Дървото е популярен естествен материал, който се използва широко във всеки дом. Например, истинското дърво се отличава с естествения си вид. Красивите му зърна и структура са впечатляващи и ни доближават малко до природата. С дървен под или облицовка на стени можете да направите всяка стая у дома да изглежда по -топла и привлекателна. С едно изключение! Истинското дърво не пише добре в банята, защото не е водоустойчиво и не може да се използва във влажни помещения! Нуждае се от редовно почистване и подходяща поддръжка, която не всеки харесва. Независимо от това, има и добро решение за банята и то се нарича плочки за баня с дървесен вид! Можете да разберете защо тези плочки станаха толкова популярни през последните години и какви предимства носят със себе си в тази статия. Ние също така показваме страхотни примери за използване на плочки за баня с дървесен вид, които си заслужава да бъдат разгледани!

Ако искате да постигнете естествен вид в банята, то плочките за баня с дървесен вид са най -добрият вариант!

Плочки за баня в дърво изглеждат красиви модерна баня душ ъгъл стъклени стенни плочки стенни подове дълга суета

  • Плочките за баня с дървесен вид се вписват с естествения си дизайн

Благодарение на новите технологии и съвременните производствени процеси, вече не е проблем да се произвеждат керамични плочки в различни дизайни. Те могат да бъдат намерени в различни форми, цветове и формати. Например плочките за баня с дървесен вид са проектирани да бъдат наистина естествени по отношение на повърхностната глазура, така че да изглеждат измамно истински като естествено дърво.

Зърното им прилича на това на истинските дървени подове или поне трудно може да се разграничи от него. Ако искате класически облик в банята, заложете на подови и стенни плочки в дъбов дизайн. Плочките за баня с вид на лиственица са по -добре вписани в модерни стаи, включително в банята. Гамата включва и плочки за баня с дървесна визия, които имитират други видове дървесина, като бук, кестен и череша. Но това в никакъв случай не изчерпва вашите възможности. Плочките в банята също могат да наподобяват бор, смърч, лешник или тропическа гора. Зърното и цветът им са абсолютно естествени!

Модерните плочки за баня с дървена визия придават на вашата баня нещо определено.

Плочки за баня в дървен вид, модерна баня, топъл вид, душ ъгъл, стъклена стена, голямо огледало, прозорец, много дневна светлина

 

Друг интересен факт е, че модерните плочки за баня с дървесен вид са лесни за полагане. За да изведете вашия красив дървен дизайн и естествено зърно, трябва да разрешите ширина на фугата най -малко 2 мм при полагане, според експерти. Фугите трябва да бъдат запълнени с подходящ хоросан. Можете да добавите грубо здравия вид с дизайн тон в тон. Помислете и за съвпадение на мебели за баня и аксесоари, които допълнително подчертават естествения чар на плочките за баня в дървесен вид.

 Плочките за баня с дървесен вид привличат вниманието!

Плочки за баня в дърво, тесен ъгъл за душ, стена с акцент, бели мраморни плочки, аксесоари за баня в черно

Имате и много свобода, когато използвате плочки за баня с дървесен вид. Това ви позволява да поставите само една или две стени в банята или само част от тях. Естественият визуален вид на тези плочки е извън съмнение. Те незабавно превръщат тази зона, където се използва, в привличаща погледа в банята. Това може да бъде ъгълът за душ, пода или дори таванът на банята. В допълнение, плочките за баня с дървесен вид могат перфектно да се комбинират с други плочки, например такива с мраморен вид. Или изберете една или две тоалетни единици с дървесен вид и се насладете на WOW ефекта!

 Те също могат да се комбинират добре с мраморни плочки!

Плочки за баня в душ зона с дървен вид, комбинирана с мраморни плочки като привличащи погледа

 Визуалният ефект определено спира дъха!

Плочки за баня в дървен вид, душ кабина, стъклена стена и мраморни плочки съчетават малки акценти в черно

  • Плочките за баня с дървесен вид са все още издръжливи и лесни за грижи

Ако здравият вид е типична характеристика на плочките за баня с дървесен вид, тяхната издръжливост и лесна поддръжка са техните несъмнени предимства. Такива плочки съчетават уютния вид на дървото с практическите предимства на керамиката. Те са изключително издръжливи и при правилна грижа ще запазят естествения си вид за дълго време. Освен това можете да ги използвате безопасно по стените или пода в банята, където често е мокро. Плочките са нечувствителни към влага и влага. За разлика от дървените подови дъски, които са неподходящи за банята! Плочките с дървен вид също са устойчиви на надраскване, удароустойчиви и нехлъзгащи се, което ги прави идеални за всяка баня! От една страна, те носят нотка на природата в банята, от друга страна, осигуряват максимална чистота там. Например, акарите, алергените и други микроорганизми не намират място за размножаване върху плочките. Това поддържа банята ви чиста и изглежда топла и привлекателна в същото време.

Плочките за баня трябва да са устойчиви на надраскване, удароустойчиви и да не се плъзгат, нали??

Плочки за баня в дърво изглеждат красиви модерна баня душ ъгъл стъклена стена малък умивалник бяло огледало

 

 Точно плочките с дървесен вид отговарят на тези критерии за безопасно къпане.

Плочки за баня в дървен вид, кът за душ, стъклена стена, без влага, нехлъзгащ се

Не на последно място бихме искали да подчертаем две важни характеристики на плочките за баня с дървесен вид. Те несъмнено ще направят банята ви да изглежда по-топла. В допълнение, те могат да провеждат топлина много по -добре дори в сравнение с други повърхностни покрития. Банята ви остава приятна и топла през студените месеци, но през лятото е добре охладена, без да се използва електричество. В този смисъл плочките за баня с дървесен вид също са екологично чист вариант. От една страна можете да спестите малко електричество с него, от друга страна не е нужно да паднате дърво, за да го направите! Така че, добре за природата, добре за портфейла ви!

 Комбинирайте естествените плочки с бели мебели за баня и се насладете на визуалния контраст!

Плочки за баня в дървен вид

 Можете да намерите подходящи плочки за баня с дървесен вид за всеки вкус и стил!

Плочките за баня в дърво изглеждат в топли кафяви тонове, съчетани с бели мебели за баня, визуална контрастна ваза от бели кали

На пазара има голям брой плочки за баня с дървесен вид, които лесно могат да задоволят и най -високите изисквания.

Плочки за баня в дървен вид, голяма баня и тоалетна в една стая, симетрично проектирана, душ кабина, разделена със стъклена стена

Плочките за баня в дърво изглеждат всички облицовани с хубав топъл външен вид бяла мивка бели кърпи черно табуретка

Плочки за баня в дърво изглеждат с бели стени и мебели за баня, съчетани със стъклена стена

Плочки за баня в дървен вид, красив прозорец на банята, дневна светлина, топъл външен вид

 Те вървят добре с всеки дизайн и стил на баня.

Плочки за баня в дърво изглеждат прозорци дъждовен душ много дневна светлина в комбинация със сиви плочки

Плочки за баня в дървен вид Баня в ретро стил, тоалетна, душ кабина, стъклена стена, прозорец, дневна светлина

 Дори малка баня може да бъде проектирана с него и да изглежда красиво.

Дървените плочки за баня изглеждат малка баня, тясна дълга тоалетна, добре проектирана

Дървените плочки за баня изглеждат красиво плочки за баня с леки шарки в сиво

Плочки за баня в дървен вид Просторен санитарен възел Бял доминира върху акцентната стена на ваната с плочки

Плочки за баня в дървен вид, малка баня, шарени подови плочки, душ кабина, стъклена стена, прозорец

Плочки за баня в дървен вид, голяма баня, тоалетна, душ кабина, стъклена стена, всички с плочки