вила сапи плаж с кокосова палма

Канадският архитект Дейвид Ломбарди създава мечтаната Вила Сапи в Индонезия. Този ваканционен дом, който се намира директно на плажа, съчетава различни стилове. Гостите ще бъдат очаровани от приказната комбинация от традиционни и модерни елементи и престоят им във вилата ще се превърне в уникално и вълнуващо преживяване.

Концепцията на Ломбарди се основава на мотото „Жертвоприносна функционалност за формата“. Вила Сапи изненадва своите гости с оригиналността и разнообразието на дизайнерските решения. Традиционното обзавеждане в градината се редува с ултрамодерната кухня, която прилича на футуристично домашно кино. Цветовете са черно, червено и лепило зелено. Стените са украсени с вкус с бамбук, водни каскади и атрактивни произведения на изкуството.

Първото доказателство за странния характер на вилата е белият паметник в кокосовата градина, озаглавен “Престани да бъдеш разумен!”

Гледката от Вила Сапи е уникална. Можете да се любувате на морето, небето, близките острови, далечните планини и гори и пъстрите рибарски лодки. А след славния залез гледките стават още по -красиви. Ще бъдете очаровани от вълшебното отражение на луната върху водата, спокойствието и незабравимата красота на природата!

 Прекрасна гледка от откритата стая за отдих на Вила Сапи

прекрасна гледка към плажа

 Вила Сапи през нощта – атрактивна форма и осветлениеатрактивна визия модерна архитектура вила  Градинска декорация в минималистичен стилелегантна градинска декорация минималистична

 Елегантна градинска къща в двораелегантен модерен градински навес  Вила Сапи е точно на плажаекстравагантна къща давид ломбарди  Отворена трапезария, дървена пътека и вода около къщатаваканционен дом с футуристичен вид Вила Сапи: „Престани да бъдеш разумен“забавна декорация градински кокосови дървета  Всекидневна с минималистично обзавеждане в ярки цветовеминималистично обзавеждане вила sapi  Бяло обзавеждане в спалнятаваканционен дом с модерен дизайн  Модерен бар и оригинална трапезарияоткрита трапезария вила сапи елегантна  ТВ стая със стъклени стени и червени възглавницистайни червени възглавници за гледане на телевизия  Романска атмосфера в градината с кокосови дървета и бамбукови къщиромантична градинска дървена къща  Външен изглед от кръглата спалняоколо вила със спалня  Бамбукова декорация в градината на Вила Сапистилна декорация на градински плодове  Страхотно осветление на откритовила sapi атрактивно осветление дървен под вила сапи градина кокосови дървета вила sapi задния двор езерце вила sapi задния двор езерце палмови дърветаводни каскади ръба на водния басейн

Текст с Катя