Независимо дали става въпрос за зимна необходимост или лятно плажно време, балсамът за устни е вечен приятел за вашето пътуване, лежащ точно там, в единия ъгъл на чантата ви. Обикновено основното основно изискване за балсам за устни се случва през зимата, когато кожата на устните ви, като най -тънкият слой кожа в цялото ви тяло, има тенденция да изсъхва, често оставяйки устните ви напукани и белещи се. Това е, когато балсами за устни овлажняват кожата на устните ви, съживявайки розовината в тях. И за лятото обаче това е тихо изискване. Има специални летни балсами за устни, които не тежат върху устните ви и въпреки това осигуряват превъзходна слънцезащита, подобна на слънцезащитните. В днешната статия ще включим някои от най -добрите балсами за устни от доверената международно призната компания Avon и как те ни носят полза.

1. Avon интензивно овлажняващо лечение с устни с пчелно млечице:

балсами за устни Avon

Запълнена с пчелно млечице и бадемово масло, интензивната хидратация за устни възражда мекотата на устните ви, като овлажнява кожата от клетъчно ниво. Бадемовото масло добавя подхранване към устните ви, тъй като SPF15 ви помага от слънцето.

2. Avon Color Trend Color Smoothies Балсам за устни:

Avon color trend smoothies балсам за устни

Цветният балсам за устни се предлага в различни меки нюанси на корал, рубин, розово и фуксия. Освен че осигурява интелигентен оттенък на устните ви, този балсам за устни влива маслото от шеа в него като основен елемент заедно с витамин Е. това ви помага да внесете някакъв цвят в устните си, като същевременно ги поддържате меки и еластични.

3. Балсам за устни Avon Flavor Savers Bubblegum:

Балсам за устни Avon Savers Bubblegum

Балсамът за устни с мехурчета от Avon ви осигурява оптималното овлажняване, което хидратира и подхранва устните ви със сладък плодов аромат на дъвка след неговия следа. Това обаче не е оцветен балсам за устни и затова е подходящ избор и за официални облекла.

4. Ягодов балсам за устни Avon Naturals:

Ягодов балсам за устни Avon naturals

Ако плодовият аромат на ягода не смущава ума ви, мекотата, която осигурява на устните ви, със сигурност ще го направи. Този балсам за устни, обогатен с протеини, осигурява защита от слънцето, която ви позволява да поддържате устните си хидратирани за дълготраен ефект, докато балсамът за устни допълва устните ви.

5. Балсам за устни Avon Rose Kiss:

Балсам за устни Avon rose kiss

Този път, опакован в искрящо кристален контейнер, балсамът за устни с розова целувка от Avon е сравнително нов продукт. Името розова целувка зависи не само от силния аромат, който проявява, но и от шапката, оформена в кристална роза. Лек и лесен за кожата, този балсам за устни няма да утежни устните ви, а по -скоро ще го хидратира и омекоти, докато спортувате с ярък блясък.

6. Avon Flavor Savers Cherry Балсам за устни:

Avon Savers Savers Cherry Balm за устни

Балсамът за устни с аромат на череша от Avon придава ярък зачервен вид на устните ви, тъй като балсамът за устни с нюанс на череша овлажнява и подмладява клетките на кожата на устните ви, изпълвайки ги с влага, преди да заключи влагата.

7. Avon Care Дълбоко балсам за устни с алое:

Avon Care дълбоко балсам за устни с алое

Алое Вера е продукт на кожата чудо, който действа както върху кожата, така и върху косата, като лекува и се грижи за тях. Грижата за дълбоко балсам за устни от Avon влива екстракти от алое в тях, за да възстанови сухите натъртени увредени устни, за да ви даде здрава надуваемост.

8. Хидратиращ балсам за устни Avon Naturals с диня:

Овлажняващ балсам за устни Avon Naturals с диня

Лесният апликатор от Avon интегрира добротата на свежите сочни летни дини и докато плодовият аромат ви хипнотизира, този балсам за устни блокира всяко образуване на нюанс, което ви позволява да подхранвате естествения си оттенък на устните, само малко подхранван и допълнен.

9. Avon Naturals прасковен балсам за устни:

Балсам за устни на праскова Avon naturals

Ярък бушуващ мирис на праскова изпълва ноздрите ви, отпускайки ума ви, когато започнете да нанасяте прасковения балсам за устни от Avon naturals. Въпреки това, както преди, естествената линия за балсами за устни използва само ободряваща миризма, но блокира оттенъка, така че да можете да разкриете естествения си блясък, без да разкъсвате зимните си устни.