Edelstenen zijn al eeuwenlang in trek. Iedereen voelt zich aangetrokken tot de pure schittering van deze stenen. De verschillende kleuren die beschikbaar zijn in edelstenen maken ze veel gevraagd voor gebruik in sieraden. De uitstraling van robijn, saffier, agaat, amethist, koraal, granaat of aquamarijn is ongeëvenaard. De edelstenen hebben de neiging om bijna alle kleuren van de regenboog te bedekken en dat is het meest voortreffelijke voordeel van het gebruik ervan in sieraden. Armbanden gemaakt met edelstenen hebben een klassiek effect op je handen. Selecteer deze schoonheden en maak ze uw kostbare keuze.

Nieuwste en mooie edelsteenarmbanden voor heren en dames:

Laten we de top 9 ontwerpen van armbanden met edelstenen met afbeeldingen bekijken.

1. Ronde edelsteen armband:

Ronde edelsteen armband

Kies een edelsteen in ronde vorm voor deze prachtige armband. De pure edelstenen zijn ingekapseld in metaal en omgeven door kleine diamanten om het uiterlijk te verbeteren. De armband is een gevulde armband waarbij elk van de stenen direct aan de volgende is bevestigd.

2. Veelkleurige edelsteen armband:

Veelkleurige edelsteen armband

Dit prachtige en briljante sieraad is de perfecte aanvulling op elke outfit voor designerkleding. De oogverblindende kleuren van elk van de edelstenen komen in zijn volledige helderheid naar voren. Je kunt deze armband dragen en matchen met al je outfits, omdat hij de meeste kleuren bevat.

3. Blauwe edelsteen armband:

Blauwe edelsteen armband

Dit meesterwerk in blauw is de indrukwekkende aquamarijn edelsteen armband die je graag in je kat zou willen hebben. De blauwe stenen glinsteren en zorgen voor een schitterende tint. Selecteer deze armband in goud om de waarde van de armband te verhogen.

4. Rode edelsteen armband:

Rode edelsteen armband

Robijn of granaten zijn de perfecte beschikbare rode edelstenen. Ze zien er schitterend uit in een armband in combinatie met goud. Dit verbazingwekkende sieraad is de moeite waard om over te kwijlen. De rode kleur van de edelsteen is helder en glanzend. Selecteer de meest pure stenen voor een fantastische armband.

5. Zilveren edelsteen armband:

Zilveren edelsteen armband

Zilver wordt veel gebruikt om edelstenen in te zetten en er worden sieraden van gemaakt. Deze sterling zilveren edelsteen armband met veelkleurige edelstenen is goed ontworpen en ook eenvoudig. De vormen voor de gebruikte meerkleurige edelsteenarmbanden zijn rond, ovaal en peervormig.

6. Amethist edelsteen armband:

Amethist Edelsteen Armband

Amethist is een schitterende paarse edelsteen waar velen van houden. De kleur paars is vrij licht en niet gewaagd. Het past bij alle leeftijden en past goed bij ceremoniële kleding. De amethiststeen wordt beschouwd als een van de kostbaarste van de gekleurde edelstenen.

7. Designer edelsteen armband:

Designer edelsteen armband

Ga voor eigenzinnigheid in deze designer armband met edelsteen die gedurfd en gedurfd is. De asymmetrische ontwerpen die hier worden gebruikt, zijn vrij uniek en geliefd bij het college-publiek. Zelfs de vormen van de edelstenen die hier worden gebruikt, zijn erg onregelmatig en dat draagt ​​bij aan de charme ervan.

8. Citrien edelsteen armband:

Citrien edelsteen armband

Ga voor iets dat het gevoel van de oceaan heeft in deze bijna transparante armband met edelsteen. De hier gebruikte citrien edelsteen is prachtig van kleur en perfect voor avondkleding of naar het strand. De middelste stenen zijn groot en ongelijk gesneden om het een zeer rustieke uitstraling te geven.

9. Agaat edelsteen armband:

Agaat Edelsteen Armband

Deze zwarte edelsteen is agaat en ziet er prachtig uit in combinatie met citrien. De armband is gemaakt van kleine kralen van agaat die geregen zijn. De middelste kralen zijn citrien edelstenen. Dit is een eenvoudige armband die meer wordt gebruikt voor dagelijks gebruik.

Kies je favoriete kleur van de geboortesteen waartoe je behoort en koop een kostbaarste armband voor jezelf. Elk van deze edelsteenarmbanden zal je glans versterken en je handen er mooi uit laten zien. De gebruikte edelstenen kunnen natuurlijk of synthetisch zijn. Zelfs de synthetische edelstenen zijn gesneden en gepolijst om hun glans en levendigheid te laten zien. Kies uit robijn, saffier of citrien voor een duurzaam sieraad.