Ако вече имате достатъчно опит с открити басейни, вероятно знаете, че покритието на басейна определено е необходимо, когато външните температури са хладни. Сенниците предлагат широка гама от форми, подходящи за всеки дизайн на басейна, независимо от размера и формата на басейна. С помощта на покрива определено ще се забавлявате повече от къпането и ограниченията ще бъдат много по-малко. Тогава метеорологичните условия са без значение и можете да използвате басейна по всяко време. В тази статия ще научите положителните аспекти на загражденията за басейни и как инвестицията ще се изплати в бъдеще.

Изберете елегантно заграждение за басейн

вътре в басейна

Защо си заслужава инвестицията?

Много точки и положителни характеристики говорят в полза на закупуването на заграждение за басейн. Не само можете да решите много проблеми, но и можете да спестите пари в бъдеще. Причината за това е фактът, че много конструкции са направени от полупрозрачни материали. Топлите слънчеви лъчи могат да затоплят водата в басейна.

Може би най -важното предимство на сенника е поддръжката на водата на басейна. Това ще намали изключително замърсяването и тогава разходите за поддръжка също ще намалят. Благодарение на покривалото на басейна, вашият басейн е защитен от падащи листа и мръсотия през цялата година. Би било възможно дори да оборудвате покривалото на басейна със слънчева система. Това прави инвестицията разумна и разумна.

Версиите с половин височина са особено практични

съвети за покриви на басейна лятото

Видове заграждения за басейни

Покривало от брезент

Най -евтините варианти сред сенниците са брезентите, които се считат за просто покривало. Можете да проектирате формата на брезента поотделно и сами да определите точната форма и размер. Цветовата палитра също е много богата и променлива, но синият цвят е най-търсеният от всички. Брезентът е UV-стабилизиран и следователно цветът му не е повреден. Но тези брезенти имат прогнозна продължителност на живота от 3 до 7 години на силно слънце. За отглеждането са необходими поне 2 души, което не е добре в сравнение с другите алтернативи.

При стабилно закрепване на брезента не е проблем да се ходи по него

стабилно покритие

Половин височина и високи варианти

Половинните и високите покриви на басейна са не само по-практични и гъвкави, но и предлагат перфектен вид, който подобрява вашия басейн. С други думи, басейнът се превръща в зона за отдих, защото елегантното обзавеждане отговаря на всички очаквания. Този тип покривало за басейн има достатъчно място и използваемо пространство за вашите шезлонги и възглавници. Растенията също могат да бъдат позиционирани там и да зимуват. Елементите на сенника са много лесни за преместване и много модели могат да бъдат преместени зад басейна за лесно съхранение. Прозрачно пластмасово стъкло може да се разглежда като покрив. Нощното охлаждане на водата за баня е минимално поради перфектните изолационни свойства на покривалото на басейна и това позволява къпане през нощта, което е страхотно изживяване през лятото. Тъй като вратите могат да се заключват, има защита от злополука за вашите деца или домашни любимци.

С покрива поддръжката на басейна е много по -лесна

елементи на покритието на басейна

С помощта на покривала за басейн вие решавате сами кога искате да плувате. Многобройните предимства гарантират максимален комфорт и забавление при къпане. Така че можете да използвате басейна си много по -дълго от преди

Оставете конструкцията затворена през нощта

алуминиев покривен басейн

Позиционирайте без притеснения дневните си, има достатъчно място!

покривало за басейн с елегантна форма

Можете да изберете цветовете според личния си вкус

  зелено покритие за басейн

Насладете се правилно на летните дни

покривка за басейн с половин височина

Много креативна форма и защита от слънце

вътре в басейна

Басейнът може да бъде оставен отворен през деня

строително покритие за басейн

Проектирайте своя собствена стая за релакс

луксозно покритие за басейн

Насладете се на басейна си по всяко време

перфектно покритие за басейн

Покривалото от брезент е най -евтината алтернатива

брезент като покрив

Дизайнът около басейна също е важен

идеи за покриви на басейни

Покритието на басейна е задължително за всеки басейн

съвети за идеи за покриви на басейни

Персонализиран дизайн и гъвкавост в едно

покривало за басейн по мярка  предимства на покрива на басейна правоъгълно покритие за басейн кръгли разработки кръгла покривка за басейн басейн за летни проекти