“Bangles” zijn altijd bij een bereikbaar en betaalbaar assortiment sieraden te vinden. Indiase vrouwen staan ​​bekend om het dragen van gouden ornamenten die een traditionele Indiase cultuur zijn. Dames die in hun dagelijkse routine een gouden oorbel, ketting en armbanden dragen, worden vaak gezien. Hoewel het concept van het dragen van decoratieve en zware gouden sieraden langzaam vervaagt als gevolg van een recente mode van het dragen van lichte en eenvoudige gouden ornamenten die in het spel is gekomen. Effen gouden armbanden worden tegenwoordig vaak gezien en kunnen zowel regelmatig als tijdens elke gelegenheid worden gedragen.

Effen armbandontwerpen in goud:

Hier is een lijst van 9 traditionele en mooie effen gouden armbanden voor Indiase vrouwen.

1. Effen gouden dikke armband:

effen gouden armbanden

Een effen dikke armband kan het eenvoudigste en het perfecte sieraad zijn voor een soort gelegenheid dat goed past bij etnische kleding. Een dikke en breedte van 3 mm armband zal bijna lijken op een kada-armband zonder enig ontwerp.

2. Effen dunne gouden armbanden:

Effen dunne gouden armband

Dunne effen gouden armbanden kunnen worden gecombineerd met elke soort kleurrijke glazen armband, wat een goede combinatie kan zijn. Dunne armband kan minder van minder gewicht en zwaar zijn, wat afhangt van wat de persoonlijke keuze is.

3. Gegroefde effen gouden armbanden:

Gegroefde effen gouden armband

Armbanden met een gekartelde afwerking op de armband die zowel met de hand kunnen worden gesneden als machinaal bewerkte of lasergesneden armbanden. Handgesneden armbanden nemen veel tijd in beslag om het armbandontwerp af te maken. Gegroefde armbanden gaan als middelste armband samen met kada-armbanden.

4. Effen armband met bloemmotief voor meisjes:

Effen armband met bloemmotief

Bloemmotief is het meest voorkomende patroon op de armband. Het bloemenpatroon wordt meestal op de armband gegraveerd met behulp van de gemoderniseerde technieken in combinatie met een glanzende of matte afwerking.

5. Laser ontworpen effen gouden armbanden:

Laser ontworpen effen gouden armband

Lasersneden geven een nauwkeurige werkoutput dankzij de nette snede die wordt gemaakt door de lasermachines die zijn geïnstalleerd door de ontwerpinvoer op deze lasermachines. De ontwerpen kunnen een lijnpatroon of cirkelvormig patroon zijn.

6. Machinaal gesneden glanzende effen armbanden:

Machinaal gesneden glanzende effen armband

Machinaal gesneden armbanden worden tegenwoordig veel geproduceerd vanwege het nauwkeurige werkpatroon rond de armband. Deze gouden armband wordt glanzend gemaakt zodra het machinaal gesneden ontwerp op de armbanden is in reliëf gemaakt. Meestal zijn de hoeken van de armbanden glanzend gemaakt.

7. Glanzende laserwerk effen armband:

Glanzend Laserwerk Effen Bangle

Lasergesneden armbanden zijn het meest duurzaam en hebben een hoge weerstand tegen belasting en slijtage. De laser ontworpen kan worden gedragen als dagelijks gebruik in vergelijking met andere dunne ontwerpen.

8. Filigraan bewerkte effen gouden armband:

Filigraan bewerkte effen gouden armband

Dit type ontwerp wordt ook wel Tarakasi genoemd en is afkomstig uit Orissa. In dit patroon van armbanden wordt goud gesmolten en worden gouden draden gevormd en vervolgens worden ze in verschillende patronen ontworpen. Dit is een zeer delicate armband.

9. Platte effen gouden armband:

Platte effen gouden armband

Gouden armband kan in verschillende vormen worden gemaakt. Het meest voorkomende patroon is de ronde afgeronde rand, de volgende op de lijst is de platte gouden armband. Dit soort armband wordt meestal gedragen door oudere mensen vanwege het eenvoudige patroon. Plat goud met ontwerpen wordt gedragen door alle leeftijdsgroepen.

Het kiezen van het juiste ontwerp voor dagelijks gebruik is erg belangrijk met de juiste juiste hoeveelheid goud en een andere legeringscombinatie is de sleutel. De ontwerpen zoals plat gewoon goud, de effen dikke armband is de definitieve keuze, omdat de vuilafzetting relatief minder zal zijn dan de ontworpen armband. Ontwerpen zoals een volledig effen armband die geen holle binnenoppervlakken heeft, zijn het beste om dagelijks te dragen, wat geen kans geeft op stofophoping. Gaan voor puur gouden armbanden die erg kwetsbaar kunnen zijn, dus je moet voorzichtig zijn als je routinematig wordt gedragen.