Namen van babyjongens die geschikt zijn voor meisjes:

De wereld verandert en op vele andere manieren en termen dan de technologie. Het is de tijd waarin het geven van een voorname naam aan uw kind de nieuwste trend is, en zoveel mensen proberen jongensnamen voor meisjes.

Ja, meisjesnamen proberen die jongensnamen zijn, is het nieuwste wat in de mode is. Veel mensen proberen dit ding nu, en daarom zijn de jongensnamen die zelfs bij meisjes passen erg gewild en erg populair.

Als jij ook op zoek bent naar enkele van de coole jongensnamen voor meisjes, dan is hier de lijst die je kunt proberen om de beste specifieke naam te zoeken.

jongensnamen voor meisjes

50 beste jongensnamen voor meisjes:

1. Abisaï:

Dit is een van de schattige jongensnamen voor meisjes die ook nieuw en trending zijn. Het betekent geschenk van de vader, wat gewoon bijdraagt ​​aan de charme van de naam.

2. Manon:

Deze naam is afkomstig uit Frankrijk en betekent iemand die mooi is. Deze naam zou perfect passen bij je schattige baby die net zo puur is als deze naam.

3. Amanpreet:

Deze naam betekent voor degene die van vrede houdt en van Indiase afkomst is. Het is een van de meest voorkomende jongensnamen die nu meisjesnamen zijn, vooral in Punjab.

4. Noach:

Deze naam is afkomstig uit Australië en heeft de betekenis als degene die graag troost of rust neemt. Dit is een van de populaire namen die in Australië worden gebruikt.

5. Anmol:

Dit is een veelvoorkomende jongensnaam die je in India zult vinden. Deze naam betekent onbetaalbaar en past dus perfect bij je onschatbare dochter.

6. Lea:

Deze naam is vrij populair bij de Fransen en wordt daar dan ook veel gebruikt. Deze naam behoudt zijn betekenis als degene die goed nieuws brengt. Is het niet geschikt voor de baby??

7. Ines:

Met de betekenis van goddelijk, heilig en puur te zijn, zou deze naam met grote betekenis een unieke maar toch pakkende naam voor je baby zijn. Dit is ook een van de trending namen onder de Fransen.

8 Amulya:

Net zoals je baby van onschatbare waarde is, zal deze naam perfect bij haar passen. Deze naam betekent ook onbetaalbaar en is een van de jongensnamen die schattig zou zijn voor een meisje.

9. Dalbir:

Dit is opnieuw een populaire naam uit de Punjabi-taal, en het betekent een dappere en moedige soldaat zijn. Je kunt op elk moment dit een van de populaire jongensnamen gebruiken die meisjesnamen kunnen zijn.

10. Druva:

Een van de schattige jongensnamen voor meisjes is deze naam met betekenis als de helderste ster aan de hemel. Deze naam is van Indiase oorsprong en is op zichzelf uniek met een briljante betekenis.

11. Jade:

Deze naam komt weer uit Frankrijk en is daar behoorlijk populair. Deze naam betekent iemand die geprezen kan worden. Nu, wie zou deze naam niet aan haar baby willen geven??

12. Leon:

Dit is een populaire jongensnaam voor meisjes met de betekenis als iemand die zo dapper is als de leeuw. Zou je je kind niet willen noemen met zo’n mooie naam van Indiase afkomst die zo’n geweldige betekenis heeft??

13. Leonie:

Deze naam betekent zo woest zijn als een leeuw. Deze Duitse oorsprongsnaam, die eenvoudig maar mooi is, past perfect bij uw mooie dochter. Dit is een groenblijvende naam die door de ouders wordt gebruikt.

14. Luca:

Deze naam betekent een speciale zijn. Dankzij de verschillende uitspraak en stijlquotiënt van deze naam is het een van de favorieten in Duitsland. De naam is ook al een tijdje trending.

15. Barkat:

Deze naam wordt meestal gebruikt door moslimouders en betekent morgenster of welvaart. De naam is eenvoudig maar elegant om aan je dochter te geven, en de betekenis ervan maakt het gewoon mooi.

16. Divjyot:

Dit is een coole mannelijke namen voor vrouwen die meestal worden gebruikt in de regio Punjab. De betekenis van deze naam is goddelijk licht. Deze naam kan ook worden gezien als een van de meest voorkomende meisjesnamen die als een jongen klinken.

17. Jiva:

Dit is een van de unieke, trending en populaire jongensnamen voor meisjes. De naam is nieuw en stijlvol met de bestaande betekenis. Dit kan de perfecte naam zijn voor je dochter volgens de laatste trends.

18. José:

Dit is een van de jongensachtige namen voor babymeisjes die populair zijn in de regio’s van Chili en het is de korte versie van Joseph. Hoewel de naam gebruikelijk is, maakt de betekenis het mooi.

19. Harpriet:

Deze naam is van oorsprong uit Punjab en komt daar vrij vaak voor. Deze naam is vrij de favoriet van de ouders vanwege de mooie betekenis die Gods liefde is. Omdat je baby een weg van Gods liefde voor jou is, zal deze naam perfect zijn.

20. Jan:

Deze naam is van oorsprong uit Chili en wordt bewaard voor iemand die ijverig en volhardend is. Dit is een van de jongensnamen die ook meisjesnamen kunnen zijn. Deze naam wordt zelden gebruikt en kan dus een perfecte keuze zijn om te gebruiken.

21. Diep:

Deze naam betekent een van licht, waardoor het gewoon mooi en verbazingwekkend betekent. De naam kan de perfecte keuze zijn als een van de jongensachtige namen voor babymeisjes, omdat deze vrij zelden wordt gebruikt.

22. Dominique:

Dit is een unieke, stijlvolle en zeldzame naam die je kunt gebruiken. Deze naam betekent eigendom van God, en verrassend genoeg is het van Indiase oorsprong, maar niet zo vaak gebruikt. Dit is het perfecte voorbeeld van namen voor babymeisjes die klinken als jongensnamen.

23. Elia:

Een van de oudste en meest voorkomende jongensnamen voor meisjes. Deze naam staat met zijn betekenis als Christus is mijn God. Dankzij de eenvoudige maar diepe betekenis is deze naam tot nu toe een van de favorieten aller tijden van de ouders.

24. Krishna:

Dit is ook een van de meest voorkomende namen die je veel kunt vinden bij Indiase ouders. Deze Indiase oorsprongsnaam is afgeleid van Lord Krishna en heeft dus een speciale plaats in de harten van het Indiase volk.

25. Mehal:

Deze naam is een van de jongens-meisjesnamen die uniek en zeldzaam zijn in gebruik. Het betekent een wolk zijn en is dus geschikt voor de baby’s die ook vrijgevochten zijn. Deze naam is ook bekend als namen voor babymeisjes die klinken als jongensnamen.

26. Maja:

Deze naam is een van de beste jongensnamen voor meisjes die ook zelden worden gebruikt. Deze naam komt uit Polen en betekent als een parel. Dit kan een perfecte naam zijn voor je schattige kleine dochter met zijn mooie betekenis.

27. Rajani:

Deze naam was een van de beste jongensnamen die als meisjesnamen werden gebruikt en die op sommige plaatsen nog steeds worden gebruikt. Deze naam is weer van Indiase oorsprong en heeft zijn betekenis als donkere of nacht.

28. Isak:

Deze naam heeft een prachtige betekenis met zichzelf, en dat is iemand die veel lacht. De naam is uniek in zijn uitspraak en in zijn betekenis. Je kunt nog steeds een meisje vinden met deze jongen klinkende naam.

29. Milaan:

Met zijn mooie betekenis van gracieus zijn, is dit een van de populaire keuzes van jongensachtige meisjesnamen in België. De naam is makkelijk te gebruiken en heeft ook nog eens een mooie betekenis.

30. Juliaan:

Deze naam wordt vanaf de oudheid opnieuw gebruikt als een van de populaire jongensnamen die voor meisjes kunnen worden gebruikt. Deze naam is van oorsprong uit Oostenrijk en heeft zijn betekenis als iemand die jeugdig is.

31. Snehal:

Als je ziet dat je baby vriendelijk is, dan kan er geen betere naam voor haar zijn dan deze. Dit is een van de meest voorkomende meisjesnamen die als jongens klinken, en het betekent vriendelijk.

32. Zoë:

Het valt niet te ontkennen dat deze naam vrij vaak wordt gebruikt, maar het is de betekenis die het speciaal maakt. Deze naam uit de VS betekent iemand vol leven, en aangezien je baby de geliefde is, zou deze naam perfect zijn.

33. Simon:

Ondanks dat het oud is in België, heeft deze naam zijn charme niet verloren. De betekenis van deze naam is iemand die wordt gehoord, en het is ook een van de meest voorkomende jongensnamen die voor meisjes worden gebruikt.

34. Eetu:

Dit is een andere naam die beroemd is in Finland en dit is een populaire keuze onder de ouders. Deze naam is een van de meisjesnamen die klinken als jongens en het betekent rijk zijn.

35. Aleksi:

Dit is een van de coole jongensnamen voor meisjes die de laatste tijd behoorlijk populair zijn geworden. Deze naam van oorsprong uit Finland, wat beschermer van de mensheid betekent, is stijlvol en modern om voor uw kind te gebruiken.

36. Juho:

De naam die betekent dat God genadig is, is een van de zeldzame en unieke meisjesnamen die klinken als jongensnamen en wordt enorm populair onder de gebruikers. De naam is van oorsprong uit Finland en wordt door veel ouders gebruikt.

37. Leevi:

Deze naam is van oorsprong uit Finland en heeft een heel schattige betekenis van geliefd zijn. De naam is vrij populair bij de ouders vanwege de betekenis en de voorliefde voor de naam.

38. Einar:

Deze naam is weer behoorlijk populair in de regio van IJsland en wordt daar door de meeste ouders gebruikt. Dit is een van de jongensnamen die voor een meisje in die regio werken, en het betekent zo sterk zijn als een krijger.

39. Björn:

Hoewel deze naam uniek is en nog steeds door veel ouders wordt gebruikt. Deze naam van oorsprong uit IJsland is een van de beste jongensnamen voor meisjes, vooral in de omliggende gebieden. Het betekent iemand zo sterk als een beer.

40. Mijden:

Dit is weer een van de jongensnamen die vooral in de gebieden van Japan voor meisjes kunnen worden gebruikt. Deze naam is voor degene die snel en getalenteerd is.

41. Ja:

Deze naam is vrij stijlvol en anders en kan zowel voor jongens als voor meisjes worden gebruikt. De naam is van Japanse oorsprong en betekent voor iemand die slim en waardevol is.

42. Jital:

Dit is ook een van de goede jongensnamen voor meisjes die vrij zeldzaam zijn om te gebruiken. De naam is van Indiase afkomst en heeft een mooie betekenis van het vermogen om te overwinnen.

43. Vreugde:

De naam is een veel voorkomende naam in de christelijke regio en onder de christelijke mensen. De naam is kort, lief en eenvoudig te gebruiken en heeft een betekenis van geluk die ermee verbonden is.

44. Kaivalya:

Dit is opnieuw een zeldzame naam die stijlvol is in zijn uitspraak en betekenis. De naam is populair onder de Indiase ouders vanwege de verschillende uitspraak en betekenis, wat de kalme kracht van eenzaamheid is.

45. Ren:

Met de mooie betekenis die liefde vertegenwoordigt, wordt deze naam vermeld als een van de goede jongensnamen voor meisjes. De naam is van Japanse oorsprong en is vrij populair om te gebruiken.

46. ​​Khurshid:

Deze naam is perfect voor vrolijke meisjes, omdat het betekent dat je zo helder en vrolijk bent als de zon. Deze naam is het meest bekend onder de moslims en is populair als een van de jongensnamen die ook voor een meisje werken.

47. Naomi:

Dit is een van de meisjesnamen die klinken als een jongensnaam, wat zowel een extreem bescheiden als een gematigd persoon betekent. De naam is van oorsprong uit Israël en is een populaire keuze voor meisjes vanwege de eenvoudige uitspraak en de mooie betekenis.

48. Ivan:

Deze oorsprongsnaam uit Rusland betekent een lief, gracieus en prachtig geschenk van God en wordt tot op heden beschouwd als een van de beste jongensnamen voor meisjes. Omdat de naam eenvoudig uit te spreken is en een mooie betekenis heeft, heeft hij nog steeds de voorkeur van veel ouders. Deze naam wordt ook in de volksmond over de hele wereld gebruikt.

49. Pablo:

Deze naam is geschikt voor die meisjesbaby’s die klein en klein zijn. Dit is een van de Spaanse oorsprongsnamen die in het verleden beroemd was en zelfs vandaag de dag nog steeds beroemd is. Deze naam betekent iemand die klein is.

50. Joël:

De band tussen God en hun kind is die van ware liefde. Deze naam betekent dat Christus de God is en dus wordt het een van de beste meisjesnamen die klinken als jongensnamen. De naam is van oorsprong uit de Filipijnen en is ook beroemd in de omliggende gebieden.

Dit zijn enkele van de beste en meest voorkomende jongensnamen voor meisjes die je meisje een verdienstelijke stijlvolle en andere naam kunnen geven. Je kunt een van de jongensnamen kiezen die voor een meisje kunnen worden gebruikt, afhankelijk van je voorkeuren en voorkeur.

Als je een andere beroemde of specifieke jongensnaam hebt die voor je babymeisje kan worden gebruikt en je bent op zoek naar enkele suggesties en meningen, reageer dan op de onderstaande naam. We zouden je de best mogelijke hulp bieden bij het kiezen van de best klinkende jongensnamen.

Afbeeldingsbron: Shutter Stock