мебели за баня двойна суета баня плочки колаж

Двоен умивалник – шикозна и практична идея за баня

Двойна мивка. Този практичен елемент за баня внася ред и пространство в банята. Жените вече не трябва да оставят настрана комплекта за бръснене на партньора си, мъжете никога повече не трябва да се борят през джунглата от кремове и козметика. Всеки има своя собствена зона и може да я използва едновременно с другата.

Изглежда също добре, защото двойните умивалници могат да предложат много по отношение на дизайна и разнообразието.

Сутрешните ритуали са различни за всеки. Но всеки се нуждае от освежаване в мивката, включително измиване на зъбите, за да започне добре почивния ден. Реалността често е различна: стоите пред заключена врата на банята и нетърпеливо слушате звука на течаща вода. Един прост дизайн в банята би скъсил приятно опашката за чакане пред вратата. Нарича се двоен умивалник. Производителите на керамика за баня днес предлагат голямо разнообразие от форми и стилове, което прави пространството за вдъхновение още по -голямо, но прави решението още по -трудно. Можете да разглеждате например на Направете си баня.

Харесвате ли споделени удоволствия в банята и намален, минималистичен вид? Тогава решението за двойна мивка с непрекъснат умивалник е правилното. Дългите, тесни порцеланови или стъклени мивки с двата отделни крана са много елегантни и класически. В големия двоен умивалник с цяла дължина определено има достатъчно място за сутрешни освежителни напитки в опаковка от две.

Двоен умивалник с един умивалник има споделен централен дренаж, две кранове и достатъчно място за съхранение отдясно и отляво. Дългият, отразяващ леген се вписва идеално в съвременния дизайн на банята.

Модерни двойни умивалници като акцент в банята

мебели за баня двоен умивалник Rainer Sturm pixelio

Създайте привлекателен за вашата баня: комбинирайте модерен двоен умивалник с дизайнерски фитинги. Този вариант на двойния умивалник изглежда особено достоен, ако поставите мивката върху тоалетна или тоалетна плот.

мебели за баня двоен умивалник kassandrabay flickr

Ултрамодерен и прагматичен: това е впечатлението, което прави правоъгълният двоен умивалник с двата си дълбоки умивалника. Този вариант привлича погледа в модерна атмосфера за баня.

Трябва да има ред! Двоен умивалник с два отделни умивалника е ясно решение, тъй като всеки умивалник има свой собствен кран, собствен дренаж и точно определени зони за съхранение. Разнообразието от форми на това двойно решение интегрира отделен двоен умивалник перфектно във всяка атмосфера в банята.

мебели за баня двойна умивалник ъглова бормашина flickr

Двоен умивалник с отделни дълбоки корита изглежда класически или попада в ретро стил. Когато съчетаете неговата вечна красота с високи, извити фитинги, се чувствате сякаш сте в почитан от времето парижки хотел.

мебели за баня двоен умивалник leosel flickr

По принцип няма ограничения за креативността и в банята. Оставете се да се вдъхновите и проектирайте банята на мечтите си!

мебели за баня двойна мивка фотография и дизайн flickr

Източник на изображението:

Изображение 1: pixelio.de, Rainer Sturm

Изображение 2: Потребител на Flickr kassandrabay

Изображение 3: Ъглова бормашина на Flickr

Изображение 4: Потребител на Flickr leosel

Изображение 5: Потребителски Flickr photography_and_design