Модерни идеи за баня луксозен комфорт минималистичен рафтов басейн15 модерни идеи за баня за повече лукс и комфорт

Напред с четири стъпала или „четири стени“, защитени в бъдещето?

Лоу. Трон. Саксия. ТОАЛЕТНА. Това са само някои от термините, които използваме, когато говорим за четирите покрити стени, които защитават тоалетната чиния, която е инсталирана в значителна част от дома.

По дефиниция банята се разбира като стая или сграда, която съдържа поне една тоалетна. Но с помощта на съвременни технически съоръжения и оборудване за физическо благосъстояние тази стая или сграда с поне една тоалетна може да се превърне в самата тоалетна – следователно може да бъде подложена на козметична процедура. Направете надграждане на стаята по образцовия начин „Направи си сам“, който включва цялостно обновяване на ваната, пода и тоалетката – оборудването на вашата баня ще надхвърли далеч модните тенденции от 2012 г..

Дизайн на тъмна баня – модерен и класически едновременно

Модерни идеи за баня луксозен комфортен прозорец за вана

Преди няколко седмици с няколко жени отпразнувахме предстоящата сватба на снаха си. За да организираме кокошката си, посетихме близкия исторически град. След като изминахме дълги разстояния пред старомодните, живописни фасади на магазините, грабнахме нещо, за да се укрепим, и се върнахме с колата си. Един от акцентите на деня за мен обаче беше посещението на преустроена версия на обществената тоалетна в древен театър.

Женска баня – тъмно лилави стени

Съвременни идеи за баня луксозна комфортна вана тъмно лилави плочки

Плъзнахме се само за бързо освежаване, но решихме да се отпуснем и да се отпуснем. Докато си сложих малко хидратиращо червило, останалите момичета седнаха на най-удобните, кадифено тапицирани столове около тоалетката. Отопленото помещение ни обгърна в своята топлина и добре, нека си признаем – има много недостатъци в много обществени санитарни помещения в това отношение, но не и тук. Миришеше вкусно: като в кухнята в ден на печене. Лесно можех да свикна с такава баня.

Ако уважаваме тоалетната като нашия трон, не бива да мислим за достойнството на другите мебели и обзавеждане в банята?

Съвременни идеи за баня луксозна комфортна вана вградена камина

С тези четири надграждащи тенденции, можете да превърнете престоя си в банята в луксозно изживяване и да облечете самата стая в стилна елегантност, така че четенето на списание да е доста приятно.

Покрития за кърпи

Модерни идеи за баня-лукс-комфорт-мивка за баня с плочки

Ако сте били под душа и след това изскачате, едно и също нещо със сигурност ще се повтори отново и отново – излизате от зоната за душ, капеща с гъши кожи, докато капки вода се търкулват върху пухената изтривалка – сега не не трябва да се свързват с обичайното съдържание на плаката с душ. Нуждае се само от прост монтаж на стена и кърпите за баня биха ви прегърнали с топлината си, прогонвайки усещането ви за замръзване.

Радио за съраунд звук

Модерни идеи за баня луксозен комфорт тоалетна единица

Всеизвестен факт е, че акустиката на душ кабината е в състояние да извади дивата или рок звездата в нас. От импровизирани песни до любимите ни оперни арии до хитове на билборд – когато водата пада върху нас с равномерни струи, гласовата ни кутия се разширява до най-невероятните звуци. Затова увеличете силата на звука, стъпете на душовата си сцена и пейте с цялото си сърце и гърло. Кой знае, ежедневните упражнения с такова прекрасно душ радио, което винаги се издига силно, биха могли един прекрасен ден да ви направят част от следващото глобално търсене на таланти!

Напълно автоматична тоалетна

Съвременни идеи за баня луксозен комфорт полилей преградна стена

Отминаха дните, в които трябваше да прокараш глава през пукнатината на вратата на банята, за да изкрещиш с тон, който се чуваше в целия квартал: „Кой остави тоалетната седалка нагоре? Отново!?! ”С напълно автоматизирана тоалетна вече няма да се притеснявате, че случайно ще попаднете в тенджерата, докато вървите към банята в полунощ, ако съквартирантите от мъжкия вид забравят да затворят капака. Това бебе има много трикове под колана. Воден спрей, автоматично изсушаване и дори мелодии, с които да ви серенада.

Тя и Той – умивалници, както и собствени козметични огледала за него и нея. Неговият душ, нейната пищна луксозна спа вана

Модерни идеи за баня луксозен комфорт бяло вътрешно огледало

 Телевизорът му с плосък екран, нейният ъгъл за четене пред сияещата камина. Тези елементи биха доказали, че съвместното съществуване понякога може да бъде ефективно. Докато системата и съгласието в жилищните отношения на Джес, Ник, Шмид и Уинстън от „Новото момиче“ на NBC изглежда работят гладко в по -голямата си част, баня, която отрича както най -основните женски и мъжки нужди, така и различията между половете ще се появи по модерен, балансиран начин, превърнете събуждането си в 4:30 сутринта и последващия ритуал за къпане в уникално преживяване, което би струвало изгрев слънце.

Сладък дизайн на баня – модерен, градски интериор

Модерни идеи за баня луксозна комфортна вана лилави стени

Независимо дали ще прекарате часове в това светилище, завършвайки своята къдрава прическа или я разглеждате като жизненоважна необходимост сред другите, можете сами да създадете характера и стила на вашата баня по начин, с който ще се гордеете. Изберете тоалетни и техните колеги с идеята да се наложи да замените думата „мръсен“ с друга в израза „имам мръсна уста“, например „красива“!

     Минималистична баня – монтирана на стена мивка и огледало за стена – сива грапава повърхностМодерни идеи за баня луксозна комфортна вана розова мивка

Комбинация от черно и бяло в банята

Модерни идеи за баня луксозна комфортна вана черно -бял дизайн

Ярка, приятна атмосфера в банята 

Модерни идеи за баня луксозна комфортна вана бяла

Малка баня – елегантна атмосфера

Модерни идеи за баня луксозен комфорт компактен капак за стая   Топла, приветлива атмосфераМодерни идеи за баня луксозен комфорт преградна стена спалня  Тъмна баня – модерен декорМодерни идеи за баня луксозен комфорт тоалетна тоалетна тъмно