модерна архитектура хотели дървета необикновени

Съвременна архитектура

Имали ли сте някога чувството, че искате да избягате от ежедневието толкова напълно, че искате да останете на място без следа от изкуственост за известно време??

Същото е и за много хора днес. Ето защо се създават архитектурни проекти като този, който ще ви представим днес. Става въпрос за хотелски стаи в самите дървета.

Авторите на проекта, който ще ви представим днес, са Farrow Partnership Architects. Те отдавна са изключително на тема екологично чисти хотели и хотели модерна архитектура посветен.

Екологично чисти хотели

модерна архитектура хотели гора

Снимките показват част от проекта на хотелски стаи в дърветата. Между другото, всеки отделен клон се поддържа по такъв начин, че да може да се развива допълнително. В същото време беше възможно да се настанят всякакви съоръжения в тези хотелски стаи.

Студио в гората

модерна архитектура хотели изключителни студиа

Изключителни хотели

модерна архитектура хотели изключително

Но, разбира се, те са екологично чисти.Соларни панели се използват за отопление, използват се композитни тоалетни. Използва се много повторно използвана вода.

Целта е поставена за изграждане на общо 12 вили в рамките на този ваканционен курорт. Всеки от тях ще бъде на достатъчно разстояние от другите. Можете да се изкачите по стълби до върха на дървото. Можете да останете там сами и да се насладите на тишината и спокойствието. Така че тази архитектура е преди всичко модерна, когато става въпрос за работа с хора. Съгласен ли си??

Тази идея хрумна на архитекта по време на пътуване до Япония. Там дърветата бяха защитени от тежестта на снега, като ги обезопасиха с определени конструкции. Тогава му хрумна, че може да използва подобна конструкция, за да построи къща сред дърветата.

Такава страхотна архитектура може да се радва на голяма популярност по целия свят. Защото все повече съвременни хора искат да намерят пътя обратно към природата, за да черпят от нейната съживяваща сила.

Независимо от това, показаните тук примери са майсторски архитектурни произведения и техните форми могат да бъдат използвани за проектиране на естествени, модерни къщи на всички възможни места.

     Дървена конструкциямодерна архитектура хотели дървета

Горско вдъхновение

модерна архитектура хотели дървета студио

Екологично чисти хотели

модерна архитектура хотели дървета