външно обзавеждане за тераса с веранда

Настройте добре верандата си

Дали къщата на вашите мечти е тихо място, където можете да избегнете стреса на града? Със сигурност прекрасна веранда или тераса е част от нея, нали??

Да, разбира се! Защото там можете да седнете и да изпиете чаша кафе, докато се наслаждавате на пеенето на птиците.

Някои хора просто не мислят за това. Но след като сте прекарали известно време на такава тераса, знаете какво вече сте пропуснали.

Защото винаги се концентрирате върху интериорния дизайн и често верандата или терасата избледняват на заден план. Но разширяването на това и по този начин насладата от градината не би трябвало наистина да излезе на преден план?

Ако мислите така, продължете да четете нашата статия. Защото ето няколко съвета как да използвате верандата и / или Терасиоформление по доста ясен начин във вашето ежедневие.

В първия пример верандата беше направена по -широка заедно. Така че беше комбиниран с терасата, така да се каже. По този начин си позволихте много повече свободно пространство от преди.

Идеи за дизайн на тераси

идеи за декорация на тераса с буйни цветя

Втората снимка ни показва как да направим терасата по -уютна и по -безопасна с помощта на парапети.

Бели парапети

хладен дизайн на тераса за външно обзавеждане

Външни мебели

хладно осветление за мебели за тераса

Освен това виждаме как терасата е превърната в истинска стая за летния сезон. През повечето време живеете там през лятото.

Настройте външна стая

хладен дизайн на тераса защита на личните данни външни мебели

Дизайн на тераса с уютен ъгъл

прохладен дизайн на тераса с цветя люлеещ се фотьойл

На следващата снимка виждаме как творчески и изкусно да се справим с много по -малко пространство. Входът е украсен със страхотни цветя от двете страни.

Цветята винаги са страхотна украса

прохладен дизайн на тераса открито осветление на растенията

Във всички случаи трябва да изберете мебели, които са устойчиви на слънце. Най -добре е да помислите за такива от ратан и пластмаса.

Направи си сам диван от европалети

хладно обзавеждане на мебели от палети

Подправете външния вид на вашата тераса или веранда и я направете по -уютна с различни текстилни изделия. Това могат да бъдат одеяла и други страхотни тъкани.

Украсете с текстил

хладен дизайн на тераса на открито люлеещи растения

Вижте колко страхотно можете да подправите тази област с прекрасни завеси! Толкова игриво, екзотично и успокояващо, нали??

Завесите създават цвят

външно обзавеждане за тераса с веранда