външно обзавеждане на селска къща идеи боклук акценти

Идеи за обзавеждане на селска къща

Класически, елегантен и удобен: без изключение, това са характеристики, които могат да бъдат приписани на селския стил. на Обзавеждане на селска къща Да го направите практичен и удобен не е трудна задача. В същото време е важно всичко да е просто и органично.

Този стил ви предлага много възможности, които биха били невъзможни с другите. Можете да добавите много аксесоари и мебели към интериора. Те придават на къщата ви уникален характер.

Всяка къща може да интернализира селския дух и това работи чудесно, независимо от заобикалящия пейзаж. Селски, минималистичен и уютен, той ви позволява да подчертаете елементите, които искате. Цялото нещо работи с предпочитание към детайлите.

Как можем да направим нашата селска къща стилна и удобна

идеи за селски интериор за органични текстури

Една от най -уважаваните характеристики на селския стил е, че дава възможност да се използват вашите собствени демо колекции и стари мебели в дизайна, който иначе би трябвало да изхвърлите.

  1. Проектирайте външната зона

Когато създавате дизайн на селска къща, вниманието към околността е също толкова важно, колкото и дизайна на интериора. Обичам да описвам усещането, което е предизвикано от селския дизайн в картини: Това прилича на онзи момент, когато сте само на една крачка пред вратата и вече можете да почувствате релаксацията да се приберете у дома.

Верандата, която обгражда цялата къща, е един от най -добрите начини да постигнете класически, но селски вид. Това е един елемент, който всъщност задава тона на останалата част от обзавеждането на дома. Ако нямате достатъчно място, тази функция може да бъде поета и от предния двор, терасата, балкона или предния двор. Това зависи по -малко от размера и много повече от подходящия дизайн на декорацията.

Хубав вътрешен двор

идеи за обзавеждане на селска къща външен дизайн

Напълнете околния вътрешен двор или двор с няколко люлеещи се стола. Помислете също за някои контейнерни растения и прекрасни рози. Само си представете колко красиво ще изглежда това, когато се увият около дървен стълб. Фенерните светлини представляват друг прост и ефективен начин за разкрасяване на селската къща, без да се превишават определени граници.

Романтично осветление

селска къща обзавеждане вътрешни фенери

Дизайн на тераса на селска къща

идеи за обзавеждане на селска къща тераса тераса

  1. Заобиколен от дърво

Изглежда, че дървените акценти стават все по -популярни с всеки изминал ден. Дървото всъщност е основният елемент, който придава на селската къща нейния специфичен характер. Той доминира над цялата къща. Използването на стенни панели, подове от твърда дървесина и дори тавани с открити дървени греди подчертават и подчертават класическия характер на хижата. Кухите повърхности остаряват по страхотен начин. На практика това означава, че къщата, оборудвана с тях, само с времето става по -красива. Ако няма да използвате предимно дърво, трябва да се уверите, че камъкът и бетонът, които използвате, имат селски, груб характер.

Мебели за селски къщи от дърво

модерен интериорен дизайн идеи селска къща мебели дърво

Тук преживяваме класически френски прозорци и други светлинни отвори в рамките на една единна концепция. Отделно от това, те са положили усилия да използват възможно най -малко стъкло. Защото този материал разваля селския характер на къщите. Мебелите от естествено дърво са чудесен начин да добавите повече топлина към селската къща.

Традиционен хол

идеи за интериорен дизайн на хол мебели за селска къща

  1. Светлина и релакс

Най -типичните характеристики на селската къща са икономичността и достъпността й. Бялото е най -използваният нюанс в съвременните селски къщи и това има смисъл. Тъй като повечето собственици имат ограничен бюджет, те са избрали елегантен, бял вид.

Ако искате да добавите малко повече цвят, светло бежовото или кремавото също ще работят чудесно. Въпреки това, задръжте бялото колкото можете. Така ще постигнете традиционната аура на селската къща.

Цветни акценти за повече цвят

хол селска къща обзавеждане в ярки цветове

  1. Приканваща кухня и страхотна трапезария

Кухнята е душата и сърцето на повечето модерни домове и ние от Freshideen никога не се уморяваме да подчертаваме това отново и отново. Но това е още по -важно в рамките на концепцията за селска къща. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да започнете с техния дизайн и след това да разпространите стила, който определено имате тук, в останалите стаи.

Съберете кухнята и трапезарията заедно

идеи за обзавеждане на селски дом кухня трапезария

Всичко в кухнята на селската къща е неусложнено и оживено. Цветовата палитра обикновено е неутрална и прави перфектния фон за еклектична комбинация от мебели. Дървото прави силно изявление тук. Последният поглъща както работната зона за приготвяне на месо, така и кухненския остров.

На снимката по -долу можете да видите друга част от оборудването. Има рафтове за контейнерите за цветя, мивки в престилката и дървени маси за хранене, които са комбинирани с маси за хранене, всички от които подчертават пространството. Чувствайте се свободни да добавите антични полилеи и да използвате класическа графика. По този начин ще можете да направите своеобразно пътуване във времето в миналото, което ще гарантира по -уютен външен вид.

Обзаведете вашата малка кухня със стил

идеи за обзавеждане на селска къща кухня и трапезария

Прости линии

настройте кухня селска къща кухненски мебели мивка за дърво

  1. Отворени рафтове и шкафове

Забелязали ли сте вече големите отворени рафтове и шкафове със стъклени врати? Намирам дървената рамка просто за прекрасна. Имаме работа с абсолютно прости и селски рафтове. Чрез тях веднага получавате вид на селската къща. Dabai няма толкова високи изисквания към наличното пространство и бюджета за ремонта. Тези отворени рафтове придават на стената характерен външен вид и улесняват превключването между различните декорации. Тук отново трябва да се подчертае, че смесването и съчетаването на рафтове от различни стилове е чудесен начин да постигнете свой собствен стил.

Отворените рафтове в кухнята изглеждат прости и привлекателни

бяла кухня селски дом обзавеждане отворени рафтове маса

Не забравяйте да сведете цвета до минимум.

  1. Красиви цветове и класически огнища

Не бихте ли искали да опитате малко декорация и по -малко тъкани? Така че можете да постигнете стил на селска къща в хола и спалнята. Обикновените ивици и карираният модел изглеждат страхотно, когато става въпрос за акценти и демо калъфки за възглавници. Те се уверяват, че получавате достатъчно доза засенчване. Притеснявате ли се, че няма да намерите точните парчета, които да пасват идеално на вашия интериор? Стилът на селската къща прави чудесно да се настани еклектична комбинация от столове, легла, дивани и тъкани.

Правилният дух на селска къща

идеи за обзавеждане на хол селска къща диван маса килер

Камина в селски стил е малко по -трудна за създаване. Тук трябва да постигнете перфектни резултати, в противен случай не изглежда добре. Помислете за винтидж корниз и тухлен екстериор. Така ще постигнете автентичен външен вид. Вие също така гарантирате уютен, мечтателен вид. С това ще се чувствате комфортно и приятно дори в най -студените зимни дни.

Обзавеждане на селска къща – включва камина

идеи за обзавеждане на селска къща хол камина дървена маса

  1. Винтидж-модерен щрих

Има много малки вътрешни съвети, които могат да се използват, за да направят интериора на селската къща красив. Не е задължително да правите основен ремонт. Помислете за обикновена баня за крака. Ако това е направено в приглушен нюанс, изглежда модерно и също така се вписва безпроблемно в темата. Хубавите дървени шкафове и страничните маси също създават приятни дървесни тонове, без да се налага да препроектирате целия под. Така че имате възможност да смесите реколта с модерно (в този случай да не се бърка със съвременно). Не трябва да забравяте, че в този случай функцията има предимство пред формата.

Уединението на селската къща

идеи за обзавеждане селска къща спалня наклонен покрив

Имате ли на разположение няколко ретро артикула? Вземете пазаруване в местния антикварен магазин. Скоро след това ще се сдобиете с уникални декорации, които с гордост можете да показвате.

Спалня с наклонен таван

идеи за обзавеждане селска къща спалня с наклонено покривно легло

Ако изберете стила на селската къща, винаги трябва да черпите вдъхновение от този уникален външен вид. Може да се прилага по прост и ефективен начин. Това също ще бъде идеалният фон за импровизация с вашите лични нотки. За разлика от много други стилове на дизайн, дизайнът на селска къща изглежда прост и очарователен с течение на времето.

Идеи за баня в селска къща

идеи за обзавеждане на селски дом самостоятелна вана

Дървен под в банята

баня дървен под дървен шкаф селска къща

Фен ли сте на стила на селската къща и имате ли подходящо място, където да се утвърдите? Ако е така, надяваме се тази статия да ви е била полезна.