Armbanden worden gedefinieerd als sieraden die we om de pols dragen. Als u een naamarmband draagt, wordt uw naam weergegeven en het kan de naam zijn van uw geliefde. Naamarmbanden zijn erg prominent onder de jongeren omdat ze hun liefde voor de wereld willen portretteren zonder een woord te zeggen. Het dragen van naamarmbanden werkt als een boodschapper.

naam armbanden

Verschillende soorten armbanden met namen:

Naamarmbanden kunnen van verschillende soorten zijn en kunnen zowel in metalen als in materialen worden ontworpen. Hier komen verschillende ontwerpen voor naamarmbanden voor jou.

1. Gouden armband met naam:

Gouden armband met naam

Het metalen goud zelf is waardevol en als uw naam erop is gegraveerd, is niets waardevoller dan het. U kunt de armband op een stijlvolle en modieuze manier bedrukken met uw naam. Over het algemeen moet u uw naam in het midden van de armband plaatsen, omdat deze goed zichtbaar is. U kunt de lettergrootte van uw naam gebruiken volgens het ontwerp.

2. Naam armbanden voor koppels:

Naamarmbanden voor koppels

Het idee van bijpassende armbanden voor koppels lijkt een geweldig idee. Van koppels wordt gezegd dat ze gemaakt zijn voor andere, waarom dan niet armbanden om er hetzelfde uit te zien. U kunt de armband naar uw gemak en uw smaak ontwerpen. Je kunt zelfs een kleine miniatuur zoals een hart of ster naast de naam toevoegen, waardoor het er aantrekkelijker uitziet. Naamarmbanden zijn een geweldig teken voor je relatie. Je kunt deze armbanden zelfs op metalen ontwerpen volgens je budget.

3. Artistieke naamarmbanden voor meisjes:

Artistieke naam armbanden voor meisjes

Meisjes zijn altijd gepassioneerd over hun uiterlijk, kleding en natuurlijk de juwelen die ze dragen. Ze houden ervan om trendy en stijlvolle naamarmbanden te dragen, die uitzonderlijk anders moeten zijn dan andere. U kunt uw naam ontwerpen met behulp van metalen draden die op een stijlvolle manier zijn gewikkeld, waardoor de armband een unieke uitstraling krijgt. De naam moet zo worden gegraveerd dat deze je pols volledig bedekt en je naam uitbloeit.

4. Zilveren armband met naam:

Zilveren armband met naam

Je kunt je armband zelfs in zilvermetaal ontwerpen, waarbij je de letters van je naam om de armband kunt hangen. Je kunt de letters aan verschillende soorten geknoopte kettingen hangen en ook een klein hartje of ster eraan hangen waardoor de armband een andere uitstraling krijgt.

5. Parelnaam armband:

Parel naam armband

Parels zijn altijd favoriet, want het is ook geschikt voor elke gelegenheid en elk type outfit. Peer verbetert het uiterlijk van de armband en geeft een charmante uitstraling. Tussen parels kun je kralen plaatsen waar je je naam kunt laten zien en je kunt ook kleine kleurrijke parels stylen om het er aantrekkelijker en eleganter uit te laten zien.

6. Antieke naamarmband met druppeltjes:

Antieke Naamarmband met Druppels

Deze armbanden zijn uniek omdat je hangers laat vallen waar je zowel je naam als die van je dierbaren kunt stylen. Boven hun naam kun je waardevol kleurrijk kristal graveren waardoor de armband een goddelijke uitstraling krijgt. Deze kristallen druppels kunnen ook de geboortesteen van de persoon zijn.

7. Kleurrijke naamkoordarmbanden:

Kleurrijke naam string armbanden

Stringarmbanden kunnen ook heel gemakkelijk thuis worden gemaakt en je kunt ze zelfs matchen met je outfit. Deze armbanden met stringnaam kunnen door elke leeftijdsgroep worden gedragen, ongeacht geslacht. Over het algemeen wordt het gewaardeerd door jongeren omdat het erg kleurrijk is en ook niet zwaar in hun zakken prikt.

8. Kralennaam armbanden:

Kralen Naam Armbanden

Armbanden met kralen zijn heel gebruikelijk, maar ze lijken eenvoudig met elegantie erin. U kunt alle soorten kralen voor de armband gebruiken, omdat deze gemakkelijk kan worden gemengd en aangepast aan uw wensen. Je kunt de armband zelfs in elke vorm beaden, zoals een enkele laag of in meerdere lagen, afhankelijk van je wens en stijl om er cool uit te zien.

9. Naamarmband met Geboortesteen:

Naamarmband met Geboortesteen

Sommige mensen geloven in het dragen van hun geboortesteen. Dit is dus een van de coole manieren om de geboortesteen samen met je naam op de armband te plaatsen. Je kunt zelfs een vorm aan het einde van de naam ontwerpen om een ​​funky en coole look te geven.

10. Prachtige metalen naamarmbanden voor heren:

Prachtige metalen naamarmbanden voor heren

Metalen armbanden komen vrij vaak voor bij mannen. Sommige wikkelarmbanden zijn een stijlstatement en sommige dragen ze om er cool en funky uit te zien. De armbanden kunnen aan beide randen worden geketend om goed om de pols te passen en je kunt zelfs verschillende soorten kettingen stylen, passend bij je persoonlijkheid en uiterlijk.

Vrouwen dragen liever armbanden in plaats van armbanden, omdat je je eigen stijl kunt creëren en het ook opvalt als een enkel sieraad. Nu worden armbanden beschouwd als een stijlstatement in plaats van als een sieraad. Het dragen van een naamarmband is de slimme manier om je naam aan de wereld over te brengen zonder dat er spraak bij komt kijken.