Armbanden worden beschouwd als een van de meest modieuze en belangrijke ornamenten die door Indiase vrouwen worden gedragen. Armbanden zijn al sinds de oudheid een onafscheidelijk sieraad en stonden elke vrouw mooi. Armbanden zijn er in vele uitvoeringen en kleuren en je kunt je helemaal naar je outfit kleden. Als de kleur van de armband roze is, wordt dit beschouwd als de kleur van liefde en mededogen en deze kleur armband helpt ook om verdriet en verdriet te genezen. Van de roze armbanden wordt zelfs aangenomen dat ze het gevoel van liefde vergroten. De roze gekleurde armbanden zien er gracieus uit wanneer ze op alle niveaus van het leven worden gedragen.

Verschillende soorten roze kleur armbanden:

Laten we eens kijken naar de top 9 hete roze armbandenontwerpen voor dames in India:

1. Glazen roze armbandenset:

Glazen roze armbandenset

Dit type glazen armbanden heeft een vleugje elegantie tijdens het dragen. Doordat de armbanden van glas zijn, geeft het een rustgevend geluid als ze elkaar raken. De versieringen in reliëf op de armbanden verbeteren het uiterlijk van de armbanden in veel plooien.

2. Handgemaakte roze Zardosi-armbanden met Kundans:

Handgemaakte roze Zardosi-armbanden met Kundans

Deze handgemaakte donkerroze armband ziet er prachtig uit als deze door jonge meisjes om de pols wordt gedragen. De armband heeft ingewikkeld zardosi artistiek werk met daartussen oogverblindende kundan die er een koninklijke en stijlvolle uitstraling aan geeft. Dit type armband is perfect voor elk soort feest en gelegenheid.

3. Roze brede plastic armbanden voor kinderen:

Roze brede plastic armbanden voor kinderen

Dit type brede plastic armbanden ziet er heel schattig uit op kleine, omdat ze er zelfs modieus en stijlvol uit kunnen zien zoals hun ouderen. Omdat deze armbanden van plastic zijn, kunnen ze bij het dragen om de pols geen letsel veroorzaken. Het is ook verkrijgbaar in vele kleuren en andere geometrische vormen en kleintjes kunnen degene kiezen op basis van hun smaak en mode.

4. Roze zijden draadarmbanden voor meisjes:

Roze zijden draad armbanden voor meisjes

De armbanden zijn gemaakt van zachte zijden draden en laten je pols er koninklijk en classy uitzien tijdens het dragen. Het strokenpatroon en de lichte en donkere combinaties geven een mooie uitstraling aan de armbanden, dus kunnen gracieus worden gedragen bij elke gelegenheid die u wenst.

5. Donkerroze bloemendesign armbanden:

Donkerroze armbanden met bloemmotief

Dit soort armbanden staat ook bekend als “kadas” die over het algemeen worden gedragen door vrouwen van middelbare leeftijd, omdat ze er traditioneel en etnisch uitzien. De kleine bloemen zijn versierd met stenen en een spiegel in het midden geeft de roze armband een aantrekkelijk uiterlijk tijdens het dragen.

6. Eenvoudige hete roze Indiase armbanden:

Eenvoudige felroze Indiase armbanden

De felroze armbanden lijken heel eenvoudig, maar zien er geweldig uit wanneer ze om de pols worden gedragen met de bijpassende kleding. De drager van de armband kan niet door elk oog worden opgemerkt, waardoor je je eigen persoonlijkheid en stijl kunt creëren.

7. Designer roze kleur armbanden:

Designer roze kleur armbanden

De armband is ontworpen met resham-draad en de gouden draad die over de hele armband is gewikkeld, geeft hem een ​​designer-uitstraling. Dit type armband is een van de beste manieren om de wereld te pendelen over jouw smaak en stijl.

8. Speciale roze metalen armbanden:

Speciale roze metalen armbanden

Dit soort roze metalen armbanden ziet er geweldig uit wanneer ze op feestjes worden gedragen, omdat je je mode in de menigte kunt markeren door zulke unieke en prachtige dingen te dragen. De armband is gemaakt van metaal en ziet er geweldig uit bij elke soort kleding die je draagt.

9. Traditionele stenen en glitterroze armbanden:

Traditionele stenen en glitterroze armbanden

Dit type armband heeft een traditionele maar toch stijlvolle uitstraling. Het heeft brede armbanden en dunne armbanden aan de zijkant en heeft glitters over de hele armband, waardoor het er uniek en oogverblindend uitziet tijdens het dragen. De bezaaide stenen geven de set een zinderend effect, waardoor je er uniek uitziet ten opzichte van anderen.

De roze gekleurde armband wordt aanbeden door vrouwen van elke leeftijdsgroep en trekt zelfs gemakkelijk de aandacht van anderen. De roze kleur armbanden zijn verkrijgbaar in metalen zoals zilver, koper en zelfs van glas. Je kunt degene kiezen op basis van je keuze en zakformaat en een chique uitstraling krijgen.