мебели от ратан дизайн на балкона

Мислили ли сте вече как ще проектирате балкона? Дългата зима свърши и времето бавно става слънчево и топло. Искате да прекарвате повече време на открито сега и ако имате балкон или просторна тераса, считайте се за късметлии. Това е идеалното място за почивка и празнуване.

Можете просто да се насладите на вкусна храна и чаша вино на чист въздух.

Ще ви дадем няколко страхотни съвета как да проектирате балкона в 3 лесни стъпки.

Стъпка 1 – почистване

През студените месеци трябва да сте съхранявали много предмети на балкона. Сега най -накрая е време да го почистите и просто да изхвърлите безполезните неща в кофата за боклук. Бъдете безкомпромисни – всичко, което не ви е необходимо отдавна, трябва да премине. Отървете се от нещата, които ви се струват непривлекателни, грозни или безполезни.

Стъпка 2 – оборудване и инсталации

Ако вече сме създали достатъчно място, тогава можем да започнем с оборудването. Абсолютно се нуждаете от шикозна маса със стилни столове или удобна пейка. Можете да използвате и старите балконски мебели. Просто ги боядисайте в свежи ярки цветове и те ще изглеждат като нови. Това ще създаде щастлива и приветлива атмосфера.

Сега, когато сте организирали зоната за сядане, е време да помислите за растенията. Без тях балконът ще изглежда недовършен и празен. Можете да комбинирате зелени и цъфтящи растения, да създадете тропически рай, да имитирате бабината градина или да създадете модерна вертикална градина. Дайте воля на въображението си и създайте прекрасен малък зелен оазис, в който ще се чувствате хармонично и щастливо.

Стъпка 3 – декорация

Трябва да украсите балкона според вашия вкус и предпочитания. Изберете цветни възглавници, цветни покривки, подходящи покривала за мебелите за сядане и атрактивен килим за пода. Боядисайте саксиите и парапетите в свежи цветове.

Можете също така да украсите външната зона с различни панделки и лъкове.

А за романтичните вечерни часове трябва да изберете и оригинално осветление. Има много интересни варианти – елегантни лампи, фенери, ароматни свещи или лампи за чай.

Дизайн на балкона – красива декорация с различни саксии

хубави уютни балконски цветя

Обзаведете балкона в източен стил

балконско обзавеждане в ориенталски стил

 Дървена маса и много растения за уютната атмосферабалкон дизайн дървена маса зелени растения

 Различни растения за дизайна на зелен балконобзавеждане на балкони за зелени растения  Дървена палуба и дървена решетка – интересно решение за балконабалкон дървена палуба дървена кутия растения  Широка и слънчева покривна тераса с шезлонги и зелена разпределена градинапокривна тераса, обзавеждаща шезлонги  Цветни саксии, които светят в различни цветовеярки саксии за цветя създават балкона Цветните цъфтящи растения създават щастливо настроениецветни саксии създават балкона  Романтичен дизайн на балкон с декорации от чаена свещичка за масата

украсете декорацията на балкона чайни лампи  Проектирайте балкона – великолепно обзавеждане от дървонаправи балкона дървена палуба стилна декорация  Чудесна идея за малкия балконбалкон дизайн сгъваеми столове сгъваема масаПроектирайте балкона – диван и фотьойл от ратан с цветни възглавници

диван фотьойли дизайн на балкона  Романтично настроение вечер с помощта на елегантно осветлениеобзавеждане осветление на дървени фенери  Прекрасно осветление на балкона – феерични светлини, фенери и лампи за чайелегантен балкон за романтично осветление зелен оазис градски балкон окачени саксии на балкон дървена решетка различни видове цветя балкон малка градина селски балкон маса практична идея малък балкон хубава декорация на балконски растения