De oorsprong van de armband gaat terug tot de Griekse en Egyptische culturen. Het woord armband is afkomstig van het Griekse woord ‘brachile’, wat ‘van de arm’ betekent, via het Oud-Franse ‘armband’. Armbanden zijn de laatste tijd een fashionstatement geworden en worden steeds populairder bij zowel mannen als vrouwen. Kinderen, jongeren en mensen van middelbare leeftijd volgen snel de nieuwste trends en ontwerpen in armbanden. Gouden armbanden voor heren zien er elegant uit en zijn gemakkelijk te combineren met veel verschillende outfits. De armband is veelvormig en is tegenwoordig een favoriet sieraad. Het kan van goud, zilver, koper, messing, glas en zelfs geëmailleerd aardewerk en vele ontwerpen zijn.

gouden armbanden voor mannen

Nieuwste en verbluffende gouden armbandontwerpen voor heren met afbeeldingen:

Gouden armbanden zijn een uitstekende cadeau-optie voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. Hier zullen we de verschillende gouden armbanden voor heren bekijken.

1. Gouden armband met Indiase ontwerpen:

Gouden armband met Indiase ontwerpen

De meest voorkomende vorm van een armband is de Indiase stijl armbanden gemaakt van goud. Goud wordt beschouwd als het meest gunstige metaal en daarom draagt ​​het dragen van een gouden armband bij aan meer charme. Goud, het meest populaire metaal, gaat over het algemeen goed en past bij alle huidtinten bij mannen en geeft ze een zachte uitstraling.

2. Heren gouden armband met diamanten:

Heren gouden armband met diamanten

Met goud en diamanten kan je nooit fout gaan. Diamanten en goud zijn een klassieke combinatie en geven die echt stijlvolle look in de handen van de drager. Diamanten bezaaid in een gouden armband geven een nieuwe look aan de armband en trekken over het algemeen de aandacht van degene die de armband ziet. De natuurlijke glans van de diamanten wordt versterkt wanneer ze worden gebruikt met goud om een ​​armband te maken.

3. Rudraksha gouden armband voor heren:

Rudraksha gouden armband voor heren

Rudraksha wordt meestal gebruikt als gebedskraal in het hindoeïsme, bekend als de tranen van Lord Shiva. De zaadvorm (Rudraksha) van de boom wordt gebruikt bij het maken van armbanden met metalen zoals zilver, goud etc. Rudraksha wordt over het algemeen gedragen door mensen die constant op reis zijn om hun eigen energie in de goede richting te kanaliseren en gedragen door mensen die zich willen settelen . Het idee om de kralen in een gouden armband te laten maken, is uniek. Rudraksha clubbing met goud om een ​​armband te maken kan beide doelen dienen.

4. Gouden bedelarmbanden voor jongens:

Gouden bedelarmbanden voor jongens

Een bedelarmband is een van de snelst in het oog springende sieradentrends van deze tijd. De gouden persoonlijke bedelarmband kan decoratieve hangers of snuisterijen in goud hebben, die veel belangrijke dingen in het leven van de drager kunnen aangeven. De gouden bedelarmband kan ook worden gecombineerd met polshorloges of andere trendy polsaccessoires.

5. Tiger Line gouden armband voor volwassenen:

Tiger Line gouden armband voor volwassenen

Tijgerlijn gouden armbanden betekenen kracht, durf en commando. Mannen kunnen de Tiger line Golden Bracelets om de rechterpols dragen. Het krachtige gezicht van de tijger voegt nog meer diepte toe aan iemands persoonlijkheid, wilskracht en persoonlijke kracht.

6. Heren gouden armbanden met leren band:

Heren gouden armbanden met leren band

Mannen die graag een element en een vleugje goud met leer hebben, kunnen voor dit soort armbanden gaan. Ze zien er goed en stijlvol uit, waarbij de leren band en het goud bijdragen aan het coolheidsquotiënt van de armband. Omdat deze armband gouden hints en een leren basis heeft, ziet de armband er niet erg blingy uit.

7. Herenarmbanden met goud en zilver:

Herenarmbanden met goud en zilver

Gouden armbanden met zowel zilver als goud zien er ook heel subtiel en charmant uit. De toevoegingen van beide elementen geven een andere look aan de armband en kunnen ook dagelijks gedragen worden. De armbanden kunnen zeer licht van gewicht zijn en kunnen zowel door jongeren als ouderen worden gedragen.

8. Tungsten vergulde gouden armband voor heren:

Tungsten vergulde gouden armband voor heren

De armbanden met de afwerking van wolfraam en goud kunnen een hit zijn voor jongeren. Ze kunnen experimenteren met verschillende metalen en ontwerpen. Goud als element past goed bij elk modesieraad zoals armbanden, ringen of armbanden. Jonge universiteitsjongens kunnen met wolfraam vergulde gouden armbanden dragen om een ​​eigen stijlstatement te maken.

9. Turkse gouden armbanden:

Turkse gouden armbanden

Wereldwijd is de vraag naar Turks goud de afgelopen jaren toegenomen. De Turkse markt is een van de grootste afnemers van goud. Sindsdien neemt ook de liefde voor Turks goud toe, waarbij veel sieraden worden gemaakt in Turks goud. Armbanden in Turks goud zien er prachtig uit, waarbij die glans en glans van goud duidelijk zichtbaar is in de sieraden. De armbanden vallen op omdat ze de status en klasse van de persoon bepalen.

10. Rose gouden armbanden voor heren:

Roségouden armbanden voor heren

Roségoud is een goud- en koperlegering die veel wordt gebruikt voor gespecialiseerde sieraden. Roségouden sieraden worden in de 21e eeuw steeds populairder en worden vaak gebruikt voor ringen, armbanden en andere sieraden. Het is ook bekend als rood goud en roze goud, afhankelijk van het kopergehalte erin. Roségouden armbanden zijn voor luxe en high-end mensen omdat ze aan de dure kant zijn.

11. Heren gouden platte armbanden:

Gouden platte armbanden voor heren

Gouden platte armbanden worden meestal door de bruidegom gedragen tijdens Indiase bruiloften vanwege hun unieke gestructureerde uiterlijk. Omdat deze armbanden plat zijn, vallen ze gemakkelijk om de pols en passen ze goed bij de traditionele look van de Indiase bruidegom.

12. Dunne gouden herenarmbanden:

Dunne gouden herenarmbanden

Mannen van alle leeftijdsgroepen kunnen dunne gouden armbanden gebruiken voor dagelijks gebruik. Het voegt een definitie toe aan iemands persoonlijkheid en verbetert het uiterlijk van de handen. Ze zijn niet zo zwaar en zijn zo gestructureerd dat iedereen de armband gemakkelijk kan dragen. Ze zien er elegant uit bij de persoon die de armband draagt.

13. Gouden ketting heren armbanden:

Gouden ketting heren armbanden

Een dunne gouden ketting in de vorm van een armband is een van de beste manieren voor mannen om definitie en stijl toe te voegen aan hun algehele looks. De armband ziet er eenvoudig uit en kan voor dagelijks gebruik zijn. Het kan worden gecombineerd met een aantal funky bands, andere armbanden enz., voor een andere look elke dag.

14. Gouden armbanden voor mannen met naam:

Gouden armbanden voor mannen met naam

Een van de klassieke gepersonaliseerde sieraden kan een gouden armband zijn met je naam erop. De naam kan afzonderlijk in goud worden gesneden en aan de armbandketting worden bevestigd, of de naam kan op de armband zelf worden gegraveerd. De gepersonaliseerde armband ziet er chic uit en is er een betere manier om met je naam te pronken dan dit?

15. Gouden armbanden voor mannen met boze oog:

Gouden armbanden voor mannen met boze oog

“Boze oog” wordt steeds populairder in sleutelhangers, ringen, autosleutelhangers enz. Boze ogen worden gebruikt om blikken af ​​te weren van mensen waarvan wordt aangenomen dat ze ongeluk of ongeluk veroorzaken. Boze ogen kunnen worden gebruikt in een gouden armband en kunnen elke dag worden gedragen om weg te blijven van kwaadaardige blikken van mensen. In plaats van het boze oog in een touwtje of een draad te binden, kan hetzelfde worden verwerkt in een armband om te gebruiken.

Mannen zijn ook erg modebewust en willen hun stijlstatement up-to-date houden. Armbanden zijn de coolste manier om je eigen fashion style statement te maken. Gouden armbanden met unieke stijlen, ontwerpen en looks geven een nieuwe definitie aan de persoonlijkheid van een man. Gouden armbanden voor mannen zijn erg cool en zijn absoluut perfect voor elke leeftijdsgroep. Bij het gebruik van non-verbale communicatie zoals handen voor gebaren tijdens het praten, zullen armbanden de handbewegingen definiëren en de boodschap overbrengen.