Палетите остават единственият успешен избор на материали, ако искате сами да построите нещо. Независимо дали се използват за вътрешен или външен дизайн, палетите са абсолютен хит. Но изграждането на басейн от палети не звучи толкова лесно. Но ние избрахме най-важните детайли за конструкцията, които правят процедурата особено лесна и по този начин позволяват прост проект „направи си сам“ за всички фенове „направи си сам“.

Процедурата за този тип проекти обикновено трябва да бъде особено добре планирана. Това означава, че трябва да имате ясна представа за строителните материали, инструментите и конструкцията. На първо място се препоръчва да се създаде скица за проекта. В допълнение, позиционирането на басейна е от голямо значение, тъй като това е неподвижна конструкция, която има само определено пространство. Това означава, че трябва да помислите къде има достатъчно слънце в градината.

Крайният резултат има естествен вид

басейн през лятото diy

Структурата на басейна

Има два варианта за структурата на басейна: кръгъл и правоъгълен. Необходими са ви около 10 евро палета за басейна, които се сглобяват с винтове и пирони. Ако вече имате форма на басейна, тогава имате нужда от дървена ламперия от вътрешната страна на басейна.

Палетите са идеални за всеки градински дизайн, но най -важните неща за проекта са малки неща, които много често се пренебрегват.

Качеството на облицовката на басейна е особено важно за интериорния дизайн на басейна. Филмът трябва да бъде изложен без гънки. Самото полагане на фолиото е много лесно и с няколко стъпки можете да получите висококачествена облицовка на басейна. Ако внимателно оставите филма да виси по стените на басейна, басейнът ще остане трайно водонепроницаем и в същото време красив. Висококачествените филми имат висока устойчивост на UV лъчи и устойчивост на цветовете и това значително удължава дълголетието на вашия проект за самоизграждане.

Проста конструкция, но много забавно изграждането й

началото на басейна от палети

Организирайте правилно поддръжката на басейна

Филтърът за басейна също е особено важен. Преди да купите филтър, препоръчително е да изчислите размера на басейна, тъй като системата трябва да бъде адаптирана към размера на басейна, така че мръсотията да може постоянно да се филтрира.

За правилна поддръжка на басейна е препоръчително да защитите водата от микроорганизми и инфекции в басейна. Това става с помощта на хлор, който е задължителен за всеки басейн. Поддръжката на басейна е основен приоритет, тъй като вероятността от инфекции е много голяма през лятото. Поради тази причина трябва да се контролира pH на басейна и да се избягват възможни рискове за децата

Басейнът от палети е рай за свободното време за всеки градински дизайн.

изгради сам басейн палет diy

Позиционирането на пула е много важно

изглед към басейн от плочи

Европалети

пул за картини с евро палети басейн за озеленяване на палети перфектен басейн diy басейн от палети изгради сам басейн палет diy басейн от палети DIY Правоъгълник на палетния басейн палети за дизайн на басейн с кръгла форма  Изградете свои собствени идеи за басейн дрехи за басейн правят палети направи си сам басейн