Огледало за баня от Elia FelicesОгледало за баня холографски ефект Elia Felices прохладна баня

Елия Фелисес„Интериорният дизайн е разработил нова концепция за декориране на търговски площи, хотели, бани, бани и къщи със силен съвременен стил. Комбинация от творчество и технология беше необходима, за да се определи нова категория декоративни елементи от стъкло с холографски ефекти.

Различни дизайни се откриват с помощта на маркер, който използва предимствата на техническите свойства на светодиодите, за да ги произвежда с изключителна прецизност. Тъканите са изработени от поредици от микро точки с различни формати, за да се постигне усещане за дълбочина и релеф, свързани с холограмите.

Огледало за баня холографски ефект Романтичната мивка на Elia Felice

Методът произвежда много интересен ефект, при който светлината предава различни усещания на зрителя, което зависи от перспективата. Ефектът върху зрителя, който се осъществява с холографския ефект, е прекрасен. Основният материал е стъкло, така че картината да е възможно най -ясна. Техниката на точки също създава вариации в зависимост от разстоянието до зрителя. Цялото нещо е най -добре да се гледа от разстояние, наподобяващо дантела. Триизмерното качество постепенно се откроява с приближаването му все повече и повече и пунктираната тъкан дава малко усещане за безтегловност. Това е концепцията на холограмата, техника, която произвежда оптичния ефект на 3D изображение. Веднага след като микроточките бъдат включени, децентрализираната околна светлина създава безпогрешна среда.

 Огледало за баня с холографски ефект от Elia FelicesОгледало за баня холографски ефект Невероятната мивка на Elia Felice

Колекцията се предлага в две цветови схеми, бяла или синя. Произведението е също толкова видимо, когато светлините са изключени. Светлината е по -силна там, където точките се припокриват, така че тези точки могат да създадат светлинни съзвездия. Геометричните фигури са използвани в първата колекция. „Тези елементи ни предоставят технически и декоративни средства, за да задоволим желанието да въведем идентичност в стаята.“ [Ще получите снимки и информация по имейл от Elia Felices Interior Design].

Огледало за баня холографски ефект Фантастичната мивка на Elia Felice