модерна архитектура хотел африка външно обзавеждане

Съвременната архитектура в Африка

Искате ли да прекарате следващата си ваканция на място, където преживяването е наистина уникално и в същото време супер екзотично?

Или може би искате да черпите вдъхновение за собствената си жилищна зона извън такова място?

Ако е така, тогава бихме искали да ви запознаем с резервата Lion Sands Game Reserve. Тук ще намерите квартири, невероятно разположени под открито небе в сърцето на природен резерват в Африка.

Този пример за модерна архитектура се утвърждава като нова тенденция в хотелското строителство и помага за почти размиване на границите между природата и хората.

На това място няма как да не забравите всички грижи в живота. Комплексът е построен от американец през 30 -те години на миналия век. Оттогава той е модернизиран в много аспекти. Днес имате топла вода, удобни легла със защита срещу комари, вани и Wi-Fi.

Хотел под небето

модерна архитектура хотел африка пътуване

Първото нещо, което ще привлече вниманието ви, са вилите на дърветата. Всъщност това е визуална илюзия. Къщите не са върху дърветата, а върху големи циментови конструкции. Във всички случаи архитектурата изглежда страхотно.

Оттам имате страхотна гледка към река Саби и живота на националния парк Крюгер. Това е възможно благодарение на специално създадени и позиционирани за тази цел платформи.

Модерна архитектура – хотел в Африка

модерна архитектура хотел африка пергола

Пътуване и почивка

модерна архитектура хотел африка природа

Яжте на открито

модерна архитектура хотел африка яде на открито

Хотелът предлага всичко необходимо за романтичен престой. Това включва мечтаното легло, страхотната маса и разбира се прекрасната атмосфера.

Много хора естествено са попитали дали този отворен хотел е безопасен. Досега никакви диви животни не са идвали да посещават гостите тук.

Чиста природа

природа пейзаж модерна архитектура хотел в африка

Нощта е най -вълшебното време. Тук можете да видите как светлините на земята отговарят на звездите в небето.

Архитектурата на този хотел няма бариери и огради. Благодарение на тази особеност можете да се потопите чудесно в атмосферата на африканската нощ.

Романтична атмосфера

модерна архитектура хотел африка романтично осветление

Хотел под небето

модерна архитектура страхотен хотел африка

Великолепен пейзаж

природа пейзаж модерна архитектура хотел африка

Освен къщите на дърветата, наблизо има и страхотни цветни вили. Можете също така да се грижите за здравето си в стаята за тренировки и в басейна.

Можете спокойно да наблюдавате дивата природа на резервата от всички сгради в жилищния комплекс. Те включват лъвове, жирафи, слонове и други диви животни.

Всеки аспект на тази архитектура ви кара да се чувствате като част от тази природа. За хора, за които това не е достатъчно крайно, има и страхотни сафари обиколки, които могат да резервират.

    сафари

модерна архитектура хотел африка пътуване ваканция