Armbanden zijn tegenwoordig de meest stijlvolle en interessante sieradenaccessoire. Het is dat ornament dat het uiterlijk van je pols en het algehele uiterlijk van je handen accentueert.

ketting-armband-ontwerpen

Kettingarmbanden voor heren en dames:

Armbanden kunnen van elke stijl, type en ontwerp zijn met verschillende kleuren en patronen. Hier hebben we een kijkje in de verschillende kettingarmbandontwerpen.

1. Gouden kettingarmband voor meisjes:

Gouden schakelarmband voor meisjes

Een van de meest stijlvolle accessoires voor meisjes zijn armbanden. Ze kunnen het uiterlijk van elke outfit onmiddellijk markeren en veranderen. Meisjes houden ervan om hun outfits en jurken te combineren met mooie stevige en aantrekkelijke sieraden. Kettingarmbanden gemaakt in zilver of goud kunnen echt elegant zijn om hun polsen.

2. Gouden kettingarmbanden voor dames:

Gouden kettingarmbanden voor dames

De liefde voor goud voor vrouwen is gewoon geen goede reden om goud te kopen, maar goud als element in sieraden is elegant in welke vorm dan ook. Vrouwen hebben de vrijheid om goud te gebruiken voor elke outfit, of het nu Indiase kleding, westerse, Indo-westerse of casual kleding is, enz. Vrouwen kunnen nooit een modefout maken met gouden kettingarmbanden. Ze kunnen voor werkkleding of als feestkleding zijn.

3. Zilveren kettingarmbanden:

Zilveren schakelarmbanden

Zilver als element staat prachtig in kettingen, armbanden of oorbellen. Zilver in zowel witte als geoxideerde vorm ziet er prachtig uit in sieraden. Zilveren kettingarmbanden zien er prachtig uit in Indiase kleding of westerse kleding. Om die subtiele look te geven, kan men kleding combineren met zilveren schakelarmbanden.

4. Kettingarmbanden voor heren:

Kettingarmbanden voor heren

Kettingarmbanden zien er goed uit bij mannen met elementen zoals goud, zilver, platina enz. Kettingarmbanden zien er goed uit op vrijetijdskleding met zilver en met goud zien er geweldig uit voor traditionele kleding of voor festivals.

5. Roze gevlochten kettingarmband:

Roze gevlochten schakelarmband

De meest favoriete kleur van elk meisje of een vrouw is roze. Roze kleur geeft die natuurlijke blos op je gezicht. Evenzo kunnen armbanden in roze alles benadrukken dat door vrouwen wordt gedragen. De vlechten in roze zien er prachtig uit in de armband en het patroon is heel apart en mooi.

6. Armbanden met kralenketting:

Armbanden met kralenketting

Kralen zien er elegant uit op alles – jurken, ornamenten, kettingen enz. en waarom niet in armbanden. Kettingarmbanden kunnen in deze competitie niet achterblijven. Kettingarmbanden in goud en zilver met kralen zien er prachtig uit en geven de drager die chique, classy look.

7. Gelaagde kettingarmbanden:

Gelaagde armbanden met ketting

Gelaagdheid is zo gewoon; we vinden het overal, in sari’s, armbanden enz. dus waarom zou u het gelaagde patroon niet gebruiken in een schakelarmband. Gelaagdheid van kettingarmbanden ziet er prachtig uit en valt op als een apart handaccessoire. Gelaagde kettingarmbanden zijn het meest geschikt voor elke casual outfit.

8. Bedelarmband:

Bedelarmband

Als we het over armbanden hebben, hoe kunnen bedelarmbanden dan achterblijven? Bedels zijn bijna gebruikelijk in horloges, armbanden, armbanden enz. Voeg interessante bedels toe aan een schakelarmband en klaar, pronkend met een nieuwe look.

9. Handkettingarmband:

Handkettingarmband

Een van de meest modetrends zijn de handkettingarmbanden. Ze zijn tegenwoordig zo trendy. Ze worden gepronkt door elke vrouw, of het nu gaat om feestjes, bijeenkomsten of bruiloften. Ze zien er prachtig uit, accentueren de handen en vallen mooi om de pols omdat ze erg licht zijn en alleen een ketting hebben met misschien stenen of een kleine hanger enz..

Kettingarmbanden in de moderne tijd zijn erg in de mode omdat het een oogverblindende look toevoegt aan je algehele persoonlijkheid. Naar eigen keuze en stijl kunnen wij het sieraad ontwerpen en zelfs stylen naar uw eigen smaak en wensen. Kettingarmbanden zijn en zijn altijd geliefd en bewonderd door zowel mannen als vrouwen.