Sikbaarden behoren tot een must-try look voor mannen in verschillende landen. Deze klassieke en stijlvolle looks hebben alles te maken met moderne, coole en zeer slimme trendy stijlverklaringen voor mannen in verschillende leeftijdsgroepen. Van Christian Bale en Leonardo DiCaprio tot Robert Downey Jr, de Goatee-stijlen zijn geliefd in Hollywood.

Onze favoriete baardstijlen van Sik zijn hier samengesteld. Het zijn tijdloze en klassieke looks, en elke man moet ze proberen!

15 nieuwste baardstijlen voor heren in 2021:

Hieronder volgen de top 15 baarden in Goatee-stijl om te beoordelen welke stijl het beste is.

1. Authentieke sik:

Sik baard

De authentieke stijl van een brede sikbaard voor mannen lijkt op de baardstijl van een geit. Dus als je de originele sikstijl wilt, moet je helemaal geen snor hebben. U moet al het haar in uw nek en gezicht verwijderen, behalve het gebied onder uw lippen. Nu moet je het haar onder je onderlip in een halfronde vorm vormgeven. Omdat de authentieke sik geen zielslapje of landingsbaan heeft, moet je ervoor zorgen dat je hem goed trimt.

 • Ideale leeftijdsgroep: Degenen van in de dertig kunnen er in deze stijl onstuimig uitzien.
 • Beste huidtype: Als je een vette of gecombineerde huid hebt, probeer dit dan vandaag nog.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Mannen met ovaal en ruitvormig gezicht met langwerpige kin kunnen hier goed uitzien.

2. Sik in verlengde stijl:

baard in sikstijl

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft een verlengde dunne sik alle kenmerken van een normale sik, en het enige verschil is dat hij zich in alle richtingen uitstrekt, d.w.z. horizontaal langs je kaaklijn en verticaal onder je kin. Verschillende filmsterren hebben deze baardstijl gebruikt. Je kunt het vergezellen met een snor.

 • Beste huidtype: Draag deze stijl voor elk huidtype, want het past bij iedereen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de 40 en 50 kunnen er hier knap en jong uitzien.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Ovaal en rond gezicht met dunne gelaatstrekken kan er goed uitzien in deze stijl.

3. Mooie jongenssik:

sik baard stijlen

Dit is momenteel een van de meest populaire stijlen met dikke sik en dunne baarden en de meeste jongens denken aan deze stijl wanneer ze aan sikjes denken. Hoewel het bij deze stijl meestal gaat om de snor die de baard in een cirkel verbindt, lijkt de vorm enigszins op een vierkant met ronde hoeken. Het uiterlijk lijkt een beetje op de originele sik, behalve dat mooie jongensstijl gepaard kan gaan met een snor en de trim is hier ook perfect.

 • Beste huidtype: Mannen met elk huidtype kunnen deze look proberen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Degenen van in de dertig kunnen er geweldig uitzien in deze stijl.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Ovaal en vierkant gezicht met scherpe neus past hier geweldig bij.

4. Van Dyke-stijl sik:

sik gezichtshaar

De Van Dyke-stijl van de sik is een opkomende variatie onder de jeugd, vooral in westerse landen. Het is de perfecte sik als u op zoek bent naar iets moderns. De Van Dyke-baard combineert een snor met een V-vormige soulpatch die in een rechte lijn is verbonden met de sik die zich aan beide kanten van je gezicht uitspreidt, maar zorg ervoor dat je de snor niet combineert met je Van Dyke-baard.

 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de 40 kunnen er helemaal geweldig uitzien in deze stijl.
 • Beste huidtype: Dit is een korte baard, een lange sik en past het beste bij een vette huid.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Degenen met elk gezichtstype en dun haar kunnen er het beste uitzien in deze look.

5. Ankersik:

baard sik

Deze sik is bijna identiek aan de Van Dyke-stijl sik. De Ankersik wordt zo genoemd, omdat het lijkt op het anker van een schip in de oudheid, dat nuttig was bij natuurrampen in de zee. Het is een moeizame taak om te perfectioneren. Je moet een lichte potloodsnor combineren met een V-vormige soulpatch die lineair moet worden verlengd tot aan je sik en die eruit moet zien als een anker in combinatie met je lange sikbaardstijlen.

 • Beste huidtype: Mannen met een droge tot normale huid kunnen er geweldig uitzien in deze stijl.
 • Ideale leeftijdsgroep: Degenen van in de dertig en veertig, iedereen kan deze look goed matchen.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Rond, ovaal en vierkant gezicht met een breed voorhoofd is hier geweldig om naar te kijken.

6. Landingsstrook Sik:

lange sik stijlen

Deze stijl van baardsikje kan ook een “Goat Patch” worden genoemd. Het is niet erg populair bij mannen van middelbare leeftijd, maar jongeren volgen deze stijl in aanzienlijke mate. Bij deze sikstijl moet je je snor volledig verwijderen, en je baard moet ongeveer 2-3 inch breed zijn en moet zich uitstrekken vanaf recht onder je onderlip tot aan het einde van je kin.

 • Ideale leeftijdsgroep: Degenen van in de dertig kunnen er jong uitzien met deze stijl.
 • Beste huidtype: Deze sikje met korte baard is alleen geschikt voor mannen met een normaal tot vette huid.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Degenen met elke gezichtsvorm en bredere ogen en kin kunnen deze look goed proberen.

7. Chin Puff Sik met stuur:

sikstijlen voor heren

Bij deze sikjestijl moet je eerst je snor trimmen in de vorm van een stuur van een scooter of motor. Dan moet je sik precies hetzelfde zijn als de landingsbaansik, behalve dat hij in het begin dun moet zijn, uitpuilend in het midden en dan weer dun aan de onderkant. Deze baardstijl staat ook bekend als de “Napoleon III Imperials” -stijl of gewoon een “snor en kinband” -stijl.

 • Beste huidtype: Deze sikstijl is goed voor de droge tot vette huid.
 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de 50 kunnen er onstuimig en knap uitzien in deze look.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Degenen met ovale tot ronde gezichten kunnen er geweldig uitzien in deze stijl.

8. Noorse schipperstijl sik:

mannen met sikjes

De Noorse schipper is tegenwoordig een van de weinige stijlen met een lange sik. Deze stijl is eigenlijk een verlengstuk van de kin puff sik. Je moet de vorm van je sik behouden, net als een kintrek, maar de maat moet groter zijn en de trek moet onder je kin beginnen in plaats van onder je onderlip. Je moet de sik begeleiden met een snor. Het is een volle baard met een lange sik.

 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de dertig kunnen er goed uitzien, passend bij deze stijl.
 • Beste huidtype: Degenen met een combinatie van een vette huid kunnen er geweldig uitzien in deze look.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Als je een langwerpig ovaal gezicht hebt met zowel een breed voorhoofd als een smalle kin, dan is dit perfect voor jou.

9. Kinsik met ziellapje en vrijstaande snor:

verschillende sikstijlen

Bijna als een mooie sik in jongensstijl, is deze sikstijl anders alleen vanwege de vorm van de sik, die een ‘V’-vorm is in plaats van een cirkelvormige. En ook, je moet je snor loshouden van de sik. Het is een variant van een sikbaard zonder snor of met een dunne snor.

 • Beste huidtype: Probeer dit voor elk huidtype, want het past bij iedereen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van eind 20 en begin 30 kunnen hier onstuimig zijn.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Degenen met een rond tot ovaal gezicht en mollige gelaatstrekken kunnen er hier geweldig uitzien.

10. Robuust rond de mond Sik met snor:

lange sik baard

Deze sikstijl is precies zoals een mooie jongenssik, behalve dat hij niet getrimd is en er daarom een ​​beetje chaotisch uitziet rond je mond, maar deze look is erg populair bij jongeren in Azië en westerse landen. Je kunt deze stijl ook zien gevolgd door verschillende filmsterren.

 • Beste huidtype: Degenen met een vette huid passen het best bij deze stijl.
 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de 40 en 50 kunnen er hier absoluut onstuimig uitzien.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Degenen met een ovaal en rond gezicht met een breed gezicht kunnen er hier geweldig uitzien.

11. Lichte potloodsik met een licht getrimde snor:

Stoppels met sik

Het komt vaak voor dat je een baard wilt laten groeien, maar je wilt niet dat deze er overweldigend of dominanter uitziet. Je wilt dat het licht en subtiel en toch effectief is. Dus voor dit doel kunt u uw snor en sik in een lichte potloodachtige consistentie trimmen. De vorm moet zijn als een mooie jongenssikje, maar het haar moet klein en fijn zijn.

 • Beste huidtype: Mannen met een droge tot normale huid kunnen deze stijl evenaren.
 • Ideale leeftijdsgroep: Degenen van in de dertig kunnen geweldig zijn in het aanvullen van deze stijl.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Als je een rond of vierkant gezicht hebt met mollige looks, dan is deze stijl perfect voor jou.

12. Kleine sik:

beste sikstijlen

Als je een sikje wilt, maar niet wilt dat het je hele kingebied bedekt en je wilt ook niet dat het het gebied onder je lippen bedekt, dan kun je kiezen voor een petite sik. U moet een sik van zeer kleine dikte en een horizontale vorm die het onderste deel van uw kin zeer minimaal bedekt, behouden. Over het algemeen past deze stijl niet bij een snor.

 • Beste huidtype: Dit past bij bijna alle huidtypes zoals je wilt.
 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de vijftig en volwassen leeftijd kunnen er hier jonger en knap uitzien.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Degenen met alle gezichtsvormen kunnen deze stijl uitproberen.

13. Dikke sik met schaapskoteletten:

Dit is een ongebruikelijke stijl van sikbaard waarbij je twee baardstijlen mixt voor een fusiebaard die er geweldig uitziet. Zoals je weet, bedekt een sikje je kin, terwijl de schaapskoteletten cirkelvormige baardvlekken rond je wangen zijn. U kunt de bovenstaande afbeelding zien voor een beter idee.

 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de 30 kunnen er goed uitzien in deze stijl.
 • Beste huidtype: Deze verlengde baardstijl met sik is geweldig voor de droge tot normale huid.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Als je een ovaal en ruitvormig gezicht hebt met scherpe gelaatstrekken, dan is dit kapsel perfect voor jou.

14. Sterk getrimde sik met Mexicaanse vrijstaande snor:

grote sik

Elk mannetje houdt van een sterk uitziende sik. Het geeft je een meer mannelijke uitstraling en versterkt ook je mannelijke persoonlijkheid. Om een ​​sterk getrimde sik te krijgen, moet je je baard enige tijd rond je kin laten groeien en dan alleen de randen trimmen terwijl je ander haar ruw houdt. De meeste mensen vergezellen het met een Mexicaanse snor voor de beste look. Mexicaanse snor is relatief dikker van vorm in vergelijking met verschillende snorren.

 • Beste huidtype: Elk huidtype past perfect bij deze stijl.
 • Ideale leeftijdsgroep: Mannen van in de twintig en dertig kunnen er goed uitzien om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Het is een zeer langwerpige gezichtsvorm en de functie past goed bij deze look.

15. Balbo Sik:

gotee gezichtshaar

Een sik in Balbo-stijl lijkt meer op de sik in Anchor-stijl, behalve dat de zijkanten een beetje dik moeten worden gehouden en dat ze langer zijn dan een sik met anker. Het gaat goed met een kleine snor.

 • Beste huidtype: Degenen met een normale en droge huid kunnen deze stijl evenaren.
 • Ideale leeftijdsgroep: Die mannen van in de 30 en 40 kunnen hier perfect tegenop.
 • Geschikte gezichtsvorm en gezichtskenmerken: Vierkant gevormd gezicht en minder, of dunharige mannen kunnen deze stijl helemaal uitproberen.

Aanvullende tips:

 1. Een sikbaard heeft ook dezelfde verzorging nodig als een natuurlijke baard.
 2. Baardolie is een goed product om te proberen, omdat het helpt om de baard glad te maken en zacht te maken.
 3. Je kunt de balsem ook aanbrengen als je je baard grondig wilt voeden en hydrateren.
 4. Mannen met ronde gezichten zijn het meest geschikt voor dunne en smalle baardstijlen met sik, omdat het hun gezicht niet bedekt en een gezicht er slanker uitziet.
 5. Je kunt je sikbaard verder trimmen zoals je wilt en je varianten maken.
 6. Ga voor een lichte potloodsik-look of een getrimde als je ook een stijlvolle mannelijke look wilt.

Deze sikjesbaardstijlen zijn misschien nieuw om te horen, maar zijn behoorlijk veelzijdig in de modemarkt en zijn er in verschillende stijlen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en elke drukbezette man kan deze stijlen gebruiken om de perfect verzorgde look te krijgen. Afhankelijk van uw voorkeur en gelaatstrekken, kunt u eenvoudig de perfecte sik-look voor uzelf kiezen. Probeer ze uit en vertel ons hoe jij dit seizoen van sikstijlen houdt.

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Wat wordt bedoeld met sik-gezichtshaar??

antw: Het gezichtshaar dat direct onder de mond en direct onder de kin groeit, is het sikhaar. Dit sikje gezichtshaar wordt ook wel een kinstrip of kin puff genoemd. Als je de baard wilt laten groeien, kun je hem hier in deze stijl laten groeien en verbinden met kinhaar.

Q2. Kunnen alle mannen van alle leeftijdsgroepen Sikbaardstijlen uitproberen?

antw: Ja absoluut! Mannen van alle leeftijdsgroepen kunnen absoluut baardstijlen met sik dragen. Deze zijn vrij veelzijdig en mannen van elke leeftijd kunnen ze proberen. Gegeven zijn verschillende varianten in deze sikstijlen. Kies de beste jonge sik-look die het beste bij je past als je jong bent.

Q3. Kunnen mensen met een rond gezicht een sik met lange staart uitproberen??

antw: Mannen met een rond gezicht kunnen een subtiele tot medium sik-look uitproberen voor de beste stijl. Dit komt door de ronding van hun gezicht, die de gelaatstrekken verder kan verlichten. Probeer daarom geen erg lange sik te hebben.