Is honing uitstekend voor baby’s? Ben je in de war over het geven van honing aan je baby? Ik denk dat jullie allemaal de gezondheidsvoordelen van honing voor peuters kennen. Het bevat constante energie voor langere tijd, biedt vitamines en mineralen, helpt ook bij het sneller genezen van wonden, stelt leververdediging voor en controleert hoest bij kinderen. Honing is een van de uitstekende geschenken van de natuur aan de mensheid. Honing, omdat we weten dat het zich onderscheidt van de zoetste voedingsmiddelen die de omgeving ons kan bieden.

Het wordt in wezen gevormd uit nectar die wordt verkregen uit een verscheidenheid aan bloemen. Honingbijen verzamelen honing die een fundamentele positie inneemt bij de productie van honing. Omdat honingbijen nectar verzamelen van een verscheidenheid aan bloemen, consumeren ze het en herhalen ze het in de kasten en zetten ze nectar om in honing. De enzymen in het schema van honingbijen helpen om nectar in honing om te zetten. Daarom bespreken we in dit artikel de effecten van honing op de baby.

Hoe honing voor baby's te gebruiken?

Waarom honing niet aan baby’s wordt gegeven?

Het is niet veilig om honing aan te bieden aan baby’s zoals baby’s jonger dan 1 jaar.

1. Als je wilt weten of honing superieur is voor baby’s, is het antwoord een exacte nee. Dit komt omdat kinderen allergisch kunnen worden voor veel voedsel dat ze zijn overeengekomen voorafgaand aan het tijdperk van single en aangezien honing is gevormd door een insect, kan het kind er zeker een allergische reactie op krijgen, los van een voedselvergiftiging, ook als gevolg.

2. De reden waarom er geen honing voor zuigelingen is, is dat terwijl bijen nectar verzamelen, ze bovendien sporen van botulisme optillen die met de honing worden afgewisseld. Hoewel baby’s geen volledig gevormde immuunrespons hebben, staat hun systeem toe dat de sporen worden geactiveerd en het toxine vrijgeeft dat botulisme bij het kind kan veroorzaken en het bovendien primair tot de dood verlamt..

3. Los van het gevaar van voedselvergiftiging is honing ook moeilijk in te nemen. Omdat het een dikke kleverige vloeistof is die niet vloeibaar wordt in de mond van een baby, kan het kind eraan knagen, zelfs als het het niet kan inslikken. De oorzaak geen honing voor baby’s is voor hun eigen veiligheid, ook om het gevaar van verstikking te ontwijken.

4. Honing kan sporen van botulisme bevatten die kunnen leiden tot botulismevergiftiging. De bodem omsluit sporen/bacteriën van botulisme plus de flora die bijen gebruiken om zich te voeden op de groei in die bodem. Bovendien kunnen angstige grond de sporen bevatten, die bijvoorbeeld eerlijk op netelroos kunnen wonen – bovendien kunnen de sporen zelf de honing ook vervuilen. Nog steeds gepasteuriseerde honing kan sporen van botulisme insluiten en mag ook niet bekend zijn bij kinderen jonger dan 12 maanden.

5. Omdat het nu niet zeker is om honing aan baby’s aan te bieden, aangezien baby’s jonger dan 1 jaar geen bacteriën hebben ontwikkeld die nuttig zijn voor de spijsvertering, bovendien kunnen ze geen botulismesporen verteren of consumeren die voornamelijk in honing aanwezig zijn.

6. Als je wilt weten of honing superieur is voor baby’s, is het antwoord een exacte nee. Dit is omdat kinderen allergisch kunnen worden voor veel voedsel waarvan ze bekend waren vóór het tijdperk van één, evenals honing is gevormd door een insect, het kind kan er zeker een allergische reactie op krijgen, ver verwijderd van een voedselvergiftiging ook.

7. Los van alle negatieve bezittingen van honing die worden veroorzaakt door de sporen van botulisme, kan honing bovendien leiden tot beschadigde tanden bij het kind. Honing in de kindertijd is een slechte keuze, bovendien moeten ouders hun kinderen absoluut geen voedsel geven waar honing in staat te wachten als ze ouder zijn dan een jaar.