Een armband is een sieraad dat om de pols van een vrouw wordt gedragen en dat al sinds de oudheid wordt gebruikt. Naarmate de tijd verstrijkt, zijn de ontwerpen en het patroon van de armband getransformeerd. Het muzikale geluid dat uit de armbanden komt, helpt je zelfs om te ontspannen en kan overal en met elke gewenste outfit worden gedragen.

De groene kleur armbanden geven de persoon ook een rustgevende uitstraling, omdat de groene kleur je ontspant en zelfs een lust voor het oog is. De kleur groen lijkt ook op de natuur, het leven, de energie en de bijbehorende groei. Dus vanwege deze ingebedde eigenschappen geven vrouwen de voorkeur aan groene armbanden en willen ze hun eigen stijl creëren.

Verschillende soorten groene kleur armbanden:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen van groene armbanden voor vrouwen in India:

1. Amerikaanse diamanten armbanden in groene kleur:

Amerikaanse diamanten armbanden in groene kleur

Diamanten zijn degene die moeilijk te weerstaan ​​is en u zou er graag een bezitten. Deze armband is gemaakt van glanzende groene Amerikaanse diamanten op het gele metaal en versterkt de look met vele plooien. Dit type armband is perfect voor elke gelegenheid en voor elk feest.

2. Gouden stippen groene armbanden:

Gouden stippen groene armbanden

De armband is gemaakt van een materiaal genaamd “lac” en is behoorlijk duurzaam. De armband geeft de drager een traditionele en etnische uitstraling aan zowel de pols als de drager. Deze armbanden zijn een goede kantoorkleding en ook goed voor dagelijks gebruik, omdat ze goed passen bij elke soort kleding.

3. Stenen armbanden in groen:

Stenen armbanden in groen

De armband is helemaal geweven met zijden draad en kleine steentjes zijn bezaaid in een geweldig patroon waardoor het er erg mooi en opvallend uitziet. De armbanden zijn perfect voor elke gelegenheid en passen bij zowel formele als informele kleding.

4. Lichtgroene glazen armbanden:

Lichtgroene glazen armbanden

Glazen armbanden zijn erg populair omdat het een persoon een fantastische uitstraling geeft en anders is dan andere. Deze lichtgroene glazen armbanden hebben een glanzend en aantrekkelijk uiterlijk en zien er geweldig uit bij vrouwen van elke leeftijdsgroep, ongeacht de huidskleur.

5. Handgemaakte groene armbanden met stof en Kundan:

Handgemaakte groene armbanden met stof en Kundan

Dit type armband is een handgemaakte armband met stof omwikkeld en gestikt op een ovaal metaal. Aan de zijkanten van de armband is een bloempatroon in reliëf aangebracht, waardoor het er erg mooi uitziet. De rode grote steen in contrast met groene stof verbetert het uiterlijk met vele kilometers en geeft armbanden een nieuwe look.

6. Etnische groene armband met parels:

Etnische groene armband met parels

Dit type armband is er al sinds eeuwen omdat het door koninginnen werd gedragen als een symbool van royalty’s. Bovenop de armband zijn parels of studs en bovenaan de armband glimmende kundans aangebracht waardoor de armband een classy touch krijgt en je je eigen mode kunt markeren door deze unieke groene armband te dragen.

7. Traditionele bruids groene armbanden set:

Traditionele bruids groene armbanden set

Op de trouwdag wil de bruid er altijd speciaal uitzien en die hemelse en indrukwekkende uitstraling hebben. Dit soort oogverblindende groene armband in combinatie met de trouwkleding geeft de bruid een fantastische, traditionele uitstraling en maakt haar buitengewoon in de menigte.

8. Stijlvolle groene armbanden voor meisjes:

Stijlvolle groene armbanden voor meisjes

Er wordt gezegd dat meisjes hun eigen stijl kunnen creëren door stijlvolle armbanden te dragen en hun eigen stijlstatement te maken. Deze stijlvolle groene armband staat perfect op het statement omdat zijn oogverblindende uiterlijk en de licht- en donkergroene kleurencombinatie je een unieke en stijlvolle uitstraling geeft.

9. Eenvoudige metalen groene armbanden in de mode:

Eenvoudige metalen groene armbanden in de mode

De metalen groene armband zorgt ervoor dat je er slim en mooi uitziet en kan worden gecombineerd met elke soort westerse outfit en ook bij etnische kleding. Deze groene armbanden kunnen bij elke gelegenheid probleemloos worden versierd en zoals ook wordt gezegd “Beauty lies in Simplicity”. Dus deze simpele groene metalen armbanden staan ​​erop!.

Groene armbanden zijn tijdloos en raken nooit uit de mode, dus eenmaal gekocht kunnen ze jarenlang worden gebruikt. De groene armbanden zorgen ervoor dat een vrouw zich dicht bij de natuur en groen voelt. De armbanden zijn verkrijgbaar in vele soorten metalen, lucratieve kleuren, ontwerpen en patronen en u kunt degene kiezen en kiezen volgens uw stijlverklaring.