Къща под формата на пирамидален дизайн осветление апартамент

Иновативна и невероятна – изключителна строителна структура

Какво прави една къща да изглежда странна и необикновена? Това ли е неговата форма, фасада, пейзаж, интериорен дизайн или нещо друго? Според нас правилният отговор всъщност може да бъде: детайлът, който прави къщата да се откроява и да е странна.

В никакъв случай не трябва да е нещо неизвестно и никога не е виждано досега. Египетските пирамиди са известни на човечеството от хилядолетия, но къщата с пирамидална форма определено не е нещо, което очаквате да видите, докато се разхождате.

Това е просто концептуален проект на къща от мексиканския архитект Хуан Карлос Рамос и се надяваме, че той ще бъде проектиран и построен в някакъв момент в бъдеще. Дизайнът участва в архитектурен конкурс.

Къща във формата на пирамида – проект на Хуан Карлос Рамос

Къща във формата на пирамидална фасада за осветление

Структурата на сградата има проста, геометрична форма, която всеки ще разпознае, но начинът, по който е представена, веднага ще привлече вниманието. Къщата е изключителна, привлекателна и емблематична в същото време. Има много прозорци и повечето от тях са разположени асиметрично. Огромна стъклена стена служи като фасада, която позволява на дневната светлина да прониква в къщата.

Прототипът на къщата е на два етажа и таван. Най -интересното в него, освен нетрадиционния дизайн, е, че къщата все още има тераса, библиотека, гараж за кола и звукозаписно студио.

Разгледайте галерията със снимки по -долу и ни уведомете за вашия коментар!

 Плътната, здрава стъклена стена пропуска дневна светлинаКъща под формата на пирамидален дизайн осветление фасадно стъкло  Ярко белите стени отразяват слънчевата светлинаКъща във формата на пирамида особен дизайн

Причудлив дизайн в контраст с лошото време

Къща-в-пирамидата-дизайн-къща-екстериор

Гараж за автомобили на приземния етаж

Къща във формата на пирамида чертеж концепция дизайн гараж

Строителни планове и чернови

Къща във формата на пирамидален контур