Красива къща от музика хол минималистично бяло

Красива музикална къща в Йерусалим

Великата архитектура не се основава само на повторение и обработка. Той изисква иновации и точност и отваря изцяло нов свят от възможности. Някои от най -популярните архитекти и дизайнери на нашето време предлагат всички тези качества заедно с баланс и последователна ергономия.

Архитектът Коби Зак също може да бъде един от тях! Тази зашеметяваща съвременна къща, проектирана от Kobi Zak, се стреми да преодолее разликата между музика и архитектура, като същевременно показва връзката между тях по модерен, плавен начин. Разположен в Йерусалим, Израел, музикалният апартамент оживява символичната връзка между изкуството и архитектурата.

Трудно е да не се възхищаваме на този креативен апартамент, който ви посреща с красивите си жилищни пространства, обзаведени с мебели от IKEA. Но истинските чудеса на тази семейна къща от 90 квадратни метра стават очевидни едва когато влезете по -навътре. Прозорците, вдъхновени от нотацията и клавишите на пианото, свидетелстват за симетрията на Фибоначи-Преброяване. Ярко оцветените столове за хранене около масата за говорене говорят много и това е само малка част от многото музикални удоволствия, които ви очакват в тази красива къща за музика и изкуство в Йерусалим.

Блясък и елегантност в бяло

музика модерна бяла къща прозорец синьо червено жълто

Цветно стъкло

Красива къща от библиотека с музикални къщи

Традиционни черни кожени дивани

музика модерна бяла къща план чертежи светлини

Изцяло бял интериор

библиотека с игри книги рафтове от серия Fibonacci

Модерна, ергономична кухня с елегантни рафтове показва мотиви от класическата джаз музика, дори ако електронното ръководство и пианото са спретнато и умело вградени в интериора. Сладки, неутрални цветове, умело обмислени планове, съвременни спални, модерна стая за игри и богата домашна библиотека са вдъхновени от някои от най-великите музикални комплекти.

Поредица от зарове в библиотеката на игрите се дублира със страхотните барабани, докато струните на китара на балкона ви позволяват да ударите мелодия или две и да покажете уменията си за китара. За тези, които се интересуват от допълнителните подробности, архитектът дава някои завладяващи прозрения за връзката между музика и архитектура чрез култура. Той дори сравнява някои характеристики от градините на Версай и произведенията на Моцарт, които предизвикват кралски особи и разкош. Творчески, омайващ и необикновен, този красиво проектиран апартамент ще ви остави да се развеселите!

Светлините на пистата ви карат да се чувствате сякаш сте на сцената

Красива къща на музикална маса бяла гладка стела стена

Пиано в игралната зала

Красива къща от музикално пиано

Джаз музика в кухнята

Красива къща на музикален проект-джаз музикална кухня

Рафтове за барабаниКрасив дом на музикални рафтове шкаф барабани

На балкона – струни за китара

Красив дом на музикални струни за китара на балкон

Видя къщата отвън

Красива къща на музика балкон модерен апартамент ерусалим

Чертежи и чернови на апартамента

Красива къща с дизайн на музикални рисунки