Niet te kort, niet te lang en dicht – dat zijn deze mooie medium baardstijlen. Elke man houdt op een bepaald moment in zijn leven van een baard, en deze baardstijlen kunnen inderdaad van pas komen. We hebben op dit moment de lijst met beste en trending medium baardstijlen samengesteld, en deze behoren ongetwijfeld tot de must-try-stijlen.

9 beste middelgrote baardstijlen en -vormen met foto’s:

Bekijk enkele van hen hieronder middelgrote baardstijlen.

1. De Hunk-look:

middelgrote baardstijlen

Deze rauwe look is voor jongens met veel haar. Als je een medium baardlook wilt, dan kun je deze laten groeien en deze look proberen. Deze look is rauw en mannelijk. Het is zeer geschikt voor jonge jongens die er als een kerel uit willen zien.

2. De feeststijl:

medium baardstijlen 2021

De rauwe look is misschien het beste voor een casual stijl, maar je moet een andere look hebben als het gaat om classy parties. Deze look is stijlvol en fatsoenlijk. Deze medium stoppelbaard is ook goed voor zowel casual als stijlvolle looks.

3. De jonge stijl:

middelgrote baardstijl

Een andere stijl die kan worden gedaan, is deze. Het ziet er fris en jong uit en is het meest geschikt voor jonge jongens. Als je niet op zoek bent naar een serieuze look, dan kun je dit proberen. Deze baardstijl is goed voor degenen met een medium baard.

4. De getrimde stijl:

middelgrote baardstijlen voor heren

Dit is de kort getrimde baardstijl die populair is bij mannen. Mannen van elke leeftijd kunnen deze stijl overnemen. Het is een coole casual broodstijl die in de mode is en veel jongens hebben deze look geaccepteerd. Deze stijl is niet rommelig en gemakkelijk te onderhouden. Dit kan het beste voorbeeld zijn van een kort getrimde baardstijl voor jonge of oudere mannen.

5. De stijlvolle uitstraling:

beste middelgrote baardstijlen

Na een rauwe en jonge look kan men altijd proberen voor de classy look. Deze baardlook is perfect voor degenen die er goed uit willen zien in kleding. Omdat deze baardstijl bij alles goed staat, draag je hem. Het past bij mannen van elke leeftijd en geeft je een serieuze blik.

6. De technische uitstraling:

middelgrote baardstijlen voor mannen

Deze stijl wordt meestal overgenomen door de nerdy jongens, vandaar de naam. Het is slim om eruit te zien en het zorgt ervoor dat je er heel fatsoenlijk, slim en onder controle uit ziet. Dit is een elke groene baardstijl die kan worden gedaan, vooral met de medium baarden.

7. De zakelijke uitstraling:

middelgrote baardvormen

Er komt een moment dat je je gordel moet omdoen en er fatsoenlijk uit moet zien. Welnu, deze stijl is zeker geschikt voor die situatie. Deze look is zeer geschikt voor zakelijke jongens. Het is ook niet nodig om het te onderhouden, omdat het gemakkelijk kan worden gehanteerd.

8. De coole uitstraling:

baard medium stijl

Deze berenstijl verandert afhankelijk van het seizoen of de mode die je het mag noemen. Meestal probeert de jonge generatie deze stijl om er cool uit te zien en in swag te blijven. Maar deze look is perfect voor mannen met halflange baarden. Met deze look ben je overal klaar voor, een feestje, vergadering, uitje, etc.

9. De Franse uitstraling:

halflange baardlook

Last but not least, hier komt de Franse baardstijl. Dit is een coole look en heeft geen onderhoud. Het enige dat u hoeft te doen, is de baard in een bepaalde vorm te trimmen en dit vervolgens te blijven doen. Deze look kan ook gedragen worden in kantoren en ook casual.

De hierboven genoemde zijn de medium baardstijlen voor mannen en jonge jongens. Je kunt verschillende stijlen proberen en experimenteren met je baard. Verschillende stijlen veranderen afhankelijk van de mode en het seizoen. Je kunt deze stijlen proberen als je een stijlvolle medium baard wilt behouden.