Знаете ли, че една проста промяна може да направи или да наруши външния вид на всяко пространство? Умивалниците за баня служат като фокусна точка и играят съществена роля при определяне на външния вид на района. Променяйки едно просто нещо като умивалник в банята си, можете да внесете голяма изтънченост. Прочетете за няколко съвета как да изберете дизайна на мивката за баня, който прави банята ви да изглежда бляскава.

Модерен дизайн на умивалник за баня

Най -добрите дизайни на басейни за баня в Индия:

Ето нашите 15 прости и най -нови дизайна на басейни с изображения. Нека да ги разгледаме.

1. Ъглови дизайни за басейни за баня:

Ъглова мивка за баня

Ъглова мивка за баня играе жизненоважна роля за ефективното използване на пространството във вашата тоалетна. Въпреки че интериорът на басейна е основен керамичен, външното покритие има елегантно златно покритие с бели шарки. Дизайнът и цветът на мивката вървят ръка за ръка със стилния кран за вода. Можете да изберете този тип система за елегантен и кралски завършек на вашата баня.

2. Фънки мивки за баня:

Фънки мивка за баня

Кой каза, че не можете да се забавлявате малко в банята? Този фънки умивалник за баня е стилен, както и функционален. Това е идеалният пример за мивка на пиедестал, но уникалният дизайн го прави открояващ се и привлекателен. Дизайнът на тази мивка прилича на вихъра на торнадо, придаващ на вашата баня красив, но уникален стил.

3. Модерни мивки за баня:

Модерен дизайн на умивалник за баня

Съвременните мивки за баня са някои от модерните дизайни, които се вписват красиво в естетиката на вашата тоалетна. В зависимост от мястото тези умивалници обикновено се изработват по поръчка, като се има предвид личният избор. Други аксесоари на пространството се сливат с дизайна на мивката. Те добавят приятна и спокойна привлекателност към вашата баня.

4. Каменни дизайни за баня в банята:

Каменна мивка за баня

Ако искате да добавите красива елегантност и привлекателност към вашата тоалетна, тази красива сърцевидна купа, изработена от естествен камък, е перфектен избор. Селският завършек на тази каменна мивка за баня може да се използва не само за домове, но и в хотели и офиси. Стилната чешма върви ръка за ръка с целия план на басейна. Зърното и цветът на този здрав басейн подчертават неговата естествена красота.

5. Тоалетни тоалетни за баня:

Умивалници за баня

Умивалниците за баня са подходящ вариант за тези, които обичат да използват всеки сантиметър пространство в банята си. Простият дизайн на бялата мивка придава на вашето пространство за баня елегантен вид. Малкият шкаф под мивката има два шкафа за съхранение на тоалетни принадлежности и са лесно достъпни. Това е перфектен начин за разкрасяване и ефективно използване на пространството в зоната за баня.

6. Стъклен умивалник за баня:

Стъклен умивалник за баня

Деликатният и прозрачен умивалник за баня е един от най-добрите начини да добавите елегантност и красота в района. Лесни за инсталиране, тези умивалници издигат декора на вашата баня, увеличавайки още повече красотата. Подходящ за всяка баня, сравнително лесно е да се почистват и поддържат тези мивки.

7. Дизайн на басейни с кръгла баня:

Мивка за кръгла баня

Кръгли умивалници за баня придават елегантност дори на просто място за миене, което значително разкрасява пространството. Формата и размерът на този леген лесно се вписват в декора на района, придавайки му изискан вид. Керамиката е един от често използваните материали за този тип входове и стилно изглеждащите кранове вървят в синхрон с тях.

8. Дизайнерски дървени мивки за баня:

Дизайнерски дървени мивки за баня

Дизайнерските дървени басейни за баня представят селско влияние на вашето модерно пространство, придавайки му красив завършек. Красиво изработен с дървен материал, детайлът на мивката придава уникален чар и мистериозно парче. Изберете този вид залив, ако искате да добавите текстура към простото си съвременно пространство. Този леген се откроява независимо от интериора и декора на банята.

9. Тоалетна чиния с купа:

Баня с умивалник

Както подсказва името, легенът с купа е под формата на купа, която обикновено срещате в кухните. Луксозният, но удобен дизайн ги отличава с простотата на банята. В зависимост от вашия вкус и личен избор, този тип осветителни тела създават фин контраст, допълващ красиво декора на района. Ако търсите спокойна обстановка, то това трябва да изберете.

10. Квадратни дизайни за басейни за баня:

Квадратна мивка за баня

Тези квадратни мивки за баня уникално съчетават функционалност и красота. Ръчно изработените елементи на този керамичен умивалник свързват топлината и очарованието на банята. Това е перфектна комбинация от традиционни и модерни начини за включване на отличителен изтънчен вид във вашето баня. Тези видове мивки са изработени от керамика и се срещат много често в много бани.

11. Монтиран на стена умивалник за баня:

Стенна мивка за баня

Стенният умивалник за баня е един от популярните и издръжливи. Този квадратен умивалник за стена добавя отличителен и стилен вид към вашата проста баня. Лесно се монтира в ограничено пространство, което се предлага в много форми и цветове. Добавете този умивалник към зоната за измиване за елегантен и естетичен вид на вашия декор.

12. Мраморни дизайни на басейни за баня:

Умивалник за баня от мрамор

Мраморният умивалник за баня се предлага в различни цветови комбинации и добавя ниво на изтънченост и елегантност към вашето баня. Дори и с прост общ дизайн, мраморният леген се откроява, което го прави идеално допълнение към всяка баня. Приглушените цветове на този умивалник го държат в центъра на вниманието, въздействайки върху декора на банята.

13. Черни дизайни на басейни за баня:

Черен умивалник за баня

Черното не е стандартен цвят, използван за мивки, което прави черния тоалетен умивалник още по -специален. Създава елегантен контраст със стъклената горна повърхност и грубо скулптурно дъно. Гладките извити ъгли, линеен ръб придават на този дизайн просто и чисто покритие. Гладката лъскава повърхност на този красив умивалник може да бъде идеално допълнение към всяка баня.

14. Зелена мивка за баня:

Зелена мивка за баня

Зеленото е цвят, който излъчва спокойно и спокойно покритие във вашата баня. Този зелен умивалник за баня е подходящ за бани с цветна тема. Красивите линии на закаленото стъкло имат тъмен оттенък, вграден в стойката с красив и стилен кран отгоре. Лесен за почистване, този умивалник придава на вашата баня уникален и бляскав вид.

15. Дизайн на умивалник за синя баня:

Синя мивка за баня

Предполага се, че аксесоарът на вашата баня с цветова тема набира популярност в наши дни. Този син умивалник за баня е перфектен пример за издигане на аква цвят, който прекрасно се идентифицира с вода. Друга обща черта на този басейн е кръглата форма, която е друга популярна тенденция в наши дни. Вграденият кран върви ръка за ръка с цвета на мивката, като разкрасява пространството още повече.

Ако смятате, че промяната на външния вид на банята е трудна, надяваме се, че тази статия е променила решението ви завинаги. Тази статия ви представя масив от най -добрите дизайни на басейни за баня, които имат голям потенциал да променят начина, по който изглежда вашата зона за миене. Не забравяйте да изберете този, който отговаря на нуждите и да се насладите на славата!