Сред 28 -те накшатри се смята, че родените под определена накшатра могат да имат благоприятен и щастлив живот, ако имената им са съобразени с техните конкретни. В случай, че вашето бебе е родено под pushyami nakshatra, днес имаме списък с бебешки имена pushyami nakshatra, които да ви помогнат да изберете правилното и перфектно име за малкото.

pushyami nakshatra бебешки имена

Всички искаме перфектно прекрасното и смислено име за нашата малка звезда и с нашия специално съставен списък се надяваме да намерите правилните бебешки имена. Ето ни!

Pushyami Nakshatra и характеристики:

Смята се, че бебетата пушями накшатра са тези, които винаги са щастливи и доставят щастие на другите около тях. За тези радостни същества също се казва, че са стабилни в ума, уважавани в обществото и винаги са предварително планирани с меко и нежно поведение. Pushya nakshatra попада под ракови признаци, вариращи от 3.20 до 16.40. Накшатрата означава някой, който подхранва и дава.

Докато pushya nakshatra Rashi е Рак, символът на животното е коза. Нека разгледаме повече за перфектните имена и началните букви за тези бебета, родени под pushya nakshatra.

Пуша Накшатра Имена Начална буква/Сричка:

Ако вашето малко бебе е родено под пушями или пуам накшатра, се счита за добро и късмет, ако той или тя е кръстен Ху, Той, Хо, Да. Нека да открием най -добрите и най -прекрасните бебешки имена за pushyami nakshatra.

Pushyami или Pushya Nakshatra бебешки имена за момчета и момичета:

Нека започнем и сме събрали най -новите, модерни, смислени и сладки имена на бебета за най -малките, родени под Pushya nakshatra. Ето най -големия ни списък с имена на бебета Пуша Накшатра.

Имена на бебешко момче Pushyami Nakshatra:

1. Херан:

Името Heeran произлиза от думата на хинди, heer, което означава диамант. Херан буквално се превежда на някой, който е като диамант, Властелин на диамантите.

2. Хема Чандра:

Името Хема Чандра е популярно в южноиндийските и телугу говорящите щати. Хема Чандра означава Златна Луна. Това имена на pushyami nakshatra на телугу е популярно, но модерно и младо мъжко име Pushya nakshatra, което можете да изпробвате.

3. Хемадри:

Името Хемадри има традиционно значение, но звучи елегантно и прекрасно. Хемадри не е нищо друго освен Властелин на планините. Не е ли готино?

4. Hemant:

Това е друго популярно име в цяла Индия и това е един от най -обичаните избори през последните две десетилетия. Hemant произхожда от хинди и санскрит, което означава лорд Буда и злато!

5. Хемрадж:

Хемрадж, също вариран като Хемарадж, означава Цар на златото. Това е прекрасно и красиво, смислено име, което да проверите. Сред многото имена на бебешки момченца за Пуся Накшатра, това е сред най -актуалните в наши дни.

6. хетанш:

Тук сме за родители, които изцяло търсят ново, рядко и уникално име. Хетанш означава изгряващо слънце. Името също символизира човек, който винаги е във възход на живота.

7. Хетвик:

Хетвик е толкова сладко и красиво име. Хетвилк означава Господ Шива. Това име на Pushya nakshatra за момчето има традиционно и красиво значение, но с модерно произношение.

8. Хунар:

Хунар на хинди буквално се превежда на някой, който е умел и има добри качества.

9. Хейят:

Изписано също като хаят, означава живот или присъствие на живот. Той също така символизира съществуването. Това е толкова интензивно и прекрасно име; какво мислиш?

10. Хари Киран:

Името Хари Киран има много значения и денотации. Хари Киран по същество означава лорд Вишну. Името обаче символизира и лъч светлина, надежда, сияние и яркост. Обичаме цялата същност и значения.

11. Харвиндер:

Harvinder, който може да се изписва и като Harwinder, означава Бог на небето. Това е традиционен избор на име за бебета, родени под pushyami nakshatra.

12. Хемин:

Hemin вече е нов и рядък избор на име. Въпреки че произходът му все още не е установен, Хемин означава спокойствие, мир и някой, който е тих или обича спокойствието.

13. Хемиш:

Hemish отново е модерно име. Произхождащ от местните езици на Северна Индия, Хемиш означава Господ на целия свят или Бог на Земята. Малко хора все още знаят това име, което прави още по -прекрасно да кръстим нашето мъниче с такова ново име.

14. Харвир:

Харвир означава войн на Бог. Той също така символизира кой защитава Господа, божествената сила и защитник. Тези, които искат традиционно и блажено име с модерно рядко, уникално произношение, могат да опитат това.

15. Харман:

Името Харман набира популярност през последното десетилетие, като се има предвид както красивото му значение, така и произношението. Харман означава любим човек на всички. Произхожда от индийските езици.

16. Хумайр:

Хумайр е някой, чието лице е червено на цвят. Докато самото значение е съвсем ново и уникално в индийския сценарий, името също символизира цъфтежа. Смята се, че е вдъхновен от близкоизточните имена.

17. Хеташ:

Името на хеташ символизира някой, който е пълен с енергия или винаги в движение. Името е с произход от езика хинди и е ново и рядко име за изпробване.

18. Heetraj:

Heetraj означава любимият крал или раджа на хората. Той също така символизира някой, който винаги има най -добро желание. Името е ново в списъка с имена на бебета.

19. Хеманг:

Името Hemang произхожда от хинди езика и означава човек, който има блестящо тяло или кожа. Това е сладко и уникално прясно име на момченце, което трябва да проверите.

20. Хурдитя:

Името Hurditya е ново и произходът все още не е установен. Хурдитя обаче означава радостен и щастлив, блажен човек.

21. Хейанш:

Името Heyansh набира широка популярност само за няколко години. Това е толкова красиво звучащо и прекрасно име. Heyansh означава парче сърце. Това вече е нещо специално, нали?!

22. Хетакш:

Името Hetaksh означава съществуването на любовта. Дълбочината и интензивният смисъл на името са това, което го прави красив, заедно с уникалността и рядкостта в избора.

23. Хемкар:

Хемакър или Хемкар означава Господар на богатството. За тези, които искат митологично и традиционно име, това може да бъде отличен избор, тъй като не е често срещано, но все още има красива асоциация с него.

24. Хемаш:

Хеманш означава част или парче злато. Името се свързва и със скъпоценното парче, част от любовта и нечий живот.

25. Херамб:

Друго уникално и рядко име произхожда от Индия. Херам означава някой, който уважава обществото.

Имена на бебешко момиче Pushyami Nakshatra:

26. Хема:

Името Хема е едно от популярните домакински имена в Индия. Хема означава злато или златни жени. Това име на момиченце за Пуся Накшатра е класическо и вечно име, което да изпробвате и днес.

27. Хира:

Heera на хинди буквално се превежда като диамант. Името символизира някой, който е като диамант или скъпоценен човек. Прекрасният смисъл не е ли!

28. Хейя:

Това е ново име, което е рядко и уникално. Хейя означава сърце. Произходът на имената все още не е известен, но е сред най -необичайните и редки имена днес.

29. Хемалата:

Хемалата отново е доста често срещано име в Индия от десетилетия заедно, което означава златна пълзяща или златна лоза. Това женско име Pushya nakshatra е толкова прекрасно и красиво значение, нали!

30. Хемани:

Името Hemani е съвременен избор за много родители в наши дни, но със смислен и обвързан с традициите. Хемани е богинята Парвати, богинята на планините.

31. Хемавати:

Хемавати, която може да се изписва и като Хемавати или Хемавати, е името на богинята Парвати. Някои също вярват, че Хемавати е богинята Лакшми. И двете значения обаче са благоприятни!

32. Хетика:

Това е модерен и уникален, освежаващ избор на име за съвременните родители. Хетика означава слънчеви лъчи и също символизира светлина, яркост и любов. Това име на pushya nakshatra за момиче произхожда от езика хинди.

33. Хуемиша:

Huemisha е доста рядко и ново име. Това означава богиня Сарасвати. Името също символизира някой, който е интелигентен и умен. Другите варианти и правописи на име тук са Humisha, Humshikaa и Humsiha.

34. Хувишка:

Това е прекрасно и доста звучащо сладко име. Хувишка означава обещание. Той също така символизира жена, която има божествени качества. Произходът все още не е известен, но ние обичаме интензивното значение, свързано с него. Какво мислите за тези имена на Pushya nakshatra karka rasi?

35. Хеманши:

Името Хеманши е получено от две думи, Хема и Анши. Хеманши означава част от снега. Сега това е доста ново и прекрасно име, което да изпробвате, нали?

36. Хеджал:

Името Hejal е много ново и най -необичайно досега. Въпреки че произходът не е добре установен, Hejal означава плод. Ако предпочитате да назовете много ново и уникално име, което никога не се чува, това може да е добро.

37. Хемадрика:

Хемадрика означава капка сняг. Докато Hema означава сняг, името е вариант в цялата област от имена в него.

38. Хеманти:

Името Хеманти в санскритски произход буквално се превежда като зимен или ранен зимен сезон. Това е едно от имената на сезона с красиво значение.

39. Хетви:

Това е ново и предстоящо прекрасно кратко име, което се предпочита в северния индийски пояс. Хетви означава любов. Толкова кратко име с букви, но с интензивно значение, нали.

40. Хеша:

Хеша означава завършено същество. Въпреки че произходът все още не е извлечен, той отново е сред сладък, смислен и кратък избор на име.

41. Хаадия:

Името Хаадия не е име от индийски произход, но мнозина предпочитат това в днешно време поради простото, но интензивно значение. Хадия или Хаадия означава дар или правда.

42. Хени:

Това отново е сладко и много кратко име за изпробване с четири букви. Хени означава корона или кралско същество. Той също така символизира някой, който е състрадателен и грижовен.

43. Хенал:

Хенал символизира богинята или владетел на богатството и красотата. Това е модерно и съвременно класическо име, което да изпробвате.

44. Hetsree:

Hetsree също се изписва като Hethsree или Hetsri, Hetshree означава Любов към Бога. Това е класически и вечно избран за всички времена име за днешното поколение деца.

45. Хома:

Хома на хинди и други религиозни текстове буквално се превежда като свещения огън. Това е традиционно, но все пак кратко и смислено име, което да изпробвате.

46. ​​Хусния:

Името Husniya не е име от индийски произход, но отново, предвид красивото му произношение, много от тях днес го предпочитат. Хусния означава красива дама. Това е прекрасно име на pushya nakshatra 1 -ва пада, за да проверите.

47. Хетарти:

Hetarthi означава някой, който има добър мисловен процес или смислен мислещ човек.

48. Херкани:

Heerkani буквално символизира и превежда като човек, подобен на диамант. Той също така символизира скъп човек и скъпоценен камък.

49. Хена:

Къната е нов избор на име в наши дни. Значението обаче е съвсем очевидно. Хена означава мехенди. Алтернативно символизира и предполага аромат.

50. Холика:

И накрая, Holika отново е благоприятен и традиционен избор на име. Според религиозните текстове Холика е церемониален огън. Това е уникално и смислено име на pushya nakshatra 3rd pada, което да изпробвате.

Унисекс бебешки имена под Пуша Накшатра:

51. Хетал:

Името Hetal е унисекс име, което може да се дава както на момиченца, така и на момчета. Хетал означава някой, който винаги е приятелски настроен към другите.

52. Хемал:

Изписано също като Хемал, означава снежна планина или ледена планина. Това е прекрасно и сладко бебешко име за момчета и момичета.

53. Херва:

Това е уникален избор на име на бебето в наши дни. Херва означава благословия. Това е и едно от четирите имена на Веда.

54. Хему:

Името Хему отново означава злато. Това обаче е унисекс версия на името, което може да бъде идеално както за момиченца, така и за момчета.

55. Хема Сай:

Хема Сай отново е унисекс име. Фамилното име Sai е това, което го прави унисекс в природата, като значението символизира златото и златото като човек.

Избор на име на близнаци за бебета от Pushya Nakshatra:

56. Хетав – Хемин:

Имената Хетав и Хемин са избор на имена на момченце близнак. Хетав означава някой, който винаги дава любов. Хемин е спокоен и мирен човек.

57. Хемантри – Хемантинандан:

И двете са традиционни избори за близнаци. Hemantsree означава злато и пари, и двете. ХемантиНандан е син на богинята Парвати.

58. Heenal – Henitha:

Heenal означава Богиня на красотата. Херта, от друга страна, е благодат или грациозно същество. И двете са идеален избор за име на момиченце близнак с прекрасно значение.

59. Хайди – Хела:

Хайди е рядко и кратко име, което означава благороден вид. Хела означава надежда или лунна светлина. И двете са доста необичайни избори на имена и могат да бъдат идеални имена на момиченца близнаци.

60. Hetarth – Hetarthi:

Сега, това са римувани, както и прекрасни близнаци за имена на момченце и момиче. Огнище означава разпространител на любов. Hetharthi е любов или някой, който винаги обича другите. Сега и двете означават подобни неща и също са интензивни и сладки. Какво мислиш?

Надяваме се да ви хареса да изследвате тези прекрасни имена на момиченца и момченца Pushyami Nakshatra. Ако вашето бебе е родено под Пуша Накшатра, опитайте го и изберете любимото си.

Опровержение:

Препоръчително е да проверите и разберете значението на всяко име според различните култури, региони, държави и езици. Техният символизъм и значения се различават в зависимост от езиците, така че любезно проведете задълбочено проучване, преди да финализирате името.