитектура модерен бял дизайн

на Резиденция Хонитон е зашеметяващ дом, проектиран от MCK Architects, който съчетава традиционни елементи с модерен декор. Резултатът? Очарователно креватче с много място за отдих, голям открит плувен басейн, който не може да бъде по -съблазнителен и интериорен дизайн, който вдъхва свежест и добър вкус. Бяхме напълно очаровани от комбинацията от тухли, дърво и бетон, която придава на тази къща селско, приятелско усещане.

a-cero la finca бял дизайн

Ето къща от A-Cero в “La Finca” Недвижими имоти в град Позуело де Аларкон (Мадрид). Този проект е по -малък (1000 м2) от обичайното за компанията. Размерите му го правят удобна и практична къща, която предлага максимално качество на живот. Неговият модерен дизайн, базиран на невъзможни ъгли, и грандиозните й обеми правят сградата един от най-важните представители на архитектурата a-cero. И красива бяла къща в нашия списък днес.

дом злому дизайн бяла архитектура

дом злому фасада бял дизайн архитектура

Тази необичайно изглеждаща резиденция, наречена Дом Злому, идва от Paulíny Hovorka Architekti и се намира в малкото село Kynceľová, близо до град Банска Бистрица, Словакия. Къщата има красив природен пейзаж и се намира в планината Татра.

deronda residence weisse проектира идеална архитектура

Ето още една резиденция с необичайна, но завладяваща архитектура. Но дизайнът не е единственият необичаен аспект на тази внушителна къща. на Резиденция Деронда идва от Space International и се намира в Лос Анджелис, Калифорния, в Холивудските хълмове „точно под сянката на холивудския знак“.

VH-te-T weiss проектира архитектура

VH-te-T вила weiss дизайн идея

Обичаме, когато намерим жилищен проект, свързан с изкуството. Разбира се, може да се каже, че повечето сгради са изкуство по един или друг начин, но вила VHjw.org b T е специално проектиран да съхранява обширната колекция от произведения на изкуството на собственика. Тази красива и креативна къща идва от Beel & Achtergael Architects, има обща площ от 862 м2 и се намира във Фландрия, Белгия.

carrara house andres remy архитекти бели дизайни

carrara house weiss проектира архитектура

Карара Къща е проектиран от Andres Remy Arquitectos и се намира в Пилар, Буенос Айрес, Аржентина. С жилищна площ от 660 квадратни метра, къщата е на неправилна основа и е ориентирана така, че да има най -добра гледка към района. Селският камък разделя входните зони, като същевременно контрастира добре с белите стени на къщата.

Къща Накамегуро от LEVEL Architecten weisse designs

Къща Накамегуро от LEVEL Architects

Че Къщата на Накамегуро от LEVEL Architects: Три забавни етажа са събрани под един покрив и едно име. Построена в Мегуро-ку, една от общините в Токио, резиденцията има огромна, триетажна висока пързалка. Имотът от 1762 квадратни фута (1762 квадратни метра) дава възможност на жителите и гостите да се качват по стълбите и да слизат по шейната, докато се движат през къщата.

              Къща Накамегуро от LEVEL Architecten weiss design

Къща Накамегуро от LEVEL Architects пъстри топки

Къща Накамегуро от LEVEL Architects design idee