Elke dag bekijken we minstens één horoscoopsectie in onze kranten voordat we onze dag beginnen. Het is gebaseerd op onze verjaardag die overeenkomt met de specifieke periode van een bepaald sterrenbeeld aan de hemel. Maar dit weten we al en er is niets nieuws waar we jullie over vertellen. Maar lees de kop nog eens. Het is niet je verjaardag, maar je geboortedatum of de hele datum (lees dd/mm/jjjj). Elke datum is anders en uniek. Dus terwijl elke 11 april geboren een Ram is, zal degene geboren in 1937 en een andere geboren in 1997 anders zijn. Nog steeds verward? Lees verder.

Astrologie op geboortedatum:

Dit artikel heeft gedetailleerde uitleg gegeven over geboortedatum astrologie(1) om je toekomst te kennen voordat je die fase ingaat.

Je vraagt ​​je vaak af waarom we als mensen zijn geboren. Mythologie beweert dat het te wijten is aan onze zuurverdiende karmische browniepunten dat we het recht verdienen om als mensen geboren te worden. Maar elk mens wordt geboren om een ​​doel te vervullen dat vooraf bepaald is in hun lot. Je geboortedatum-astrologie bevat de boodschap die het uiteindelijke doel van je leven onthult.

Het lezen en analyseren van uw astrologie op geboortedatum omvat de vaardigheid van numerologie. Het uitgangspunt van numerologie is dat: het universum op een ordelijke manier is gemaakt en de cijfers de sleutel bevatten om de volgorde te ontcijferen.

Het startpunt is je date zelf en dan analyseren we de volgorde van de hele date. Elk van deze nummers vormt samen speciale en unieke nummers. Laten we beginnen met het levenspadnummer.

Hoe toekomstige horoscoop te controleren op geboortedatum:

Levenspadnummer:

Wanneer we alle getallen tot onze geboortedatum bij elkaar optellen, krijgen we het levenspadnummer. Vergeet niet om de individuele getallen bij elkaar op te tellen totdat je een enkel getal tussen 1 en 9 krijgt. Als iemand bijvoorbeeld op 28 september 1981 is geboren, is zijn levenspadnummer [(2+8+9+1+9+8+1 ) = 38 of 3+8=11 of 1+1=2] getal 2.

De astrologie op basis van de geboortedatum die boven de gegeven geboortedatum staat, zal hieronder zo worden beschreven. Dit nummer bevat de sleutel tot je meest vruchtbare richtingen en de belangrijkste levenslessen die je moet leren op weg om je bestemming in dit leven te bereiken. Het onthult je persoonlijkheidskenmerken en je sterke punten met zwakke punten die je gaandeweg kunt identificeren en verbeteren.

Zonne-nummer:

Uw zonnenummer is in feite de toevoeging van uw geboortemaand en geboortedag tot één cijfer samen met het huidige jaar. Het is hoe men hun waarschijnlijke toekomst in de 12 maanden vanaf hun verjaardag in een bepaald jaar te weten komt. Dus als je op 11 mei geboren bent, dan zou je zonnegetal dit jaar (1+1+5+2+1+4) = 5 zijn. De cyclus volgt een patroon en met elk zonnejaar is het een begin en met elke 9 het is het einde van een cyclus in ons leven.

Psychomatrix:

In de volksmond bekend als het Pythagoras-plein, geeft het ons de basiskenmerken van een persoon op basis van de reputatie van de getallen op hun geboortedatum. Het is een venster in de psychologie van het individu.

Er kunnen verschillende interpretaties van getallen zijn volgens de numerologie. De meest elementaire beschrijving kan echter worden verkregen uit dit algemene overzicht van cijfers:

  • Nummer 1 betekent: sterke wil, lust naar macht en het vermogen om stand te houden en te leiden
  • Nummer 2 betekent: samenwerking en vriendschap
  • Nummer 3 staat voor: Communicatie en organisatie
  • Nummer 4 betekent: sterke fundamenten, rigide en orthodoxe denkrichting
  • Nummer 5 betekent: charisma, visionaire vaardigheden en creativiteit op meerdere gebieden
  • Nummer 6 betekent: sensualiteit, harmonieuze, zorgzame en aantrekkelijke individuen
  • Nummer 7 betekent: de geleerde, de analyticus en degene die diep in een zaak duikt
  • Nummer 8 betekent: de doorzetter, de doelzoeker en ambitieus persoon
  • Nummer 9 betekent: de filantroop en humanitair met een vermogen tot universele liefde.

Er zijn verschillende interpretaties die uniek zijn voor uw astrologie met geboortedatum. Dus, als je de laatste primeur over jezelf wilt, probeer dan deze unieke kijk op geboortedata. Je zult versteld staan ​​hoe goed cijfers over astrologie op geboortedatum alles over jou kunnen vertellen.