Все повече и повече собственици избират практичен дизайн на баня, който прави цялата стая да изглежда още по-голяма. Днешната тема не е за типична баня, а за най -новите идеи за вашата баня с наклонени повърхности. Можете да разберете кои малки неща трябва да имате предвид, когато проектирате банята си с наклонен покрив, като използвате нашите съвети.

Много е лесно сами да проектирате баня с наклонен покрив, ако се спазват важните точки за този тип проекти. На първо място, трябва да планирате оптимален дизайн на осветлението на тавана. Препоръчително е банята да бъде проектирана с достатъчно естествена дневна светлина, ако е възможно, защото това има особено положителен ефект върху психическото ни състояние. Нашият съвет е да инсталирате един или два прозорци, които ще бъдат част от интегрирания интериорен дизайн. Голямо предимство на прозорците е, че допълнителната слънчева светлина има положителен ефект върху стайната температура, което е особено важно за банята. Покривните прозорци от пода до тавана се считат за най-доброто решение за това, но много често не е възможно да се монтират поради размера на помещението. Освен това е важно да обсъдите проекта с професионалист, преди да поръчате точния размер.

Естествената дневна светлина е голямо предимство

наклонен покрив

Дървените дизайни са един от най -популярните дизайни за баня с наклонен таван. Перфектната комбинация от таван от дървен лъч и модерно обзавеждане за баня с дървени елементи се препоръчва само, защото по този начин ще създадете естествен вид на тавана. Неутралните цветове също са част от модерните бани.

Ако сте избрали тъмна цветова палитра, тогава трябва да включите добър дизайн на осветление, като например LED светлини.

Поставете вана под наклонения таван

наклонени тавани за баня в дърво

Мозаечните камъни създават уютна среда и поради тази причина този декоративен елемент може да създаде примамлива атмосфера на тавана по различни начини. Керамичните продукти гарантират високо ниво на устойчивост на приплъзване поради големия брой фуги и са идеални за проектиране на трудни зони като извивки и ръбове.

Дизайн на неутрални стени с дървесен вид и мозаечни камъни

 наклонени покривни връхчета за душ

Практическото използване на пространството под наклонените тавани е особено важно за този тип интериорен дизайн. Поставете там вана по поръчка. Ако не искате никакви ограничения на тавана, то ваната под наклонения покрив е оптимално решение за обзавеждане. Друга алтернатива е да поставите тоалетната или умивалника на площада, ако наклонът на покрива е само леко увит.

Прозорците от пода до тавана осигуряват повече комфорт в стаята

 актуални идеи за баня

Създайте приятна концепция за стая, която предлага уют и комфорт едновременно. Нашият редакционен екип е избрал най -новите дизайни за тази година.

дизайн на наклонени тавани в банята    актуални идеи за баня съвети за идеи за баня наклонен покрив душ с наклонен таван баня  съвети и идеи за наклонен душ под наклон  идеи за обзавеждане наклонени тавани wihnideen идеи за баня