Често чувам приятелите си да казват: „Въображението е ценен талант, но само ако останеш реалист“. Тези думи винаги ми идват на ум, когато се сетя за безкраен басейн. Защото в един безкраен плувен басейн фантазията и реалността се обединяват и образуват неразделно цяло. Лазурно синята вода кани всички плувци да се гмуркат и да се охладят и обещава много забавление при къпане и безкрайно удоволствие от водата. Често пускам въображението си и си представям как плувам в безкраен басейн далеч до хоризонта. С тази лятна жега навън милиони хора със сигурност ще мечтаят да се къпят в безкраен басейн точно като мен. Много от тях със сигурност биха искали да зяпат в далечината и да се възхищават на уникалната гледка. Защото безкрайният басейн очарова със своите неопределени и безкрайни измерения. Тя се простира далеч в далечината, където границата между вода и небе се слива на хоризонта.

Очарователната гледка се простира на километри до хоризонта

инфинити басейн в Гърция Санторини и неговите луксозни хотели

За да не просто фантазираме днес, бихме искали да ви запознаем с най -добрите безкрайни басейни в Европа, където можете да реализирате всичките си мечти за незабравима почивка на плажа. Избрахме уникални хотели с инфинити басейни в Европа и повечето от любимите ни са в Гърция. Белите стени, прекрасната гледка към морето и безпогрешният морски усет ги характеризират всички.

Но в Европа има и други отлични места с очарователни безкрайни басейни, които ви канят да се отпуснете и да се разхладите. Някои предлагат прекрасна гледка към близките планини, други към красиви, скалисти крайбрежни плажове. Просто останете на линия и научете повече за това!

Санторини със сигурност е най-известният гръцки остров, но и най-посещаваният от знаменитости и авантюристи. Луксозните хотели не оставят нищо да се желае от туристите. Незабравимите залези оставят ума ви да се скита. Тук можете да намерите и хотели със спиращи дъха безкрайни басейни, например хотел Katikies. Разположен в Ия, в северната част на Санторини, Katikies ви предлага перфектната визия за белите стени и синьото на Егейско море. Докато плувате в инфинити басейна там, можете напълно да забравите времето и стреса от работата и да се поглезите с нови удоволствия. 27 -те бутикови стаи осигуряват перфектна обстановка за тези, които търсят романтично бягство.

 Подарете си романтична ваканция на гръцкия остров Санторини!

инфинити басейн katikies хотел в Гърция с красива гледка

Искаме ли да останем на Санторини още известно време? Тук се намира хотел Perivolas, луксозно бягство за романтици. Разположен на скалиста скала над Егейско море, той е изграден амфитеатрално. Донякъде отдалеченото място се компенсира с прекрасни гледки далеч над морето. Това е идеалното място за почивка, пълно с лукс и абсолютно спокойствие.

В или в този безкраен басейн можете напълно да забравите останалия свят

инфинити басейн в гръцки хотел Perivolas

Той е само на кратко разстояние от Ия, най -красивото място на най -романтичния и драматичен остров в Гърция. Градините с тераси украсяват склона надолу към безкрайния басейн, който сякаш се изплъзва от ръба на скалата и се влива в синия хоризонт. Само случайният звук на църковни камбани или свирка на рибар прекъсва медитативната тишина. Толкова е лесно да останете тук по цял ден и да гледате как светлините си взаимодействат, докато слънцето залезе в морето.

Нека напуснем остров Санторини и да продължим към следващия гръцки рай – Крит! Най -добрите хотели с безкрайни басейни чакат своите гости или просто чакат да бъдат открити от туристите! На Крит можете да прекарате една прекрасна лятна ваканция, която ще остане в паметта ви дълго време! Или може би предпочитате Миконос?

Доколкото окото вижда …………….

инфинити басейн Гърция остров Крит

Чисто отпускане!

безкраен басейн в Миконос, Гърция

Сега напускаме Гърция и се отправяме към Италианската Ривиера, където луксозните хотели и техните безкрайни басейни предлагат силна конкуренция на тези на гръцките острови. В Италия ще откриете отлични условия за почивка, богата културна програма и много забавления. Бихме искали да споменем само два от всички красиви хотели с безкрайни басейни, Lafay Resort and Spa. По време на вашата ваканционна програма можете да разгледате езерото Гарда от безкрайния басейн на този хотел и да му се любувате с часове.

Насладете се на прекрасни гледки

инфинити басейн в Италия lefay resort and spa

Вторият хотел по наш избор е хотел Caruso, разположен в сърцето на защитения морски резерват Пунта Кампанела между бреговете на Амалфи и Соренто. Хотел Карузо Ви предлага възможността да прекарате ваканцията си в близък контакт с природата сред живописен сюрреалистичен пейзаж, който непрекъснато се променя пред очите на посетителите. Говори се, че това е „Страната на сирените“.

Хотел Карузо е популярна среща за туристи от цял ​​свят, които са очаровани от красивата местна панорама. Стратегическото местоположение на хотела на брега на Соренто предлага възможност да посетите крайбрежието на Амалфи и най -красивите му места като Позитано, Амалфи, Равело, Майори и Минори и островите Капри, Иския и Прочида. Хотел Caruso е идеален избор за тези, които искат тиха и релаксираща почивка, без да се отказват от забавлението и нощния живот, които предлага центъра на град Соренто.

Хотел Caruso и отличният му инфинити басейн

инфинити басейн в хотел Италия Карузо

Въпреки това, много летовници искат да съчетаят забавлението за къпане с горски преходи и планинско катерене. За тези туристи сме избрали два хотела с безкрайни басейни в Швейцария, които точно отговарят на най -високите стандарти в индустрията.

В хотел Cambrian Adelboden в швейцарските Алпи можете да направите Вашата почивка разнообразна. Плуването, колоезденето и туризмът са любимите занимания на многобройните гости от цял ​​свят. През лятото се открива спираща дъха гледка към планините от инфинити басейна на хотела, а през зимата заснежените планински върхове се отразяват в него. Всяка гледка тук е красива и насърчава летуващите да продължат да търсят и да се радват на близък контакт с великолепната природа. Най -добрият релакс и много забавление при къпане са гарантирани тук!

Гледайте планините с часове

инфинити басейн Cambrian Adelboden Hotel в Швейцария

Прекрасни перспективи дори през лятото!

инфинити басейн Cambrian Adelboden Hotel и прекрасната му гледка

Последният хотел с прекрасен инфинити басейн, който бихме искали да ви представим накратко днес, е добре познатият бутиков хотел Villa Honegg в сърцето на Швейцария. В спа центъра на хотела или навън в безкрайния басейн ще откриете спокойствието и релаксацията, за които копнеете, тялото и ума, и ще се насладите на прекрасна почивка сред неописуем планински пейзаж. За да си представите по -реалистично удоволствието от къпането в безкрайния басейн, можете спокойно да гледате следващото видео!

Желаем ви релаксираща почивка в европейски хотел и много къпане в неговия безкраен басейн!

инфинити басейн в Швейцария Вила Honegg

инфинити басейн в Гърция на остров Крит

инфинити басейн в световен мащаб lefay resort and spa в италия

инфинити басейн в световен мащаб katikies Санторини Гърция