1 Homepage homify идеи за апартаменти архитектурен дизайн

Homify живите идеи са модерни

Кое осветление е идеално за моя хол?

Как да проектирам моя спалня в селски стил? Има толкова много идеи и въпроси по темата за живеене и строителство, но човек често търси подходящото лице за контакт за тях. Този проблем вече е решен с онлайн платформата homify. Защото тук можете да намерите вдъхновение в областта на архитектурата и дизайна, както и съответните експерти. Всеки експерт има възможност да представи своите препратки в профила си, да ги изясни с текст и изображения и да вдъхнови потребителите за себе си и своите продукти.

2 експерти прославят живи идеи

Градината трябва да е по -зелена, а дизайнът на стените в хол по -индивидуално? Тогава е време да разгледате homify.de. За всяка стая – от съблекалнята до хола – има примерни проекти от експертите. Независимо дали тихо затваря вратите на шкафа за кухнята или висящите светлини за трапезарията – мечтите за живот се визуализират в категорията „Продукти“ и могат да бъдат изпълнени директно от експертите. Дори феновете на декора трябва да се чувстват като в рай с homify: С голям избор от декорации и аксесоари, вашите четири стени могат да бъдат превърнати от прохладно таванско помещение в уютна всекидневна, дори и с малки акценти.

3 стаи прославят живите идеи designdrends

Все още ли търсите идеи за обзавеждане или най -новите тенденции? Редакцията на прославям представя нови живи идеи и дизайнерски тенденции в книгите с идеи всеки ден. В списанието се отговарят и на общи въпроси относно например Фън Шуй или ефекта на цветовете.

4 списание homify Wohnideen ideenbuch

Как мога да събирам собствените си любими снимки и идеи? Всяка картина, която вдъхновява и привлича, може да бъде записана в книга с идеи – с лични бележки, ако е необходимо. От индивидуалното изображение можете на свой ред да отидете при съответния експерт и винаги да разберете за нови проекти.

5 Книга с идеи, насочваща живи идеи международни експерти

И ако жаждата за скитания удари отново: homify има и международни експерти! Всеки, който търси средиземноморска вила, уютна финка или лондонско таванско помещение, може да намери вдъхновение в порталите за homify в Испания, Италия, Франция и Великобритания.

6 Увеличете живите идеи ES

7 Увеличете домашните идеи Идеи за интериорен дизайн във Великобритания