луксозно баня симетрично огледало и мивка

Луксозна баня с минималистичен дизайн

Днес ви представяме в луксозна баня с уникален, гениален дизайн и модерен, минималистичен чар. Проектиран от креативните специалисти Дарън Генър и Симона Кастаня фон Миноза дизайн тази баня е зашеметяваща част от Walsh Bay Residence – исторически апартамент близо до пристанищния мост в Сидни, Австралия.

Само един поглед към снимките е достатъчен, за да изпитате сложния подход на архитектите, що се отнася до форми и благородни текстури. Всичко беше създадено, за да отговори на високите изисквания на собствениците – двойка с престижен начин на живот.

Коженият килим внася определена доза топлина

луксозна плъзгаща се врата за тъмно стъкло за баня

Фонът в тази луксозна баня е блестящо бял и изглежда още по -безупречен и по -свеж благодарение на стратегически разположените вградени LED светлини. Плъзгащата се врата Valeria от Rimadesio винаги осигурява достатъчно дневна светлина, която идва директно от спалнята. Елегантна свободно стояща вана от Антонио Лупи и шикозна, плаваща суета в светли дървесни нюанси крадат шоуто.

Овалните огледала за стена и мивките с форма на купа са в перфектна симетрия и заедно с оригиналните кранове оформят Геси Гоча перфектен ансамбъл. Дъбовият паркет с фини зърна и перфектно гладки кориански стени допълва елегантния, минималистичен дизайн на банята.

Без преминаване на праг през плъзгаща се врата

луксозен мокет за баня от кожа светъл паркет

Луксозната баня от Minosa Design е първокласен пример за съвременен пуризъм в интериорния дизайн. Със своето специално местоположение и модерно обзавеждане по поръчка, целият исторически апартамент е перфектен пример за архитекти и собственици на апартаменти, които са в модернизма в най-добрата му форма.

Стилна симетрия с луксозно докосване

луксозни мивки под формата на баня и овални огледала за стена

Художествена яснота

луксозен стъклен рафт за баня с малки вази

Ъглови и елегантни форми – перфектно комбинирани

луксозен окачен таван за баня със скрито осветление

Къпане по достоен начин

луксозна баня минималистична със самостоятелна вана

Луксозна баня за апартамента в бохемски стил

луксозен прозорец за баня в спалнята