Морски живот в близко бъдеще – екстремен, удобен, спиращ дъха.

Holman House е проект, който избрахме, защото смятаме, че той перфектно символизира идеята за морския живот в близко бъдеще. Толкова е смело и смело и толкова удобно и функционално едновременно.

Точно като хората на бъдещето. Той ще се опитва да изследва собствените си граници всеки ден. Той наистина ще се нуждае от силните емоции всеки ден, за да може да възприема живота като смислен.

Holman Haus също предлага всичко това!

Морски живот – мечтата на бъдещето

морски жив квадратен панорамен прозорец

Има ли хора, които не обичат да живеят на морския бряг? Има ли хора, които не обичат морския бриз? Със сигурност никой. Но за някои хора тази близост не е достатъчна.

Искат да се преместят малко по -близо до къщите си край морето?

Това се отнася за собствениците на къщи на имота тук. Той е само на няколко мили от Сидни. Къщата е построена върху 70 -метрова скала.

Холман Хаус изглежда като визия за свят, в който само няколко души живеят заедно, изолирани, но все още в хармония с природата.

Трапезария с изглед към морето

морска всекидневна трапезария овална висяща лампа

Дизайнерите на този спиращ дъха проект за морски живот са архитектите от Durbach Block Jaggers Architects. Сградата е завършена през 2004 г. и вече е спечелила много награди за уникалния си дизайн и всички останали предимства, които показва.

Извити линии от стъкло и бетон

морска жива панорамна гледка

Морски живот, който съчетава близостта с природата и високите технологии

От една страна, най-високите технологии на нашето време са интегрирани в този ултрамодерен апартамент, от друга страна той е перфектно интегриран в най-новите технологични решения. Холменската къща се съчетава толкова перфектно с естествената атмосфера, че изглежда сякаш е израснала от скалата.

Отворен план за живот

отворен план за морски живот

Прозорец към морето

Но струва ли си морският живот изобщо, ако нямате страхотни прозорци, които гледат над ширината на морето? Защото именно красивият и постоянно променящ се образ на морето е основната причина да сте тук. Хората, които живеят на брега, не искат да пропуснат нито един момент. Тези, които са в Holmen House, със сигурност искат това дори по -малко от всички останали.

Всекидневна с килим с високи купчини и дизайнерски мебели

 морски хол хол дизайнерски столове

Дълъг остров в кухнята

морски дневен кухненски остров остров за готвене

Щедър и светъл

морски живи овални линии

Покрита тераса с спираща дъха гледка

морска дневна покрита тераса

Стена и стълби от естествен камък

морска жива стена от естествен камък

Безкраен басейн на склона

морски жив открит басейн палмови дървета

морска жива скална архитектура бяла