резиденция басейн градински мебели

 Резиденцията на много нива излъчва величие и величие

Били ли сте някога в резиденция? Усещали ли сте величието и величието на велика сграда, която ви предизвиква да се насладите на нейните пространства, нейния комфорт и прекрасните гледки. За вашето внимание е резиденцията Burkehill, която сме избрали за забележително място.

Този настоящ голям дом се намира във Ванкувър и представлява дом на мечтите от няколко гледни точки. Площта му е 2000 квадратни метра и е от архитекта Крейг Шевалие образован. Резиденцията Burkehill разполага с обширни открити пространства. Всекидневните излизат към великолепни открити тераси и разкриват прекрасни гледки. Пространствата между вътрешните и външните зони са превърнати в безупречни, творчески проектирани зони.

Шикозен и елегантен избор на интериор

голяма къща всекидневна камина кът за сядане

Модерен дизайн

голям домашен килим цветя за маса

Комфортна атмосфера

голяма къща за сядане hoker възглавница

Вечеря и се насладете на прекрасната гледка

голям килим за домашни столове за хранене

Дизайн на трапезария и кухня

голяма къща трапезария отворена кухня

Тъй като има изглед към крайбрежния пейзаж, резиденцията предлага страхотни спиращи дъха гледки. По принцип всички стаи са разположени в средата на естествен пейзаж и гарантират много комфорт, уют и спокойствие. Големите прозорци обграждат голямата сграда и канят гостите по приятелски начин.

Стилно преддверие

голяма къща висяща лампа стълби 2 етажа

Декор за коридор с великолепни висулки

резиденция малка маса коридор

Модерна декорация за трапезарията

резиденция полилей трапезна маса декорация

Насладете се на нощната гледка от дивана

резиденция прекрасна гледка

Усетете нощта

нощен изглед към басейна на резиденцията

Резиденцията Burkehill предлага прости, чисти линии, остри ъгли и цветова палитра, базирана на естествени цветове и материали. Резултатът е елегантна и удобна сграда, която в никакъв случай не изглежда сложна. Непринудената, спокойна атмосфера надделява над поканените гости и случайните посетители.

Комфорт и стил в градината

резиденция кът за сядане градина

Отпуснете се край басейна

резиденция лежат басейн дървета

Перспективите са звездите на дизайна и трябва да бъдат проучени. Резиденцията разполага и с външна камина, басейн, сауна и удобни външни мебели.

Ако имате достатъчно време, стягайте багажа си бързо и пътувайте до Ванкувър! Ако искате да останете у дома, можете да разгледате нашите снимки и да фантазирате малко.