Украсете банята си с модерен дизайн на мивка

Ако смятате, че дизайнът на мивка е скучна и тривиална тема, тогава трябва да отделите време и да разгледате нашата колекция днес. Открихме 30 необикновени умивалници за вашата баня, които ще ви изненадат с елегантността и интелигентния си дизайн. Тук ще намерите разнообразие от форми и материали от кръгли до квадратни до удължени и овални умивалници. Изработени са от керамика, мрамор, стъкло, дърво и кориан. За всекиго има по нещо. Останете с нас и разберете какво се крие зад всеки модел умивалник.

Избликът на Catalano Design

дизайн на мивка катало

Първата ни находка е това вълшебно творение на Catalano. Минималистичен дизайн, изработен от санитарна керамика, магически декориран с лазурно синьо. Тази мивка ни напомня за безкрайния океан и придава на банята карибски вкус.

Сълзата на Филип Уотс

дизайн на умивалник philip watts

Бяхме много впечатлени от тази приказна, органична форма. Изисканият дизайн се вписва перфектно с почти всяка баня и е безспорен привличащ погледа.

Устойчива елегантност от Roca

умивалник дизайн roca

Това гениално решение за вашия умивалник е успешна комбинация от естетика, функционалност и екологичност. Мивката не само изглежда шикозно, но също така е свързана с тоалетната и така водата се използва по оптимален начин, в името на околната среда.

 LED драма от Антонио Лупи

дизайн на умивалник antonio lupi

Това драматично изпълнение на Антонио Лупи очарова с почти нереалния си вид. Извити форми, плосък профил и мистично LED осветление създават възхитителна композиция, предназначена предимно за минималистичен дизайн на баня.

Мултифункционалност от Caroma

умивалник дизайн caroma

Тук можете да видите друго устойчиво решение на Caroma. Интелигентната комбинация от мивка и тоалетна не само спестява място, но и скъпоценна вода. Също така е идеалното решение за по-малки бани.

Chin Chia Lim стъкло и керамика 

дизайн на мивка Chin Chia Lim

Перфектен дизайн и екологично чиста резолюция от Chin Chia Lim.Мултифункционалността на тази мивка, която е свързана с ваната, за съжаление е малко ограничена. Например, няма да е много евтино да напълните ваната с вода, докато си миете зъбите.

Солиден външен вид от Cristalplant

умивалник дизайн кристално растение

Тази здрава плоча с мраморен вид всъщност е направена от растителни суровини и ценни минерали, което я прави гордо, устойчиво решение за вашата баня. Функционално и естетически, тесният решетъчен дренаж пасва идеално с минималистичния дизайн на умивалника.

Вана с вграден умивалник от Desnahemisfera

дизайн на умивалник Desnahemisfera

Сюрреалистична мивка от Glassworks

мивка дизайн стъкларски заводи

Този дизайн ще ви хареса особено, ако сте в стил Салвадор Дали. Изискано и естествено в същото време, това творение на умивалника блести в мистична светлина и придава на банята нереално докосване.

Минимализъм, изработен от дърво от Юлия Кононенко

умивалник дизайн дърво Юлия Кононенко

Тази изискана мивка изглежда повече от дървена карта. Жлебовете обаче имат рационалната функция да насочват водата бързо към канализацията. Тук изключителността и функционалността вървят ръка за ръка.

Вода, Вода от Джоел Робъртс

дизайн на умивалник Джоел Робъртс

Поезия от бяла керамика – умивалниците с форма на вълна от Джоел Робъртс са изключително съвършенство. Смесителят е напълно интегриран в профила и водата изтича като водопад, образувайки миниатюрна вълна.

Ориенталски дизайн от Kohler

дизайн на мивка kohler

Приказният дизайн на умивалника от Kohler е за тези от вас, които харесват прекрасна, ориенталска атмосфера. Керамичната мивка беше декорирана дълбоко и кръгло с филигранни, флорални шарки.

Прозрачен умивалник от Lago

умивалник дизайн lago

Благородният дизайн на Lago е успешна комбинация от здрава естествена дървесина и стъкло. Не само, че изглежда страхотно, но със сигурност ще зарадва и вашите малки.

Крилото на LDVC

дизайн на мивка ldvc

Изисканият дизайн на крилото се простира по стената на банята и в същото време предлага достатъчно място за вашите съдове за баня. Горният край е оборудван с фина LED светлина и закръглява цялата подредба на мивката.

  Деликатни извивки от LG Hausys Hi-Mac

дизайн на умивалник lg hausys hi macs

Кала дизайн на Mastella

дизайн на умивалник mastella

Като перфектна имитация на цветето кала, тази мивка е много възхитителна. Органичната форма и оптималната функционалност са комбинирани по сложен начин.

Плаващ дизайнерски умивалник от Thomas Coward

дизайн на кръгла мивка omvivo

Футуристичната концепция на Майкъл Харбун

дизайн на умивалник michael harboun

Мивка без кран

дизайн на умивалник moab80

Дзен настроение от Омер Сагив

дизайн на умивалник omer sagiv

Придайте на банята си безпогрешно дзен настроение с овалната мивка от Omer Sagiv. Кранът е скрит в странна колона, изработена от големи, кръгли камъни и водата изтича като малък водопад. Този дизайн се предлага в хром или в китайско бяло.

Дъската за рязане от Philips

умивалник дизайн Philips

Дървена обвивка от PlavisDesign

дизайн на умивалник plavisdesign

Минимализъм, изработен от дърво от Rapsel

мивка дизайн rapsel дърво

Топлата текстура на дървесината от лиственица осигурява повече комфорт в банята. Този дизайн е добре обмислено решение за тези от вас, които обичат минимализма и комфорта.

Кръгъл умивалник от колекцията Jewels на Vitra

дизайн на умивалник от кръгло дърво Vitra

Умивалник с водопад от Sesshu Design

дизайн на умивалник sesshu дизайн

Внесете късче от Далечния Изток във вашия дом!

Просторно и изискано стъкло от Studioart

умивалник дизайн студиоарт

Чисти линии от UsTogether

съвместен дизайн на мивка

С този дизайн можете елегантно да комбинирате умивалника си със самостоятелната вана и душ.

Кубът на Виктор Василев

дизайн на умивалник виктор василев

Изглеждайки несигурно, тази прозрачна конструкция на куб ни изненадва, която в същото време беше оптимално разположена върху мраморен куб.

Функционално дуо от Vitra

умивалник дизайн vitra

Изключително от Yanlu

умивалник дизайн yanlu