Een armband is een sieraad dat om de pols wordt gewikkeld. Hart armbanden zijn exclusief en exquise. Alles over hartarmbanden is gewoon adembenemend weg. Er kunnen verschillende ontwerpen op het hart zijn, zoals het bevestigen van diamanten of andere stenen. De hartvormige armband wordt vaak gekozen door liefhebbers. Ze stellen zich hun eigen hart in die vorm voor. Deze soorten hartarmbanden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen die voldoen aan uw smaak en keuze. Elke Heart Bracelets heeft verschillende kenmerken waardoor ze van elkaar verschillen. Het zijn gewoon fantastische modeaccessoires. Het voegt perforatie toe aan je pols.

Hart armbanden ontwerpen in trend:

Bekijk hier onze 9 beste ontwerpen voor hartarmbanden. Kies je geliefde en kies het.

1. Klassieke hartarmband:

Klassieke hartarmband

Het heeft een zilveren hartarmband. Een zeer mooie diamanten zijn bezaaid op het hart. Een ketting die aan het hart grenst, heeft een kleine ronde schakel. Er worden extra twee haken aan de armband gegeven, zodat u kunt strikken volgens de dikte van uw pols. Het zal matchen met je outfit.

2. Hartarmband met meerdere strengen:

Hartarmband met meerdere strengen

Deze hartarmband heeft een hartvormig ontwerp ertussen. Aantal strengen is bevestigd met dit hart. Zoveel strengen vullen je pols en zien er zwaar uit. Het is een prachtig soort armband, perfect voor elk evenement op de rode loper.

3. Vintage hartarmband:

Vintage hart armband

Het is een diamanten hartarmband met hart en ronde vorm van ongelijke maten. Hier is de hartdiamant van oceaankleur. Het middelste hart is omgeven met een rij witte diamant. De hoogste kwaliteit materiaal is gebruikt bij het maken van deze armband. Het zal je hoofd draaien naar zijn speciale details.

4. Tennishartarmband:

Tennishartarmband

Het is een hartvormige armband en diamanten zijn sierlijk bezaaid in elk hart. Elk hart is van dezelfde grootte en geassembleerd in een enkele lijn. In deze stijlvolle armband worden diamanten precies op hun respectievelijke plaatsen gehouden. Het is perfect voor dagelijks gebruik.

5. Robijnrode hartarmband:

Robijn Hart Armband

Dit is sterling zilveren hart armband met ruby ​​steen. Een reeks hartvormige robijnstenen is gebruikt om deze armband te maken. Over elke robijn is diamanten bezaaid. Een kanaal is ingesteld met een hart en is geschikt voor een bruiloft.

6. Dubbele hartarmband:

Dubbele Hart Armband

Het is een liefdeshart armband met een simpele uitstraling. Twee harten voegen zich bij elkaar en een touwtje dat twee harten verbindt, is in reliëf gemaakt met ronde diamanten. Het kan een beste cadeau zijn voor je geliefde. Deze twee harten geven het hart van elke partner weer.

7. Hartarmband met parels:

Hart Armband met Parels

Deze armband met hart en parel is zeer delicaat. In stalen schakel zijn er twee verbonden harten bevestigd. Een met diamant en de andere in rood roze kleur. Op enige afstand van het hart is er ook een parel op een alternatieve manier. Het heeft een geavanceerd ontwerp met een ongecompliceerd patroon.

8. Gouden hartarmbanden met zwart koord:

Gouden Hart Armbanden met Zwart String

Dit is een geweldige gouden hart armband. Het is met drie dikke harten die aan elkaar grenzen. Er zijn zoveel kleine zwarte moti-snaren gemaakt en het is verbonden met een gat van goud. Aan beide kanten wordt dit zwarte koord vastgehouden. Deze koninklijke armband voegt charme toe en dit hart fonkelt naar buiten.

9. Heritage-hartarmbanden:

Heritage hart armbanden

Deze hartarmband heeft een erfgoedontwerp. Op dit hart zijn veel diamanten gegraveerd. Het is bevestigd met een touw van gedraaid ontwerp. Dit materiaal is zeer oud en van de oudheid. Maar het is nog steeds gangbaar. Deze traditionele armband weerspiegelt onze oude cultuur.

Hartvormige armband zal altijd in trek blijven vanwege de emotie die eraan verbonden is. Toch zul je naast dit nog veel meer ontwerpen in armband tegenkomen. Je zult zeker in de war raken als alle ontwerpen voor je worden gehouden. Het uitzoeken van degene die bij je outfit past, is geen gemakkelijke taak. Als je ervan houdt om regelmatig een armband te dragen, moet je geen delicate armband kiezen. Ga in plaats daarvan met funky?.