модерен прохладен апартамент резиденция фасада САЩ дърво

Страхотна модерна апартаментна резиденция в Ню Йорк от James Cleary Architecture

Тази съвременна резиденция е модерен проект от 2012 г. на Архитектура на Джеймс Клири, разположен в секцията Boerum Hill в Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

Сградата е модерна интерпретация на емблематичните каменини от Бруклин и се състои от три двойни апартамента.

253 Pacific Street от James Cleary Architecture:

Солидна стабилна фасада – модерна жилищна сграда

готин апартамент резиденция фасада сграда САЩ

„253 Pacific Street – на този адрес в Бруклин, Ню Йорк е новопостроена сграда, състояща се от три двойни резиденции. Докато конструкцията, стилът и материалите на сградата, включително цинк, дърво и слоест бетон, са безкомпромисно модерни, първоначалната идея за сградата е вдъхновена от историческата архитектура на кафявия камък в Бруклин. Елементи като високи тавани, добре обмислени етажни планове на апартаментите и очарователно внимание към детайлите на техните фасади са вдъхновени от дизайна на сградата.

Високи тавани, масивни етажни планове и привлекателни детайли

Фасада на модерен апартамент за резиденция САЩ екстериорВътре и отвън сградата се смесва високо и ниско, в крайна сметка създавайки неочакван ефект.

Външната външна архитектура е облицована с дърво на целия първи етаж, стълбове от суров бетон се издигат от пода и обхващат поцинкованите стоящи шевове на облицовката на стените..

Изработените по размер дървени и стоманени панелни кутии рамкират всички прозорци на горните етажи, предпазвайки прозорците от лятното слънце и добавяйки нотка на зелено към уличната сцена. Това създава достатъчно сенки, които игриво се движат из сградата през целия ден.

Атрактивен дизайн на сградата

готина модерна резиденция в Ню Йорк фасада

Вътре всеки апартамент има тавани и стени от слоест бетон, подове от орехово дърво и камина. Има и самостоятелна стая отвън и големи прозорци, които позволяват на слънчевата светлина да проникне дълбоко в сградата.

Стълба от дървени стъпала точно до кухненския бокс

Модерни апартаменти резиденция кухня дървени стълби стъпала

 Кухните съчетават елегантни лакирани шкафове с груба почернена стомана, докато стълбите от дърво и бетон превръщат бившия свободно стоящ под в таванско обзавеждане. Това даде възможност на децата да имат уникална гледка към всеки апартамент и възможност да седнат на стълбите или да се скрият под тях, докато мама или татко приготвят закуска.

Трапезарията – стъклен плот и модерни мебели, покрити с кожа

готино жилище ъгъл стълбище

Кухненски бокс – вградени кухненски шкафове, сини повърхности

Модерен апартамент жилище кухня плот син цвят

Бели плотове с черни рамки

готин апартамент мивка кухненски шкаф

От високоефективната обвивка на сградата, обзавеждането, осветлението и водопровода, до използването на рециклирани материали, когато е възможно, 253 Pacific Street оказва минимално въздействие върху природата. Той е създаден по такъв начин, че е поне 35% по -ефективен по отношение на консумацията на енергия в сравнение с нормалните конструкции. “

Елегантна всекидневна, обзаведена в индустриален стил

Модерна резиденция с вградена камина хол

Функционална, но уютна спалня – дървени детайли като подови настилки и врати

готин апартамент резиденция спалня тъмни покривки спално бельо

Чертеж – разположение и размер

проект за готин апартамент

Сградна структура и разпределителен план на градската резиденция

Модерен дизайн на жилищна сграда

Локализация и местоположение на сградата в града

готина жилищна сграда сграда структура крайбрежие