практични идеи за дизайн на балкони балдахин оригинални идеи за дизайн на балкон

77 практични дизайна на балкони – оригинални индекси за дизайн на балкони

Балконът има повече функции, отколкото си мислите. Може да се трансформира в много различни зони, които добавят приятно пространство към къщата. Балконът обикновено не е много голям, но все пак може да се превърне в елегантно и уютно пространство.

Компактен, но страхотен и елегантен кът за сядане на балкона – цветни, райета възглавници

удобни дизайни на балкони - оригинални идеи за дизайн на балкони удобни възглавници

Създайте зона за сядане на балкона, като използвате специални, стари външни мебели. Някои растения тук и там ще придадат градинарски вид.

Великолепните, сини нюанси определят тона на този компактен балкон

практични идеи за дизайн на балкони сини акценти оригинални идеи за дизайн на балкон

Превърнете по-голям балкон в всекидневна, като добавите диван или диван, който създава меко място за сядане за семейно събиране с приятели. Добавете приказни светлини или фенери за декоративно докосване.

Приказна атмосфера и прекрасна гледка към природата

идеи за удобен дизайн на балкон външно обзавеждане оригинални идеи за дизайн на балкон

Добавете масичка за кафе и няколко стола към балкона, за да създадете зона за хранене на открито. Хвърлете няколко декоративни възглавници върху външните столове или ги покрийте с вълнени подложки, за да ги направите меки и уютни.

Градска среда – класически интериорен стил

идеи за комфортен дизайн на балкон уютни

Добавете балдахин или чадър с ефирни завеси към балкона, ако искате да създадете повече уют. Или можете също да направите зелен чадър от растения и цветя.

Функционален, бял, удобен дизайн на балкона

практични идеи за дизайн на балкони кошница за цветя оригинални идеи за дизайн на балкон

Създайте разпределена градина на вашия балкон. Следвайте ограниченията за тегло, когато планирате кои растения и саксии да използвате.

Подредете различни видове растения и цветя в групи, ако има свободно място, добавете удобно кресло и странична маса, за да ги превърнете в перфектен подслон.

Уютен кът за сядане – меко, бяло одеяло и цветни възглавници

удобен дизайн на балкон идеи саксии за цветя ивици

Подслон

Заслон за балкон може да бъде проектиран по няколко начина. Можете просто да добавите саксия с любимо цвете. Ключът е да създадете кът, където можете да се отпуснете и да забравите за всичките си проблеми, докато се наслаждавате на чист въздух и слънце.

      Цветен килим, черни декоративни мотиви и саксии за цветя на балкона идеи за удобен дизайн на балкон цветен килим

Цветни възглавници за седалки на покрива

практичен дизайн на балкон идея покривни възглавници

Балкон, проектиран във френски стил – кутии за цветя и кошници

практични идеи за дизайн на балкон плетен таван

Стара лейка, свежи пролетни цветя в кутията и сгъваема маса на балкона

удобни идеи за дизайн на балкони лейка решетка

Ярки, цветни акценти – феерични светлини, очила и зелен сгъваем стол

практични дизайни на балкони ярки атмосферни светлини

Ефирни бели завеси – ниски седалки

удобни идеи за дизайн на балкона крещящи ефирни завеси

Релаксиращ ъгъл на покрива – плетени мебели, бели възглавници

практични идеи за дизайн на балкон висок етаж

Удобен и прекрасно проектиран балкон

идеи за удобен дизайн на балкон дървени настилки

Сгъваеми мебели и пейка, покрити с меки възглавници и бели възглавници

идеи за удобен дизайн на балкон дървени настилки

Ярки цветове – пластмасови елементи – розови, зелени, жълти табуретки и сгъваем стол

практични идеи за дизайн на балкон дървен под пластмасов цветен

Функционална, но шик атмосфера – червена кофа

идеи за удобен дизайн на балкон дърво елегантно

Стъклена маса, възглавници за седалки и дървени столове

практични идеи за дизайн на балкон дървени табуретки

Кошница с цветя, дървени сгъваеми столове и меки текстури

идеи за удобен дизайн на балкон дървен сгъваем стол

Тюркоазени възглавници – модерни плетени мебели – удължена маса и ъглов диван в сиво

практични идеи за дизайн на балкон дърво лятно тюркоаз

Компактен, удобен кът за сядане, където можете да закусите

идеи за удобен дизайн на балкон дърво слънчево

Още по -прекрасни и оригинални примери и идеи за малкия балкон – оставете се да се вдъхновите и изберете най -добрия вариант за себе си и вашия балконски дизайн !!!

практични идеи за дизайн на балкон стол за маса от дърво идеи за удобен дизайн на балкон дървена ограда проект идеи за дизайн на балкон масичка ябълка проект оригинални идеи за дизайн на балкон масичка за кафе закуска розово лилаво текстура идеи за дизайн на балкон масичка за кафе великолепна проект морски балкон дизайнерски идеи масичка за кафе море Практически идеи за дизайн на балкон възглавница лилав цвят Практически идеи за дизайн на балкони възглавници около покрива проект идеи за дизайн на балкони възглавници около интересни идеи за дизайн на балконски възглавници около масичка за кафе проект идеи за дизайн на балкон сгъваема маса страхотно проектирайте модерни идеи за дизайн на балкон сгъваема маса бяло гърне класически идеи за дизайн на балкон класическа каменна стена проект идеи за дизайн на балкон градина зелено проект идеи за дизайн на балкон малък уютен проект балконски дизайнерски идеи шезлонг таван дърво реколта проект идеи за дизайн на балкон шезлонги бегачки растения

идеи за удобен дизайн на балкон дървена маса лилави цветя

проект балконски дизайнерски идеи шезлонг металик проект идеи за дизайн на балкон шезлонг оранжева възглавница проект идеи за дизайн на балкон шезлонг розово оранжево бяло проект идеи за дизайн на балкон шезлонг червени цветя удобен дизайн на балкон идеи лежанка люлка син ратан проект идеи за дизайн на балкон шезлонг мека подложка от кожа проект идеи за дизайн на балкон шезлонг бяла пейка минималистични идеи за дизайн на балкон проект балконски дизайнерски идеи модерен компактен проект идеи за дизайн на балкон оранжеви възглавници проект балкон дизайн проект оранжев пластмасов стол проект балконски дизайнерски идеи странична маса от ратан проект балконски дизайнерски идеи ратанови мебели от ракита идеи за удобен дизайн на балкон ратанови феерични светлини котка бяла проект за дизайн на балкон мебели от ратан проект за дизайн на балкон идеи от ратан мебели бял таван проект идеи за дизайн на балкон романтични завеси проект идеи за дизайн на балкон розова бяла ивица бегач проект идеи за дизайн на балкони червени издания проект за проектиране на балконски черно -бели възглавници проект за дизайн на балкон пейка черно издание проект идеи за дизайн на балкон кът за сядане удобен дизайн на балкон идея кът за сядане декоративни растения червен акцент проект идеи за дизайн на балкон кът за сядане тъмночервена сгъваема маса проект идеи за дизайн на балкон кът за сядане уютен цветен удобни идеи за дизайн на балкон кът за сядане уютна вълна проект идеи за дизайн на балкон кът за сядане розови врати проект идеи за дизайн на балкони зона за сядане ивици удобни идеи за дизайн на балкон места за сядане бели растения мебели проект за проектиране на балконски идеи градски дизайн идеи за удобни дизайни на балкони градска обстановка идеи за удобен дизайн на балкон каменна стена класически проект идеи за дизайн на балкон бяла сгъваема маса идеи за удобен дизайн на балкон бяло дърво проект идеи за дизайн на балкон бели мебели оранжеви възглавници проект балконски дизайнерски идеи бяла маса стол стол градина проект балкон дизайн плъзгащи се стълби